Sta nije gol ? Cist gol Bena je ponisten , mogu Grobari da seru koliko hoce gol je bio cist. Ali opet , meni nije nikako jasno kako Zvezda ne moze da nakanta ovako usran tim Partizana vec sve nesto remizira sa njima...
znaci neverovatno kolko se pale na pantica i njegove budalastine dva puta nista je nista gola nije ni bilo
svi smo ovde rekli za gol aut da je bio gol aut niko od nas nije srao i zvao geometre al ova patologija nije to sto vi vidite nego ono sto vodja sekte pantic kaze je debilizam viseg nivoa
al dobro kad njhov igrac izjavi da smo bod izvukli na srecan gol pavkova posle njihoveg datog iz akcije za udzbenike je level, dal bezobraznosti ili idiotizma, milion
Ja i dalje mislim da se salis... Ako je tvoja ideja da je akcija prekinuta pre gola Bena, pa kao gol nije vazio, to nema veze sa vezom. Jer pomocni jeste digao zastavicu, ali glavni nije prekidao igru, i mustafa je normalno intervenisao. Gol je dat, tada je sudija glavni video zastavicu i ponistio gol i svirao ofsajd... Ne znam sta si ti video, ali ovo se dogodilo.
al dobro kad njhov igrac izjavi da smo bod izvukli na srecan gol pavkova posle njihoveg datog iz akcije za udzbenike je level, dal bezobraznosti ili idiotizma, milion
Ако може линк за то био бих захвалан, да видим баш тај дебилизам.
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
inace normalno da je linijski digao zastavicu cim pre i negledajuci dal je ofsajd ili nije pa nece valjda da saceka pa da jos mora i gol da prizna, instrukcije se moraju sprovoditi
a i stvarno vise nema smisla di je penal za partizan i crveni za savica dok je lezao na zemlji,a igrac partizana pokusao da gazgazi pa se sapleo a laktove u glavu stojkovicu i pavkovu necu ni da komentarisem mislim ta agresija nasrtaja glavom na laktove partizanovih igraca nije vidjena jos od proslihi derbija
« Poslednja izmena: 03. Mar 2019, 17:54:11 od fredikruger »