Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 785 786 788 789 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 991059 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Marko mislim da kao predstavnik kluba tvog nemas prava da komentarises nista od ovog,a ti verovatno znas zasto,da ne prebacujem sad ko detei podecam loptu u tudje dvoriste.od zatvaranja dzajica,zemunela do dacica i ruzica i epsa,molim te napusti temu sas tompusom  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
Marko mislim da kao predstavnik kluba tvog nemas prava da komentarises nista od ovog,a ti verovatno znas zasto,da ne prebacujem sad ko detei podecam loptu u tudje dvoriste.od zatvaranja dzajica,zemunela do dacica i ruzica i epsa,molim te napusti temu sas tompusom  Smile Smile

незадовољан сам, ниси поменуо Мирка Марјановића Smile

ја причам о овоме, и причам истину до речи, а колико знам о овоме, толико десет пута могу о мутним радњама о Партизану, само овака ситуација никад није била и то је чињеница, буди искрен

нећу да мрачим више, само сам хтео да напишем своје мишљење о овоме.

ЕТО ОТЕРАО СИ МЕ ДА ЛИ СИ САД СРЕЋАН Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
pa nisam ga spomenuo ovde deca mnoga se nesecaju toga(ovo se rimuje jbt)  Smile  imas pravo na pravnog zastupnika ajde da popustim,izaberi milanceta  Smile

ma pusti situacije,i situacije kod vas nisu bile kod nas,eto sam si spomenuo mirka...pusti sad to i uzivaj
« Poslednja izmena: 14. Nov 2012, 12:34:43 od дај гол »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
mob
HTC One M8
Sve je ovde jasno kao dan, nego mene brine to sto ce za jedno 40 godina omladina u ovoj zemlji (ako bude postojala) pricati o jednoj mangupskoj REAKCIJI omladine, intelektualaca i zvezdinih legendi protiv rezima i ugnjetavanja od strane komunisticko-jugoslovenskih snaga priklonjenih ustaskom klubu sa druge strane brda. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia N95
Citat
Партизан у оквиру свих клубова у ЈСД дугује на рачун пореза и неизмирених обавеза према играчима и заправо свих дуговања око - 5 милиона евра.

Mene interesuje odakle tebi da je vama dug samo 5 miliona?

Ako je drzava resila da uradi nesto po pitanju opstanka Crvene Zvezde i Partizana,ne vidim,zasto je to nesto sada veoma lose.Vi kukakte sto ste spomenuti u kontekstu opstanka.Ok,ako su zaista rijesili da daju i vama neku kintu,a vi necete,mi zelimo.

Vase price o stabilnom klubu su samo obicne gluposti.Vi nijeste stabilan klub,vi krcate u dugovima (ne kao mi,ali krcat sigurno do 15 miliona).

Jedva cekam da vidim uskoro ovaj scenario kod vas.Jer,ukoliko budete odbijli pomoc sada,vec vidim slicne intervencije u buduucnosti.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ma daj bre... ko zna sta ce za 40 godina biti. Verovatno nece ni postojati Zvezda, ni Partizan.
Je l' danasnji ljudi znaju kakav je sport bio pre II svetskog rata?
Zvezda i Partizan, tj. njeni navijaci su potreni drzavi za svakave demonstracije i sl. glupsoti, kao klubovi su potrebni, da bi se neko na njima bogatio i prao novac... sve ostalo su gluposti i cista demagogija i lazni patriotizam.

I sve ovo sto se sad desava je cista maska. Samo maloumni ljudi mogu da misle da je Vucicu, Raduljku i kompaniji do "jake" Zvezde iz sportskih razloga.

Diva novi spozor
 Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2012, 14:14:19 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia 300
Ma daj bre... ko zna sta ce za 40 godina biti. Verovatno nece ni postojati Zvezda, ni Partizan.
Je l' danasnji ljudi znaju kakav je sport bio pre II svetskog rata?
Zvezda i Partizan, tj. njeni navijaci su potreni drzavi za svakave demonstracije i sl. glupsoti, kao klubovi su potrebni, da bi se neko na njima bogatio i prao novac... sve ostalo su gluposti i cista demagogija i lazni patriotizam.

I sve ovo sto se sad desava je cista maska. Samo maloumni ljudi mogu da misle da je Vucicu, Raduljku i kompaniji do "jake" Zvezde iz sportskih razloga.

Diva novi spozor
 Smile Smile
Ali ja znam ko će onda biti šampion ,Sopot  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
mob
HTC One M8
Goranac, dobro se zna zasto je Partizan pomenut, nemoj da se pravimo ludi. Da se bar malo kao izjednaci ova sramota koja se desava. Nije mi jasno zasto ne mozete da budete bar malo iskreni. Jesu vase uprave napravile sranje? Jesu. Jeste potrosili silne pare ovog naroda? Jeste. Jel vam sada obecano da ce vam dati jos narodnog novca? Jeste. Jel to u redu prema ostalima? Nije. Jeste licemerni? Jeste. Vi ste bre rupa bez dna, samo se sipa i sipa u vas, a nista uradili niste. Cutite i budite zahvalni sto necete biti ugaseni, jer da niste toliko glasacko telo u drzavi, vec bi bili odavno zaboravljeni u 6. ligi. Kraj price, hvala lepo, dovidjenja. Sisaj Zvezdo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia 6120c
PS Iako nisam za ono renoviranje stadiona OFK-e od strane drzave... sad shvatam da ako drzava nekim "cistim" novcem pomogne Zvezdi ili Partizanu svi ostali "drzavni" klubovi treba da stupe u strajk i automatski da nam propadne liga.

To odavno treba da se desi. Pitajte nekog ko ne nosi crno/crvene naocare samo sta misli o sudjenju u nasoj ligi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Sa pomenutim Partizanom ili bez njega tupa prica ce uvek postojati.
Kada u neki klub uleti privatnik, onda je on tu da kupuje utakmice, pere pare ili je ispostava Zvezde ili Partizana. I samo se ploce vrte u krug.
Drzava nece sigurno upumpati u Zvezdu sada miliJone, jer ih nema. Moze samo da pomogne u reprogramiranju dugova kod banaka. A tu je najveca prica oko propale Agrobanke...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 785 786 788 789 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.