Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 834642 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
Samo kad se setim sta su radili sa Hajdukom iz Kule, Metalcem...

Tole clan skupstine Partizana predsednik FSS-a.

Pa oni bre nisu dosli u situaciju da nameste penal, zatvaralo se prvenstvo pre njegovog pocetka.

Gde je onaj moderator sa ovlascenjima? Teraj bagru ovu postenu odavde.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
mob
Qtek 'bem ga
Опет вас фрањевци увукли у идиотску расправу.
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
derbi koji je odlucivao  Smile
« Poslednja izmena: 01. Maj 2017, 19:34:41 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Citat
Кажем, људи су мазга и не капирају или се претварају да не капирају како систем функционише.

Uopste nije bitno kako sistem funkcionise..A funkcionise na razne nacine  Smile

1.Da, postoje utakmice gde je namesteno u smislu da protivnik skida gace.
2.Postoje utakmice koju sa namestene iz obostrane koristi
3.Postoje utakmice koje namesta sudija,savez,vlast  Smile

E sad, Zvezda zadnje dve sezone dobija na sva tri nacina samo se kombinacija menja iz utakmice u utakmicu. Nekad pogura sudija, nekad neko skine gace..nekad bude regularno jer nema potrebe da se namesti.
Za Partizan sam ubedjen da je dobijao utakmice samo na prvi nacin..i nema sanse da me ubedis u suprotno jer sam gledao sve utakmice Smile (govorim za ovu i proslu sezonu).

Citat
Просто, људи су коњи, када ти треба мало - онда намешташ мало, када ти треба много - онда намешташ много. Крађа је крађа, не постоји разлика у томе да ли ће Звезда да јебе мајку са навлачењем 2014. године не би ли за фртаљ престигла Партизан који је био објективно бољи, или у томе што ће Партизан фино да саплиће осакаћену Звезду преко братских тимова тек толико да увек буде на 7-8 бодова испод и да се не брину превише док продају играче за по 50 милиона, а клуб им иде у минус јер паре трпају у џеп, а навијачи су превише глупи да примете.

Pa zavisi kako gledas na to. Nasa liga jeste namestena, ali bar od kad je ja pratim nikad nije bas bilo proracunato ko ce da bude prvi a ko zadnji Smiley
Zvezda ima svoje filijale, Partizan svoje .. budu dva derbija i odluci se koje prvi a ko drugi. Mislim ja to ne opravdavam samo navodim da uporedim sa ovom situacijom u plej ofu u kome Zvezda na svim utakmicama nije imala nikakve sanse da dobije utakmicu bez penala koji prakticno nisu postojali Smiley

Citat
А, да, знам зашто нисам водио евиденцију - зато што нисам мазга па да не капирам да титуле осваја режимски клуб и да ће једног дана све да се окрене, па јово наново.

Pa nije bas da smo mi bili rezimski klub Smiley jer tole nije bio premijer a vlast tesko da je bila svih godina uz Partizan. I pogresno se tumace tih 6 titula jer nisu sve kompromitovane. Neke smo bili mnogo bolji od vas jer ste i sami bili u kanalu. Neke jesu namontirane ali Partizan nikad nije imao nista od toga, jer je sa 6 uzastopnih titula, gomilom prodatih talenata i redovnim igranjem Evrope zavrsio sa 15M evra duga. Smiley

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Ali pogle ti razliku izmedju nas i njih...najeveca je ta sto se oni raduju remiju sa nama,kada smo primili drugi gol meni se svet srusio...i 2-2 da je bilo ja bih se usro,toliko o velicini kluba,njima je super i bod,meni nikada bod nije bio opcija iako bi osigurali titulu i sa 2-2...oni su jajare,mali su i jadni
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
mob
Samsung 
pusi kurac bozovicu

Какав завршетак претходне теме  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
trebala je tako i ova da pocne  Smile
lik je degen svaka cast za proslu sezonu,ali lik je budala

« Poslednja izmena: 01. Maj 2017, 20:57:50 od czbg94 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Ja upravo na ovoj temi procitah kako partizan nije dobijao utakmice uz pomoc sudija, saveza, i vlasti???
AAAAhahahahaHAHAHAhahahaha... Ma jel se ljudi ikada skidaju da opijata raznih???
Pa skoro nista gluplje ne procitah, bilo bi me sramota da napisem nesto cak ni slicno tome...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
ajde to,ali partizan nije bio rezimski klub  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Citat
Ja upravo na ovoj temi procitah kako partizan nije dobijao utakmice uz pomoc sudija, saveza, i vlasti???

Mozgu u nastavku sam lepo stavio u zadnje dve sezone  Smile
Imali smo namestene utakmice ali iskljucivo utakmice u saradnji sa drugim klubom  Smile

ajde to,ali partizan nije bio rezimski klub  Smile  Smile

DS je bio Partizanov  Smile Boris tadic, Kostunica, Djindjic, Milosevic, ko ?  Smile
Koji je taj rezim koji je gurao Partizan?
 Smile
« Poslednja izmena: 01. Maj 2017, 21:29:42 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.