Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 984 985 987 988 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 885338 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Ponavljam,cist faul nad golmanom...ako se ne razumes u sport onda bolje nemoj ni da ga pratis

Jeste bato bio cist faul, ali ajde daje to svirao... mi bi i dalje kao babe igrali celo drugo poluvreme, nismo se videli... koji moj trazi ona rupa Lukovic vise... brate muka mi je vise, toliko propusta ima, toliko sranja da nema gde vise... strasno Smile  treba nesto menjati sto pre...
ma zasluzeno su dobili,ja ne kazem...ubise nas ljudi nema sta...ali ako je nesto faul onda je faul i tu je kraj price,a ne majmuncine grobarske dolaze i pravdaju se ovde po 5 dana...ok dobili ste i mars u kurac...priznajte da ste dali neregularan gol i to je to...
grof jos nije dao otkaz? serem mu se u usta da mu se poserem
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Ma kakav covece faul? Da li je to bitno zaista? Dali su nam tri gola. Pobedili su nas na domacem terenu 3-1. Kraj price. ENDE! Nemojte biti cigani, ako smo Cigani. Zaluzeno su nas dobili i to je to. Iskreno, mene zabole za titulu, tako da se na to ne lozim, ali posto vidim da se lozite, mene bi bilo sramota da osvojimo titulu, kad su nas vec par puta dobili, a juce razglavili u direktnom duelu koji je odlucivao titulu. Dakle zasluzili su titulu i sto se mene tice, neka je i osvoje. U svakom slucaju bice mi zanimljivije i prijatnije da gledam kako oni ispadaju od nekog kurcevog tima iz zemlje Narnije, u osamnaestom kolu predkvalifikacija za Ligu sampiona,  nego mi.

A za derbi sam isto pricao pred derbi. I mi i oni smo jad i cemer. Ali oni su manje losi od nas. Mi nemamo odbranu. Oni imaju neku odbranu. Mi imamlo zali Boze napad. Oni imaju dva solidna napadaca. I sto je najvaznije, oni imaju trenera, a mi imamo stend ap komicara, koji se ponasa kao da trenira ekipu veterana pred revijalni turnir povodom pecenijade u Przogrnjcima, a ne profesionalni tim koji se bori za titulu. Odavno sam pisao da on mora da ide. Retko kome je prucena takva sansa kao njemu i da je toliko ostao kao on, a manje je uradio od vecine prethodnika. Nama treba nei trener koji ce da grize, da se bori, da pravi igrace, a zivi za pobedu. Ovaj to nije. Dakle prvo trenera da menjamo, pa onda dalje polako. I naravno zahvaliti se 2/3 ekipe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
jesam ja rekao negde da nisu zasluzeno dobili? razbili su nas,ali ako je nesto faul onda je faul i tacka...da li su nas dobili zbog tog gola? ne,nisu...ova ekipa igracki je jaca od groblja,u odbrani imamo 1 igraca i to je ping pong,svaka cast momku kako sam drzi celu odbranu,svaka mu cast...nas ogroman problem je fizicka sprema i nista drugo...
donald od prosle sezone i ove sada nije isti...setite se derbija prosle godine kada je unistio vezni red duplo jaceg partizana,jeo je teren,a sada ne moze da trci lik...pluca su nam u minusu i to je to...oni su nas pojeli na agresivnost,kaze picketina grof bili su agresivniji...ajde molim te? majke ti? da bi bio agresivan potrebna ti je kondicija,a de je tebi kondicioni majmune? jedan Ser Aleks Ferguson je imao kondicionog,a ovaj se pravi pametan,on sve zna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Пази, у спорту нема заслуживања. Спорт је јако прецизно дефинисан тако да не побеђује онај ко је "заслужио" да победи већ онај ко је постигао више поена, дао више голова, први освојио три сета, а не ко је имао више поседа лопте, погођених пречки, несвираних пенала и томе слично. Значи, са те стране се уопште не слажем са тиме што говориш, ова мучена Звезда ако и буде освојила титулу на рачун боље гол-разлике, онда је и таква титула сасвим легитимна и легална. Тако да, ако Партизан хоће да "заслужи" титулу, онда нека се постара да до краја лиге сакупи више бодова него Звезда или барем има бољу гол-разлику.

Не сећам се да је Партизан било срамота да узме титулу 2008. када су имали ужасно негативан скор у дербијима, а Звезда била једини непоражени тим, са најбољом гол разликом и највећом гледаношћу. Не што их није било срамота него су је својски прославили.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
Ja ne razumem vas koji se odričete titule zato što nismo dobili derbi. Pa koji se moj igraju sve ostale utakmice ako samo derbi treba da odlučuje? Smile Naravno da će mi biti drago da osvojimo titulu, tj. da je ne osvoje ćelava prevara, Vučela, Vezara, Vuletić i njima slični. To što je liga kurton i što nas u Evropi verovatno čeka rano ispadanje je druga priča. Ali što im dati titulu? Ko ih jebe, nek kukaju kao pičkice kako su nas dobili, a ostali praznih šaka. Ionako baš vole da kukaju i plaču.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
i ne zaboravi kada ih je vodio grant,kada smo ih oprali 5-0 u 3 derbija...
inace ne racuna se gol razlika,gleda se ko je bio prvi na kraju regularnog dela,a to smo mi...
svakako titula ako je uzmemo nece biti nezasluzena,ali,ali...meni znaciti nece nista
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Пази, у спорту нема заслуживања. Спорт је јако прецизно дефинисан тако да не побеђује онај ко је "заслужио" да победи већ онај ко је постигао више поена, дао више голова, први освојио три сета, а не ко је имао више поседа лопте, погођених пречки, несвираних пенала и томе слично. Значи, са те стране се уопште не слажем са тиме што говориш, ова мучена Звезда ако и буде освојила титулу на рачун боље гол-разлике, онда је и таква титула сасвим легитимна и легална. Тако да, ако Партизан хоће да "заслужи" титулу, онда нека се постара да до краја лиге сакупи више бодова него Звезда или барем има бољу гол-разлику.

Не сећам се да је Партизан било срамота да узме титулу 2008. када су имали ужасно негативан скор у дербијима, а Звезда била једини непоражени тим, са најбољом гол разликом и највећом гледаношћу. Не што их није било срамота него су је својски прославили.

Ja kazem svoje misljenje. U ovoj zemlji imas dva poluozbiljna kluba, koji odlucuju o tituli unazad 70 godina. Dakle ako si losiji od jedinog konkurenta, a losiji si jer si izgubio toliko puta u jednoj sezoni, plus u direktnom okrsaju za titulu i to na domacem terenu i to sa tri primljena gola, ti prosto nemas moralno pravo da se radujes tituli i po moralnom pravu titula ti ne pripada. To ne znaci da titula matematicki nije osvojena. To je moje misljenje. Ja da sam igrac, ili neko ko se lozi na titulu u srpskom fudbalu, ne bih mogao da se radujem istoj. To ne znaci da ako je osvojimo mnogi nece da se raduju. A to sto su se oni radovali ne znaci da mi moramo da budemo kao oni. Ako radimo sve kao oni, po cemu smo onda drugaciji od njih? A mi mislimo da jesmo.

@CZBG94

Nija stvar u faulu. Jednostavno kada izgubis od protivnika na domacem terenu, u direktnom okrsaju za titulu i to ubedljivo, pokrijes se usima i cutis. Ne trazis alibi, jer alibija nema. I ne skreces paznju na neke nebitne stvari, jer si pokazao da si losiji i da si zasluzeno izgubio. Kraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Па ја ни не покушавам да ти натурим моје мишљење или да ти кажем да немаш права да мислиш тако, само кажем да

Citat
са те стране се уопште не слажем са тиме што говориш

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Dejan Andjus‏ @DAndjus 10m10 minutes ago

Pa,valjda,majku mu,ima još trenera koji nisu prevara - Boško Djurovski,Zoran Pavlović,Pižon,Karasi,Krmpotić ... Gde ovaj bilmez da sedi.

A ne treba otpisati ni Ratka Dostanića, Bata Djoru i Živu,a Kosan , Kristić i Ilija neka budu u pripravnosti

pa ima trenera al on ni jednog nije nabrojo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Да није Кристић слободан? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 984 985 987 988 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.