Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 585 586 588 589 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 840923 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
turci su projektovani za ls preko le necemo se zajebavati
to sto raspali kompenhagen igra grupe zadnjih 15 godina 14 puta to je smesno ipak nisu oni pobedili jedan reala sa 0-0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Премда су ти данци јачи од ових наших данаца Smile

А и тај ЈБ- да знају нешто, водили би навијање  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Jbt mi ako budemo igrali i trecu godinu za redom evropu mi smo na konju
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Sudija peder jedva cekao da svira.  Smile

Doduse i mi se nismo proslavili drugo, al ovi nijednom sutnuse na gol i progurase se. No dobro, ima revans, moze ovo da se prodje...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Nema sanse da prodjemo ove. Da nismo primili gol, mozda bi bilo neke sanse. Ovako, nema sanse. Bas mrzim da pljujem sudije, to mi se oduvek gadilo, ali brt, onaj smrad je bas tezak smrad. Penal za njih nije video penal, a opet ono silovanje Bena, isto nije penal, ali ako je njima svirao penal onda je morao i ovo, jer ovo je bilo svakako vise za penal. Inace i dalje smo lose igrali, nista ja tu nisam pozitivno video, osim Pavkova, koji decko jeste limitiran fudbaler, ali se bori kao lav i to daje neke rezultate. Ostali se ponasaju kao da su u najmanju ruku svi igrali za Real Madrid 10 godina, pa im je ispod casti da igraju ove kvalifikacije... Kazem, sanse da ih tamo dobijemo su 10%.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2019, 07:08:06 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 334
Zastava
Nas ne mogu da kupe jer sve radimo srcem, i na kvarno kad nas buse mi im pokazemo zube !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
sami smo pojeli govno stekanjem rezultata
sta cuvamo 1-0 glupost
i sebicno da zla boga i komplikujemo i ivanica poslati u pizdu materinu iz koje je dosao
penal je bio glup al je bio navuko ga ko majmuna iz petlica
mozemo ovo da prodjemo bez problema ako napadnemo odma bez taktickog proseravanja jer nam jedan primljen gol tamo nista ne znaci ali dat otvara mnogo toga

samo zbog stoke sa savera koja je pravila sranje moze da se iskomplikuje mnogo toga kao po obicaju ipak oni su ti koje vole Zvezdu mi nismo pravi zvezdasi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Nema sanse da prodjemo ove. Da nismo primili gol, mozda bi bilo neke sanse. Ovako, nema sanse. Bas mrzim da pljujem sudije, to mi se oduvek gadilo, ali brt, onaj smrad je bas tezak smrad. Penal za njih nije video penal, a opet ono silovanje Bena, isto nije penal, ali ako je njima svirao penal onda je morao i ovo, jer ovo je bilo svakako vise za penal. Inace i dalje smo lose igrali, nista ja tu nisam pozitivno video, osim Pavkova, koji decko jeste limitiran fudbaler, ali se bori kao lav i to daje neke rezultate. Ostali se ponasaju kao da su u najmanju ruku svi igrali za Real Madrid 10 godina, pa im je ispod casti da igraju ove kvalifikacije... Kazem, sanse da ih tamo dobijemo su 10%.

Па не морамо да их добијемо, може и тамо да буде 1:1 па да се шутирају пенали. Мислим, слажем се са већином онога што си написао, једино ми није јасно одакле ти толико убеђење да немамо шансе да их прођемо. Није фудбал само знање, има и до среће. Да смо имали среће јуче могли смо још неки гол да дамо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150

Па не морамо да их добијемо, може и тамо да буде 1:1 па да се шутирају пенали. Мислим, слажем се са већином онога што си написао, једино ми није јасно одакле ти толико убеђење да немамо шансе да их прођемо. Није фудбал само знање, има и до среће. Да смо имали среће јуче могли смо још неки гол да дамо.

Не, ми нисмо јуче заслужили срећу, чак ћу написати и светогрђе, које се многима неће свидети на теми, због игре, која је у другом полувремену била кукавичлук и у којем смо бежали од лопте као ђаво од крста, заслужили смо казну за наук- једанаестерац, уверен сам да није случајан начин на који је Копенхаген изједначио и да је праведан исход нерешен резултат, уместо да покушамо да их победимо 2:0, јер се све намештало као против Хелсинкија, ми у другом полувремену чувамо резултат дозвољавајући противнику иницијативу  Smile  Smile  Smile  Smile, а како нисмо могли да победимо кући онакав слаб Копенхаген синоћ, не видим на који начин можемо да их елиминишемо, победити у Данској не можемо јер нам је екипа лимитирана и осетно слабија у односу на претходне 2 године, мучи нас недостатак ефикасности, тако да нам је једина шанса 1:1, продужеци и извођење једанаестераца, јер не знам како можемо да им дамо 2 гола  Smile  Smile  Smile  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
samo da napadamo i bez problema cemo dati
cim damo posed protivniku mi nemamo tu sta da trazimo jer kontre nit znamo da igramo nit imamo igrace za to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 585 586 588 589 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.