Mene je najvise iznervirao Krsticic... Decko je majmun za neverovati... U 48. minutu faulira igraca koji ide sam na sredini na nasa 4 igraca, povlacenjem sa ledja, sto je cist zuti karton... Nepotreban faul, glup faul, faul 20 sekundi pred poluvreme, faul u utakmici gde je manje vise sve reseno, i dobija zuti karton koji mu ne dozvoljava da igra poslednju kuci sa psgom... Pa ti si decko klasican idiot...
« Poslednja izmena: 28. Nov 2018, 22:00:45 od 7ki7 »
Гобеља дебил, а милоја јебали и срнић и симић уста му га заборавим...ебисилио и јованчић су класе за ове идиоте...ебисилио ни крив ни дужан најебао само јер је овај расиста на клупи имдрка на гардисте и компанију
Оно што је било реално на почетку групне фазе, то је да све три утакмице у гостима изгубимо са великом разликом без датог гола, Ливерпул и ПСЖ неких 4:0 или 5:0, а Наполи неких 3:0. Ми смо на крају толико и примили, укупно 13, с тим што смо за степен поправили утисак јер смо постигли 2 и у све три утакмице имали моменте када смо били равноправан ривал.
Са друге стране, такође је реално било да на домаћем терену све три утакмице изгубимо, не неким претераним разликама, до 2:0, и уз то да постигнемо гол. Ми смо извукли за сада победу и нерешено без примљеног гола. Остаје да се одигра са ПСЖ, али без обзира на тај меч, резултат који је остварен на домаћем терену је лудило и спектакуларни успех.
Све укупно, Звездино овогодишње издање у ЛШ је апсолутни и феноменални успех. Да смо били у било којој другој групи, сада бисмо имали више него реалне шансе за пролеће, мада их ми и сада у оваквој још увек имамо.
Чак и 2 бода у овој групи би била превелик успех...група где сви имају шансе за пролаз 2 кола пред крај...добијеш ливерпул јбт, па то је само по себи највећи успех на овим просторима још од барија