Од сезоне хиљаду деветсто осамдесет треће, пост Партизана у Купу, Лиги Шампиона креће Ко о чему, на свакој страници о Црвеној Звезди Захумче, пишеш, док дијагноза лицемерја језди
Исплачи се, суседе, топчидерска захумска туго, обузете опсесијом, ми вас жалимо, шта друго? Захумче, тужбалица о којој ко навијач пишеш, горчину захумске елегије марамицом бришеш!
« Poslednja izmena: 25. Okt 2019, 18:25:59 od Odbojkaš »
Након три одиграна кола, никад слабији Копенхаген и Јанг Бојс први у својим групама у Лиги Европе, испред Динама Кијев, Малмеа, Порта и Ренџерса и остале бораније.
Они скоро победe никада јачи Манчестер као домаћини, а никада слабији Ред Бул у Лиги Шампиона побеђује у групи противника 6:2, и шта ти је класа, неко се ''обрука'' петардама од Тотенхема и Пари Сен Жермена на гостовању, а неко се прослави петардама од Кроације, Макаби Петах Тикве( и то као домаћин) , бечког Рапида и Славије из Прага....
Иначе, за оне који не знају, да поновимо, у својим групама ЛЕ, после 3 кола, Јанг Бојс први, Копенхаген, гле чуда, први....
Citat
Group G
P Pts
BSC Young Boys
3 6
FC Porto 3 4
Rangers FC 3 4
Feyenoord 3 3
Group B
P Pts
F.C. Copenhagen 3 5
FC Dynamo Kyiv 3 5
Malmö FF 3 4
FC Lugano 3 1
« Poslednja izmena: 25. Okt 2019, 18:55:12 od Odbojkaš »
Konacno smo igrali fudbal, milion puta mi je bila bolja utakmica ova od one sa bajernom...centar presli nismo a nabili nas 3-0 i koja je razlika izmedju 5-0 i 3-0 ili 5-0 i 1-0?! Ako si ovih 1-0 izborio bunkerom ko picka, a da se pritom igraju utakmice u grupi, da nece mozda gol razlika da nam treba? Napadati non stop, sutirati pa i da puknemo 5-0 nema veze i bilo koji bokser kad krene da trenira biju ga ko picku godinu, 2 onda sve dodje na svoje...ali se bije jbg, a ako budemo igrali ko picke svaki jebeni mec to ce da im se usadi u glavu i onda dodje partizan, napadne nas i mi odmah lampica u glavi upaljena, defanzivni mod on i jbg ne sutnemo na gol...srecom pa je debil miloje shvatio to, pa na svakoj konferenciji naglasava kako rade na tome
Meni i dalje nije jasno kako smo prosli taj Salcburg. Za to cu i dalje da pricam da nas prosralo zesce. Il da njih vuce to prokletstvo da ako ne upadnu direktno ne prolaze kvalifikacije za LS. Oni jaki kao crna zemlja igraju na gol vise sa Liverpulom i Napolijem i onaj Haland im najbolji strelac Lige Sampiona. Doduse i mi dobili taj isti Liverpul i igrali nereseno sa Napolijem.
Bojsi su dobar tim, al nisu nista sto ne moze da se dobije, to smo i pokazali. Kopenhagen bas nije nista posebno, obicni mesari koji jedva sutnu na gol, u toj grupi bi i Partizai bio prvi. Doduse taj Dinamo Kijev ih odrao pre dve godine u obe tako da moguce i ne bi.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Konacno smo igrali fudbal, milion puta mi je bila bolja utakmica ova od one sa bajernom...centar presli nismo a nabili nas 3-0 i koja je razlika izmedju 5-0 i 3-0 ili 5-0 i 1-0?! Ako si ovih 1-0 izborio bunkerom ko picka, a da se pritom igraju utakmice u grupi, da nece mozda gol razlika da nam treba? Napadati non stop, sutirati pa i da puknemo 5-0 nema veze i bilo koji bokser kad krene da trenira biju ga ko picku godinu, 2 onda sve dodje na svoje...ali se bije jbg, a ako budemo igrali ko picke svaki jebeni mec to ce da im se usadi u glavu i onda dodje partizan, napadne nas i mi odmah lampica u glavi upaljena, defanzivni mod on i jbg ne sutnemo na gol...srecom pa je debil miloje shvatio to, pa na svakoj konferenciji naglasava kako rade na tome
sa bunker na 0-0 u 90. mozes da sevnes kontru i umovas ga na 5-0 apsolutno nista nije bitno ni kako si igrao ni kolko si puta sutnuo ni posle 1-0 isto to nista nije bitno koga boli kurac kako su govnari sinoc igral osim njih naravno kad su eliminacije bitno je proci ovde je bitno skupiti bodove za prolazak i sve taktike su dozvoljene a ti izvuci glavu iz dupeta i mastarija o lepom fudbal.lep je fudbal onaj koji donosi rezultat sve ostalo je nebitno ko igra za raju i zanemarije taktiku zavrsice karijeru u nize razrednom vratniku jedina greska milojevica je sto je pokusao da se sprema za utakmice ls u nasoj ligi gde bez 3 gola razlike ne priznajm pobedu
Ја, искрено, када закачим шпанску лигу или Премијер, навијам за леп фудбал, да се има шта видети и да падају голови, кога боли курац за Вест Хем или Малагу.
Са друге стране, када Звезда игра европске утакмице, апсолутно сам задовољан са две победе од по 1:0 и три икса од 0:0 све док то значи европско пролеће.