Moćni Jovančić, oduševljava me taj igrač.Ne znam šta je hteo sa Srnićem da dobije. Terza može odmah da krene da traži desnog beka za sledeću sezonu. Mali Jovelja me razočarao u onoj kontri. Ebesilio, Marin, Ben, to ne komentarišem ljudi su majstori. Stojiljković nažalost nije kliknuo, ne verujem da nas očekuje nešto bolje u budućnosti.
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Разумем зашто гледаш Пантића, човека насмеје до суза, хумористички шоу, који је, ипак некако без укуса, ја се некада и сажалим, тек када схватим какве се будале рађају
Одлично друго полувреме, недостају нека 3 појачања да би се поправио утисак, следеће сезоне у ЛШ ће бити још боље
« Poslednja izmena: 29. Nov 2018, 19:26:02 od Odbojkaš »
Фалили су Јованчић, Павков(Да, без зезања), Савић и Жуле... Не могу да вам обећам да би изгубили са њима, али могу да вам кажем да би Звезда са њима сигурно победила
Све у свему, браво. Ван сваких очекивања. Платити Маријани Ковачевић да оправви Павкова, да метне 3 гола Буфону па да га заваљамо за неке добре паре. Од тих пара направити ремонт. Половини истиче уговор, а половина игра критично...
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.