Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 985 986 988 989 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 885302 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Да није Кристић слободан? Smile
Evo "Srpski Murinjo" Jankovic dobio otkaz u Standardu, sad je vreme za njega da pokaze sta zna.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2017, 15:45:29 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
Kratko Ostanić, taman za ovih 6 kola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
Kada vec pominjete Andjusa...

Dejan Andjus‏
@DAndjus

Prognoza: Terza je nemoćan i u mat poziciji. Samo poziv odozgo može da sredi Kruševac.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
taj cuveni mocni napredak  Smile
andjus jedinaca mere za ludilo  Smile

recimo inicio je lud 3 andjusa
gambino je lud 5 andjusa
dzoi samo 2 verovali ili ne
« Poslednja izmena: 19. Apr 2017, 16:52:45 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Пази, у спорту нема заслуживања. Спорт је јако прецизно дефинисан тако да не побеђује онај ко је "заслужио" да победи већ онај ко је постигао више поена, дао више голова, први освојио три сета, а не ко је имао више поседа лопте, погођених пречки, несвираних пенала и томе слично. Значи, са те стране се уопште не слажем са тиме што говориш, ова мучена Звезда ако и буде освојила титулу на рачун боље гол-разлике, онда је и таква титула сасвим легитимна и легална. Тако да, ако Партизан хоће да "заслужи" титулу, онда нека се постара да до краја лиге сакупи више бодова него Звезда или барем има бољу гол-разлику.

Не сећам се да је Партизан било срамота да узме титулу 2008. када су имали ужасно негативан скор у дербијима, а Звезда била једини непоражени тим, са најбољом гол разликом и највећом гледаношћу. Не што их није било срамота него су је својски прославили.

Ja kazem svoje misljenje. U ovoj zemlji imas dva poluozbiljna kluba, koji odlucuju o tituli unazad 70 godina. Dakle ako si losiji od jedinog konkurenta, a losiji si jer si izgubio toliko puta u jednoj sezoni, plus u direktnom okrsaju za titulu i to na domacem terenu i to sa tri primljena gola, ti prosto nemas moralno pravo da se radujes tituli i po moralnom pravu titula ti ne pripada. To ne znaci da titula matematicki nije osvojena. To je moje misljenje. Ja da sam igrac, ili neko ko se lozi na titulu u srpskom fudbalu, ne bih mogao da se radujem istoj. To ne znaci da ako je osvojimo mnogi nece da se raduju. A to sto su se oni radovali ne znaci da mi moramo da budemo kao oni. Ako radimo sve kao oni, po cemu smo onda drugaciji od njih? A mi mislimo da jesmo.

@CZBG94

Nija stvar u faulu. Jednostavno kada izgubis od protivnika na domacem terenu, u direktnom okrsaju za titulu i to ubedljivo, pokrijes se usima i cutis. Ne trazis alibi, jer alibija nema. I ne skreces paznju na neke nebitne stvari, jer si pokazao da si losiji i da si zasluzeno izgubio. Kraj.
nikakav ja alibi trazio nisam,samo sam odgovarao pojedinim grobarima koji su skakali ovde da faula nije bilo
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Ma ok, ali kazem batali to. Ako je njima bitnije da se sa tobom ovde raspravljaju oko faula, umesto da slave pobedu i mozda titulu, onda to govori dosta o njima i njihovim kompleksima.

@stefaneka

Ja to ovako gledam. Manje me boli da izgubimo titulu u ovakvoj ligi, nego da gledam kako smo nemocni protiv nekih mocnih Bugara i Poljaka. Ovako gledas kako Partizan gubi od nekog Samroka i realno boli te tuki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
nekako mi se jebe kad se setim za koje pare oni lelemudaju,a za koje pare ovaj napaceni narod radi da bi mozda preziveo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
http://www.espreso.rs/sport/fudbal/138331/nikad-vidjena-fotka-vucica-novi-predsednik-srbije-na-maksimiru-1990-u-najkrvavijoj-navijackoj-tuci-ikad-video?utm_source=mix&utm_medium=referral&utm_campaign=mix

Citat
- Kad smo stigli u Zagreb, prvi put se dogodilo da nas je čekala vojska policajaca. Sproveli su nas do južne tribine. Međutim, mi koji smo bili iskusni, prepoznali smo neke navijače Dinama koji su imali zadatak da prate hoće li se neko od nas izdvojiti, pa da ga prebiju. Prepoznao sam Šejtana, Sarmu i još neke. Nisam video Klokana i Sandra koje sam znao kao vođe Bed Blu Bojsa. Onda sam saznao da su i ostali Zvezdini navijači to primetili, pa su ih ispred jednog kafića presreli i pretukli...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
jebes megalomansku budalu i tu mora da sere i laze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
nekako mi se jebe kad se setim za koje pare oni lelemudaju,a za koje pare ovaj napaceni narod radi da bi mozda preziveo
tebra kada pomislim da je gavric uzeo vise nego cela moja familija za 10god bude mi lose
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 985 986 988 989 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.