Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 658 659 661 662 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 990757 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung SGH-E590
Nekad je on bio i levo krilo, a sad je klasicni centralni vezni. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Milijas igra sta hoce... Smile
Zapravo to mu je uloga na terenu. Ne moze on da bude zadnji vezni, jer se slabo krece, on je neki centralni vezni, koji ima i dobar pas, i dobar dribling, i dobar sut, i dobru dugu loptu, samo sto se toliko sporo i slabo krece, da ne moze da igra ozbiljan fudbal u inostranstvu, za ovu nasu ligu i moze.  

Roki, u fudbalskom klubu koji pretenduje da bude najbolji i pravi rezultate se pravi sistem, trener ne treba da se prilagodjava igracima koje ima, nego igraci kvalitetnom sistemu. S'toga se dovode samo igraci koji odgovaraju sistemu, i koji poseduju vrhunski kvalitet, a dobar deo crpis iz omladinaca.
Ne igra niko sem Barselone tika-taku, a opet sve fudbalske ekipe koje ostvaruju rezultate igraju 4-2-3-1, ili cak i 4-3-3, na slican nacin kao mi ranije. Sve zavisi od protivnika, ali vecinom se igra 4-2-3-1.

To sto je Bajern za Grojter Firt, to je Zvezda za Hajduk iz Kule.

Pa uostalom, i Partizan igra 4-2-3-1, i to su proslu polusezonu bili u plusu ispred nas. Meni je ta formacija i najbolja za evropu. Pa Jankovic u U21 reprezentaciji igra u tom sistemu.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2012, 18:43:50 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Znas kako brate Jakso,to sto jedino Milan igra tako me bas zabole djokica,jer nit me zanima kako oni igraju,nit je nasa liga ko Kalco.

Drugo,to sto Jankovic igru tu formaciju koju ti gotivis u U21 i to me bas zabole jer on ne igra prvenstvo nego baraz za EP

I trece,to sto je cak i Partizan olmajti igrao tu formaciju i bio u plusu,e za to me tek zabole. Eto,menio se svidja da igramo 4-4-2 i voleo bih da igramo 4-4-2 i garantujem da bi sa tom formacijom najbolje igrali...i onda bi mi bili u plusu i onda bi pricali kako je ta formacija najbokja

Ende  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Pa dobro Malkine, mi iigramo 4-4-2. Smile

Mislim, nije ta 4-2-3-1 formacija toliko drugacija od ovoga sto i sada igramo, imas jednog isturenog Mudrinskog, i malo povucenijeg Kasalicu, a ovako bi imao umesto Kasalice Milijasa, i umesto Vesovica na boku, nekog drugog. S'tim da mislim da bi sa njom dobili i sigurnost u odbrani i laksu kreaciju u napadu, pa cak i za bunarenje, jer bi posle odbitaka Milijas mogao da opali po lopti jer bi bio blizi golu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung 
Кажу да кад Милијаш крене да одигра дупли пас, одеш искењаш се ко човек и док се вратиш испред тв пријемника дечкоња је ту негде, само што није стигао да испрати лопту погледом како одлази у аут  Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
                   Mijailovic   Milivojevic
                                Milijas

Ово је идеалан везни ред за бунар. Милијаш је играч који не прати акције већ их започиње и онда након одиграног паса остаје назад да мало одмори. А он овде треба да буде најистуренији. Па овај везни ред не би прелазио половину, јер док они дођу до центра ова тројица напред већ губе лопту.

Да је Евандро место Милијаша онда може. јер је Евандро играо од 16 до 16. Не улазим у то како је играо, говорим из угла стила игре.
Милијаша можеш уместо ове двојице горе, а на његово место неког ко зна фудбала, ко уме да узме лопту и крене напред ко што је Евандро радио.

Међутим Јанкосан такве играче не гаји, бескорисни су у његовој игри. Њему треба 7 штопера, Милијаш да бунари, и 2 шпица од којих ће један високи да спушта лопту једном брзом. И голман.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung SGH-E590
Samo sto taktika 4-2-3-1 je samo postavka na terenu i moze da se igra u vise sistema. A evo danas je Swonsi (ekipa koja je pokidala na startu) tako usla u utakmicu i onda ih je jedan Everton ugazio sa postavkom 4-5-1 koja prelazi u 4-4-2. Pusti ti to sto je moderno, zasto PSG ne igra 4-2-3-1? Pa zato sto ima vise napadaca nego ostalih igraca Smile i nece valjda jednog Meneza da gura pozadi kad je korisniji pored Ibrahimovica.

I nije Zvezda ni Bajern, ni Barsa, vec je jedan klub koji je u ozbiljnim finansijskim problemima. Lako je reci treba dovesti igraca koji se uklapa u sistem. Pa ako je tako lako zasto Prosinecki nije doveo igrace koji mu se uklapaju u sistem vec je doveo to sto je doveo? Treba imati ili brdo para ili neku osnovu za gradnju odredjenog sistema, a mi pare nemamo, dok se u Robijev sistem uklapa maksimum 4-5 igraca. (Naravno i mogucnost zadrzavanja igraca na kojima se zasniva igra)

Nazalost Zvezda je vec 5 godina opasna samo po desnoj strani i to se sa ovim igrackim kadrom nece ni promeniti.
Po meni najbolje sto Zvezda moze da pruzi u ovom trenutku je ovo:

Mudrinski

Milunovic/Kasalica                    Lazovic          Vesovic
(zavisno od forme)
                            Milijas
                                          Mijailovic     

Tu bi veliki broj nasih napada isao po desnoj strani i gde bi doslo do kombinovanja Mikica, Vesovica i Lazovica. Brzom kretnjom bi se stvorilo vise opcija i jednostavno bili bi daleko opasniji po protivnika. Znam da ti ne volis Vesovica, ali ja mislim da bi on i Laza mogli da poizbacuju protivnike jer su realno dosta brzi i tehnicki sposobni igraci. Osim sto bi doslo do normalih centarsuteva na koje bi pored Mudrinskog isao i jedan od ovih glavonja na levom krilu, otvorio bi se put ka kaznenom i za jednog i za drugog, a uvek je tu i Milijas kome bi se izvlacila lopta na sut. Naravno to ne znaci da mi trebamo da idemo svaki napad preko desne strane, ali dok ne dovedemo pravo levo krilo ili jednog Inijestu mislim da tu treba da fokusiramo igru.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
HTC ...
Nisam gledao tekmu, cepao sam jebena drva(da pomognem tast jbg), ali vidim da igra nije bila nista posebno.
Ali nema veze ja sam zadovoljan jer 3  su 3 boda.

Inace vidim da se Mudri bas dobro pokazao kao pojacanje.. 
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Odlican si primer nasao, PSG je ekipa koja ima izgradjen sistem i produkciju igraca, i to je ekipa sa kojom Zvezda treba da se poistoveti. Isto kao i Svonzi, za koji sam kazes da je pokidao.  Smile Smile Smile

Ko god misli da Zvezda treba da igra ovu bunar igru, i da Vesovic/Miric i ostali mogu da budu starteri u Zvezdi na poziciji desnog krila, ne treba da navija za Zvezdu nego za neku Iskru iz Bugojna.

Navijati za veliki klub je privilegija, ali i velika obaveza. To vecina ove dece i dalje ne moze da ukapira, jer se ne seca boljeg, premda ni ja nisam mnogo mator, ali se bar necega dobrog jos i secam.

Osnova za svaki sistem je omladinska skola pogotovu kad nemas pare.
Partizanu je cela ekipa iz omladinske skole, oni kad bi znali da ubodu trenera, i pojacanja, oni bi igrali LS svake godine.

Jel ti primecujes da sam sebe negiras u vise navrata, prvo da je Svonzi pokidao, a onda da je izgubio zato sto igra 4-2-3-1, onda da Zvezda nema pare, a uzimas za referentnu ekipu PSG u kome nikakav sistem ne postoji, vec samo gomila novca.

Za taj Robijev sistem je na leto trebalo 2-3 pojacanja da bi se prosetali ligom, pored odluke da se zadrze 4 nosioca igre, Evandro, Borha, Tosic i Lazovic. Naravno, znamo kako se to zavrsilo i koliko je igraca zadrzano, i koliko je pojacanja Prosinecki dobio i ko su ti igraci.

Moras da ukapiras, da ne postoji univerzum u kome ce Miric, Vesovic i sl. da ti igraju startere na ofanzivnim pozicijama i ti da napadas neki ozbiljan rezultat, bilo ulazak u evropu, bilo titulu.
U bilo kom sistemu igre.

I sistem se stvara iz razloga, da kad nemas milione, da stvoris dobar rad u omladinskoj skoli, iz koje ce ti izaci igraci za prvi tim, koje ces selektirati na vreme kad kostaju dzak krompira(bukvalno), pa neces sutra morati da kesiras milione.
Mada Zvezdi nisu trebali milioni, vec ukupno milion evra za pojacanja, da se pojaca da bude nepobediva i da se zavrsi selekcija od zimus.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ja sam mislio samo da je Maksimovic retard ali mu se priblizava Jovanovic  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 658 659 661 662 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.