Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 783 784 786 787 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 992054 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Ne, već je pominjao Partizan da ne bi pominjao samo Zvezdu.

Inače mi nije jasno to oko Đaje... terali ste ga ko upišanog kera a sad kao da je Isus lično sišao Smile isti đavo će vam bide... pa Đaja je i započeo dug.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
Партизан у оквиру свих клубова у ЈСД дугује на рачун пореза и неизмирених обавеза према играчима и заправо свих дуговања око - 5 милиона евра.

Стављање ЈСД Партизан у исти кош са покојном КК Црвеном звездом и ФК Црвеном звездом је обичан безобразлук и ради се из 2 разлога:

1. Да би се узели јефтини (свакако у односу на цену) политички поени на рачун тога да је "држава коначно кренула да брине о спорту"

2. (мање битно) Да би се запушила уста гробарима и спортским радницима из ЈСД Партизан који би се бунили да је третман неједнак.

Интересује ме да ли ће Небојша Човић и сад изаћи у медије и рећи да очекује да се Партизану и Звезди да иста количина новца.
Што је најгоре од свега овде се нико ни не крије. Лажни моралисти су годинама срали по Партизану а не смем ни да замислим шта би било да су представници нашег клуба правили касне састанке са заменицима премијера у којима је договорено враћање 60 милиона евра (!) од тога 15 милиона евра у наредних 6 месеци. Ако ће се вратити 15 милиона евра у том периоду значи да ће кроз клуб у то време проћи барем 25. Одакле? Да Звезда прода целу сениорску и 2 категорије омладинаца па не би скупили ту кинту.
Да ли се помиње икаква транспарентност у раду? Који ће то новац доћи? Одакле? Још битније, зашто? Неспособне управе ФК Црвена звезда годинама троше новац који немају и сад порески обвезници треба да плате цех. Зашто би? Да ли ико спомиње кривичну одговорност за људе који су бацали туђи (очигледно, сада И МОЈ) новац низ ветар? Па само да се јави Милојко Пантић и крене да прича о Мирку Марјановићу и Земунелу. Брука над брукама. Селим се из земље што пре да не би морао динар да дам ФК Црвена звезда.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
HTC ...
A mene inetresje da li ce Cova da izadje i da kaze o gepekovanju sudija od strane djure frizue ili kako je tole lopov i td...  Smile Smile Smile

Dias, opasna ti je ta zamena teza...  Smile

Ja samo mogu da pozdravim legendu sto se vratio i sto je zaboravio i opsrostio kako su ga Zvezdasi oterali.

IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia krntija
Онај фазон.... мислили смооооооооо да са стране има квалитетније испаше. Мислили смооооооооооооо да најбољу траву чуваш за себе....

Citat
Још битније, зашто? Неспособне управе ФК Црвена звезда годинама троше новац који немају и сад порески обвезници треба да плате цех. Зашто би?

А шта би требало? Не дати им паре и допустити да оду у стечај и Београдску зону?

Ко је власник СД Црвена Звезда и њених клубова?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10

Dias, opasna ti je ta zamena teza...  Smile

Где сам тачно заменио тезе?

Citat
А шта би требало? Не дати им паре и
допустити да оду у стечај и Београдску
зону?
Ко је власник СД Црвена Звезда и њених
клубова?

Да ли је Ренџерсу сметало?
Ајде чак и то није проблем, нека им дају 60 милиона евра ако ће нама бар 40. Ето, као што мислим да ФМП захваљујући свом међународном угледу никако не би смео да добије исти новац као Партизан у кошарци, остаћу доследан и у овом случају.

Али ово је рупа без дна. Држава сипа у њих већ годинама под параваном Гаспрома (НИС, Шкундрић министар енергетике председник СДЦЗ, било ко?) а дуг расте па расте.
Ко баца наш новац?
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia krntija
Не може то да се пореди са Ренџерсом јер је Ренџерс био, а и сада је, приватни клуб којег су његови власници довели пред стечај. Зашто би држава вадила из гована приватни клуб? А овде сигурно није Владан Лукић власник клуба, нити је то био Топлица Спасојевић нити Драган Џајић ни ко им је још био председник...

Зато те питам, ко је власник СД Црвена Звезда и њених клубова?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02

Да ли је Ренџерсу сметало?
Ајде чак и то није проблем, нека им дају 60 милиона евра ако ће нама бар 40. Ето, као што мислим да ФМП захваљујући свом међународном угледу никако не би смео да добије исти новац као Партизан у кошарци, остаћу доследан и у овом случају.

Cekaj, a sto npr drzava ne da onda i Radnickom, Radu, Vojvodini po barem 20 mil. ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
Не може то да се пореди са Ренџерсом јер је Ренџерс био, а и сада је, приватни клуб којег су његови власници довели пред стечај. Зашто би држава вадила из гована приватни клуб? А овде сигурно није Владан Лукић власник клуба, нити је то био Топлица Спасојевић нити Драган Џајић ни ко им је још био председник...

Поређење са Ренџерсом ниси схватио. Не у контексту тога што је Шкотска дозволила да један од њена два клуба пропадне него у контексту да то није смак света.

Ако циљаш на то да је држава власник, није, државна предузећа не функционишу тако.

@ако484

Апсолутно сам за то.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02

Поређење са Ренџерсом ниси схватио. Не у контексту тога што је Шкотска дозволила да један од њена два клуба пропадне него у контексту да то није смак света.

Ако циљаш на то да је држава власник, није, државна предузећа не функционишу тако.

@ако484

Апсолутно сам за то.

Onda sam ja nesto lose prokonto, izvini  Smile

Mene ovde nervira, kao sto je i u svim drzavnim firmama, nabacis ogroman dug, nakon 2 godine dobijes otkaz i boli te kita. Ti si se upluso 5 miliona, a firma koju si vodio u minusu 15-20. Sad dovode Dzajica da kupe "mir u kuci" a problemi ostaju. Jebem ti ja ovakvu drzavu i sport i klub, ako ti moras cekati da dodje politicka partija na vlast koja ce pogurati tvoj klub, jer su isto tako tvog najveceg rivala prethodni period gurali.

Jedni cekaju Dacica, drugi Vucica, treci Dinkica...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia krntija

А како функционишу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 783 784 786 787 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.346 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.