turci su projektovani za ls preko le necemo se zajebavati to sto raspali kompenhagen igra grupe zadnjih 15 godina 14 puta to je smesno ipak nisu oni pobedili jedan reala sa 0-0
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Nema sanse da prodjemo ove. Da nismo primili gol, mozda bi bilo neke sanse. Ovako, nema sanse. Bas mrzim da pljujem sudije, to mi se oduvek gadilo, ali brt, onaj smrad je bas tezak smrad. Penal za njih nije video penal, a opet ono silovanje Bena, isto nije penal, ali ako je njima svirao penal onda je morao i ovo, jer ovo je bilo svakako vise za penal. Inace i dalje smo lose igrali, nista ja tu nisam pozitivno video, osim Pavkova, koji decko jeste limitiran fudbaler, ali se bori kao lav i to daje neke rezultate. Ostali se ponasaju kao da su u najmanju ruku svi igrali za Real Madrid 10 godina, pa im je ispod casti da igraju ove kvalifikacije... Kazem, sanse da ih tamo dobijemo su 10%.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2019, 07:08:06 od Ic.xc.ni.ka »
sami smo pojeli govno stekanjem rezultata sta cuvamo 1-0 glupost i sebicno da zla boga i komplikujemo i ivanica poslati u pizdu materinu iz koje je dosao penal je bio glup al je bio navuko ga ko majmuna iz petlica mozemo ovo da prodjemo bez problema ako napadnemo odma bez taktickog proseravanja jer nam jedan primljen gol tamo nista ne znaci ali dat otvara mnogo toga
samo zbog stoke sa savera koja je pravila sranje moze da se iskomplikuje mnogo toga kao po obicaju ipak oni su ti koje vole Zvezdu mi nismo pravi zvezdasi
Nema sanse da prodjemo ove. Da nismo primili gol, mozda bi bilo neke sanse. Ovako, nema sanse. Bas mrzim da pljujem sudije, to mi se oduvek gadilo, ali brt, onaj smrad je bas tezak smrad. Penal za njih nije video penal, a opet ono silovanje Bena, isto nije penal, ali ako je njima svirao penal onda je morao i ovo, jer ovo je bilo svakako vise za penal. Inace i dalje smo lose igrali, nista ja tu nisam pozitivno video, osim Pavkova, koji decko jeste limitiran fudbaler, ali se bori kao lav i to daje neke rezultate. Ostali se ponasaju kao da su u najmanju ruku svi igrali za Real Madrid 10 godina, pa im je ispod casti da igraju ove kvalifikacije... Kazem, sanse da ih tamo dobijemo su 10%.
Па не морамо да их добијемо, може и тамо да буде 1:1 па да се шутирају пенали. Мислим, слажем се са већином онога што си написао, једино ми није јасно одакле ти толико убеђење да немамо шансе да их прођемо. Није фудбал само знање, има и до среће. Да смо имали среће јуче могли смо још неки гол да дамо.
Па не морамо да их добијемо, може и тамо да буде 1:1 па да се шутирају пенали. Мислим, слажем се са већином онога што си написао, једино ми није јасно одакле ти толико убеђење да немамо шансе да их прођемо. Није фудбал само знање, има и до среће. Да смо имали среће јуче могли смо још неки гол да дамо.
Не, ми нисмо јуче заслужили срећу, чак ћу написати и светогрђе, које се многима неће свидети на теми, због игре, која је у другом полувремену била кукавичлук и у којем смо бежали од лопте као ђаво од крста, заслужили смо казну за наук- једанаестерац, уверен сам да није случајан начин на који је Копенхаген изједначио и да је праведан исход нерешен резултат, уместо да покушамо да их победимо 2:0, јер се све намештало као против Хелсинкија, ми у другом полувремену чувамо резултат дозвољавајући противнику иницијативу , а како нисмо могли да победимо кући онакав слаб Копенхаген синоћ, не видим на који начин можемо да их елиминишемо, победити у Данској не можемо јер нам је екипа лимитирана и осетно слабија у односу на претходне 2 године, мучи нас недостатак ефикасности, тако да нам је једина шанса 1:1, продужеци и извођење једанаестераца, јер не знам како можемо да им дамо 2 гола