Ma zajebavam se. Koga boli tuki za Jankovica. Da nisu pisali ovoliko o njemu, ne bih ni primetio da nije vise kod nas. ---------------------------------------------------------------------
Sta je koji kurac sa tim Kafuom? Jel su mu amputirali nogu ili sta? Zasto je toliko dugo povredjen? Hoce li da igra i nikag mocnijoj domacoj ligi kada zavrsimo evropu?
Кад је кафу био повређен? Кафу по речима нашег тренера није био спреман физички, јбг морале су пиксле да играју у виду чаушића, симића итд...чим прочиташ у моцарту да неки странац нема појма знаш колико је сати...сећам се дерби и на моцарту опљували кафуа, а то што смо ми дували напред сваку лопту то ништа...па нормално да се марин и кафу нису видели...жао ми кафуа, надам се да ће се вратити у лудогорец, у екипу која је увек играла фудбал дал пукли 5-0 ил толико добили...да се макне одавде, играмо одвратан фудбл, бата ђора стајл
Ne znam sta je sa njim. Samo znam da je dosao odavno i da ne igra, a placen je dosta i doveden kao pojacanje za Evropu. Ne znam sto onda ne igra ni jednu utakmicu...Jel ce da igra derbi protiv Rada, kada ispadnemo iz Evrope? Nije spreman fizicki? Pa je jbt koliko mu treba da se spremi fizicki? Ovde je vec koliko meseci. Pa za to vreme bi i moja baba postala spremna fizicki...
Inace, raspali narkoman Klop, izjavio kako nije gledao Zvezdino finale 91, jer je imao "pametnija posla". Znam da je nemoguce, ali, ne samo zbog ovoga, imam bas zelju da odvalimo usrani liverpul.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2018, 08:54:19 od Ic.xc.ni.ka »