Aha, a ti fredi mislis da mi mozemo bunkerom 0-0 sa bajernom,totenhemom, psz-om itd? Nije ti to salcburg, kopenhagen ili jang bojs znas...sa bunkerom je samo pitanje vremena kad ce da nam ga stave, a stavice ga koliko god se branili i sa 25 igraca...a ti onda sedi i gledaj derbi sa 3stopera
Meni i dalje nije jasno kako smo prosli taj Salcburg. Za to cu i dalje da pricam da nas prosralo zesce. Il da njih vuce to prokletstvo da ako ne upadnu direktno ne prolaze kvalifikacije za LS. Oni jaki kao crna zemlja igraju na gol vise sa Liverpulom i Napolijem i onaj Haland im najbolji strelac Lige Sampiona.
Sam si odgovorio, tim koji igra agresivan presing i na gol više u dve utakmice nam da 2 gola
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Aha, a ti fredi mislis da mi mozemo bunkerom 0-0 sa bajernom,totenhemom, psz-om itd? Nije ti to salcburg, kopenhagen ili jang bojs znas...sa bunkerom je samo pitanje vremena kad ce da nam ga stave, a stavice ga koliko god se branili i sa 25 igraca...a ti onda sedi i gledaj derbi sa 3stopera
sto si tolko glup ajd ti nama objasni da nisi latentni grobar
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Jedna od lepih stvari koje nam se nisu desile da mi imamo sličnog klovna koji radi emisije iz trofejne sale i intervjuiše upravu i igrače, to bi bilo zaista na bruku svih nas
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.