Ja takodje nisam nigde video nista o povredi Kafua, samo kao nije spreman i to je to... I dalje mi nije jasno kako to nije spreman, ali dobro, neka vide sta ce. Protiv Liverpoola, kao i protiv psg, sve do 3:0 sam zadovoljan, ali realno opet ocekujem 5+:0-1
Meni deluje da su nam opet uvalili povredjenog igraca, pa sada cutimo da ne ispadnemo glupi, ili je lik napravio neko ozbiljno sranje, pa je izbacen, ali se opet o tome cuti da se ne bi remetila atmosfera. Te price kako profesionalni igrac ne moze da postigne fizicku spremu za koliko je vec meseci kod nas, meni ne piju vodu.
Inace sta kazete za veceras? Ja opet isto kao i protiv PSG. Da ne primimo vise od tri gola, da nam siptar ne da ni jedan, da ne srusimo Enfild i budemo trajno diskvalifikovani iz svih fudbalskih takmicenja i ja sam zadovoljan. A imam i malo bolji osecaj nego protiv PSG-a. Mislim da necemo toliko bas da se naguzimo kao protiv njih. Verujem da cemo ako nista bar da se bijemo i pobamo sta mozemo pa ako bude dovoljno za neki umereni poraz ili mozda neki X to bi bilo ravno senzaciji.
Totalno nepotrebno Brih jr prema nama. No dobro, nije tolko lose bilo, ocekivao otprilike 3:0 tako da je ovo makar malo ispod ocekivanja, ja zadovoljan.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"