Нека нека, тако је то кад нисте добили. Да им увалите лепо 2-3 комада како треба, па нек онда кукају о Вучићу, недосуђеним пеналима, склањању и сличним баљезгаријама, али јбг ви компликујете живот и дајете гол сами себи. Но добро, немате ни нападача како треба, онај Боаћи је дрво најобичније, има пријем гори него ја.
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Jbg, ne mogu da uticem na sudiju da nam prizna cist gol ili da pokaze crveni onome ko ga zasluzi.
Kako god, postali ste klub tacno onakav kakav zasluzujete kao navijaci. Mislim na svaki kavez ponaosob. Treba da slavite ovaj remi, nije mala stvar za vas.
Apsolutno, čovek ga drugi derbi "dobija" bukvalno najjednostavnijom taktikom na svetu, duplira na boku, usmeri nas u aut, potpuno nas izbaci iz sredine i kontroliše utakmicu. Čim je ušao Pavkov napravili smo im pritisak na zadnju liniju koja je potpuno nesigurna i imali smo bar neki balans, zato sam rekao da treba da pokuša sa Mirkom i Marinom u sredini i da pokušamo da ih kidamo odmah, ali on to iz nekih samo njemu znanih razloga ne radi
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pa dobro... Sudjenje za zatvor minimum 10 godina. Ponisten nam je cist gol. Njima priznat iz ofsajda. Propustio da im da par zutih, nije iskljucio igraca za udaranje Stojkovica laktom, bilo gde u svetu je to cist crveni, a ovde je jos na kraju i stojkovic dobio zuti, verovatno jer ga je grlom udario u lakat. Igraci, trener i klupa partizana su se tako bahato ponasali, kao kada nekome kazes da slobodno radi sta hoce, da mu nece biti nista... Odmah posle gola, mi uzimamo loptu na sredini za cist kontra napad, sudija svira faul. Ponovljeni snimak, ma ni blizu faula, itd. Uzasno navlacenje za mali klub, ali dobro, sta da se radi, uzecemo opet titulu, oni neka se raduju remijima, idemo dalje...
nemate vi pojma eno pantic u analizi objasnio da su tesko pokradeni za penal i crveni karton,a ofsajd kod gola je i bio i nije sudiji je bilo tesko da proceni al to nije uticalo na utakmicu dalje sam iskljucio ovo je cak i za tolko bolesno govedo previse
i dalje mislim da smo sami krivi jer iz nekog razloga ne koristimo ono najbolje sto imamo simic,causic i stojkovic treba da su na hladjenju jos od jesenas