Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 986 987 989 990 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 885197 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
nekako mi se jebe kad se setim za koje pare oni lelemudaju,a za koje pare ovaj napaceni narod radi da bi mozda preziveo
tebra kada pomislim da je gavric uzeo vise nego cela moja familija za 10god bude mi lose

taj rad,a ja jesenas slomio telefon zbog gola
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
dacemo im pavkova,a ristic i petkovic ce da zalegnu za kamatu

inace di nam onaj ronaldo sto je dosao iz nemacke
verovatno ni on nevalja ko babunski jer oce da igra fudbal
« Poslednja izmena: 19. Apr 2017, 18:37:59 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
http://www.espreso.rs/sport/fudbal/138331/nikad-vidjena-fotka-vucica-novi-predsednik-srbije-na-maksimiru-1990-u-najkrvavijoj-navijackoj-tuci-ikad-video?utm_source=mix&utm_medium=referral&utm_campaign=mix

Citat
- Kad smo stigli u Zagreb, prvi put se dogodilo da nas je čekala vojska policajaca. Sproveli su nas do južne tribine. Međutim, mi koji smo bili iskusni, prepoznali smo neke navijače Dinama koji su imali zadatak da prate hoće li se neko od nas izdvojiti, pa da ga prebiju. Prepoznao sam Šejtana, Sarmu i još neke. Nisam video Klokana i Sandra koje sam znao kao vođe Bed Blu Bojsa. Onda sam saznao da su i ostali Zvezdini navijači to primetili, pa su ih ispred jednog kafića presreli i pretukli...

Smile

Ali vodja Klokan  Smile

Posle prespavane noci, daj bre da mi uzmemo tu titulu.  Smile

Mi sad ne mozemo posteno pobediti tih 6 utakmica, kako god da igramo, dobro ili lose, jesce govna kako smo sve zatvorili, kad je vec tako zasto se praviti posten... Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2017, 18:56:23 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Posteni smo koliko i arkan,ali je takva cela liga jbg...samo razlika je u tome sto smo mi svesni toga,a oni su partizanstina,njima se niko ne sklanja,najjaci su na kugli zemaljskoj,svi su protiv njih...svaki sudija,svaki predsednik drzave,oni au avangarda,najposteniji! Mhm,jesu jesu,koliko i terzic,djura mutavi,vucela itd toliko su posteni
« Poslednja izmena: 19. Apr 2017, 18:59:37 od czbg94 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
http://www.espreso.rs/sport/fudbal/138331/nikad-vidjena-fotka-vucica-novi-predsednik-srbije-na-maksimiru-1990-u-najkrvavijoj-navijackoj-tuci-ikad-video?utm_source=mix&utm_medium=referral&utm_campaign=mix

Citat
- Kad smo stigli u Zagreb, prvi put se dogodilo da nas je čekala vojska policajaca. Sproveli su nas do južne tribine. Međutim, mi koji smo bili iskusni, prepoznali smo neke navijače Dinama koji su imali zadatak da prate hoće li se neko od nas izdvojiti, pa da ga prebiju. Prepoznao sam Šejtana, Sarmu i još neke. Nisam video Klokana i Sandra koje sam znao kao vođe Bed Blu Bojsa. Onda sam saznao da su i ostali Zvezdini navijači to primetili, pa su ih ispred jednog kafića presreli i pretukli...

Smile

Ali vodja Klokan  Smile

Posle prespavane noci, daj bre da mi uzmemo tu titulu.  Smile

Mi sad ne mozemo posteno pobediti tih 6 utakmica, kako god da igramo, dobro ili lose, jesce govna kako smo sve zatvorili, kad je vec tako zasto se praviti posten... Smile
taj rad nek sad crknu od muke  Smile

i onako imamo pobedu vise od njih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Чујем наоколо за приче, али још увек нисам видео Партизановца који је то овде написао, па да напишем унапред: Елем, ако неко проба да нам кења како ћемо све утакмице до краја да затворимо и како то Божовић неформално потврђује речима "имамо шест финала до краја", само бих подсетио на 2008. годину када је Партизанов тренер Славиша Јокановић такође изјавио, након ремија са Војводином, када се Звезда примакла на -3, да "имају осам финала до краја". Потпуно шокантно и невероватно, зар не, Партизан је направио серију од осам узастопних победа.

Према томе, не конзумирати говна.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Sve se to zna,namestaju i jedni i drugi,ali govna su govna,cuj mene govna,avangarda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
Nek te ne pogadja, znaju i oni da su govna, samo im se svidja da pricaju kako su avangarda, kao sto smo mi znali da ono nije kkcz samo nam se svidjalo da pricamo da jeste.  Smile

Partizan je osvojio osam titula bez trijumfa u derbiju.

Zvezda tri.

O cemu bre pricamo.

« Poslednja izmena: 19. Apr 2017, 20:48:47 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 986 987 989 990 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.