svasta oni kazu ` oni su avangarda pa treneri biju sledja ,a igraci laktove u grkljan pantic kaze da su osteceni za penal i crveni sve ostalo nije uticalo na rezultat,manje greske tako kaze
О, бре, зашто гледате и читате имбециле... Је л' стварно очекујете да Пантић буде поштен?
Ево, имам баш тазе пример, од пре пар сати. Курва професорка на мом факсу даје на испиту тестове које полаже десет посто људи и то једва, постоји књига која није довољна, то само Свети Петар зна одакле поставља та питања. И ја данас одем код ње на консултације да је питам да ли може да ми препоручи неку додатну литературу која ће ми помоћи да положим њен испит пошто књига очигледно није довољна јер сам пао двапут... А она ме, курветина, начепила на кеца, напала ме јеботе, све је то она предавала (а није), све то пише у књизи (а не пише), НЕГО МИ НЕ УЧИМО, НЕ ЗНАМО НИШТА А ХОЋЕМО ДА ПОЛОЖИМО.
И брат ми се смеје, каже, "А шта си очекивао, да јој ти кажеш како половина питања у тесту нема у књизи и да ти она каже У ПРАВУ СТЕ КОЛЕГА, ДАЛА САМ ПИТАЊА КОЈА НИСАМ ПРЕДАВАЛА, ОПРОСТИТЕ МИ, НЕЋУ ВИШЕ НИКАД? Па наравно да ће да те начепи, зна она одлично да јој је положило 10% људи и зна одлично какав је тест дала."
Опет се враћам на Пантића, ако сте очекивали да Пантић каже како је требало да буде 2:0 за Звезду, а не 1:1, онда стварно не знам како да вам помогнем.
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"