Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 660 661 663 664 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 990449 puta)
Poznata licnost

Pour Out Some Liquor And I Reminisce...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3359
Zastava Vrbas
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy Nexus
Јакша, јеботе!  Smile

Кад договорите управу рачунајте на мене да печем пљескавице и да 'ладим пиво.

Да сам попио, јесам. Ал' контам да је сваки звездаш добродош'о.
IP sačuvana
social share
"When everything is over,
and when i come back into space again,
to Heaven i'll probably go,
'cos i have been in Hell!

Bistro toilets, N.S.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Roki, ti kad napadas uredjen sistem, ti u startu gresis.
Uredjen sistem, je nesto na cemu pociva celokupna ljudska civilizacija ili njen razvijeniji deo. I ti bi kao buduci inzenjer organizacije morao to da znas.

Za koliko para su dosli Mudrinski, Jovanovic, Milijas i Pantic? Ako za Pantica i dugujemo nesto, za Jovanovica, Milijasa i Mudrinskog, nista, dosli su za dzabe(+procenti za Mudrinskog).
Bilo je ovog leta mnogo slobodnih igraca, koje je Crvena Zvezda mogla da dovede, i da joj budu dobra pojacanja koliko i Jovanovic i Mudrinski. I to posebno na poziciji levog krila.

Kada govorimo o spicu, tu je mogao da se dovede Oumaru, umesto Babalja i da dobijes instant kvalitet, a po istoj ceni! Za ofanzivnog veznog je moralo da se plati obestecenje koje je u rangu obestecenja Oumarua i da takodje dobijes odmah kvalitet. Necu da navodim imena, a mogao bih nekoliko. Takodje, bilo je i slobodnih kakvog smo i doveli(Milijas).

Ali je pre toga trebalo odraditi dobar posao u prelaznom roku, odnosno prodati: Evandra, Kadua, Mikica, Tosica, Petkovica, i raskinuti ugovore sa ostatkom prekobrojnih, a decu poslati na pozajmice. E za to u klubu ne postoji kapacitet.

Pa bi onda imao sastav koji bi izgledao ovako:

Bajkovic, Kirovski, Vesic

Vesovic, Stojkovic/Lukovic    Maksimovic, Spajic    Jovanovic, Pantic    Mladenovic, Nenadic

Pojacanje, Dimitrijevic, Milivojevic, Mijailovic, Savicevic, Simic, Perovic/Milijas/Mozda cak i Kadu.  

Lazovic, Milunovic                                Oumaru, Mudrinski                            Pojacanje, Kasalica  

To je 24 igraca, zatvoren celokupan igracki kadar, i ekipa za 2 fronta, a kamoli prvenstvo.

Vuckadine brate, nemoj to jebote!  Smile Smile
Za to ce da se nadje neka na stadionu, a pivo i pljeske uvek...   Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2012, 01:46:19 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Само тебе волим да читам овде, алал ти вера, скоро свака ти је на месту, браво за стални труд и жељу за писањем, а тако је ево преко две ипо године колико сам овде.
Иначе овај Мудрински се већ сад показао као добро појачање, прави гол играч изгледа, а такав је и Звезди и  Партизану за нашу лигу потребан. тај профил.
А ове Спајиће, Стојковиће и то, што је из ваше школе а до сад није се макар мало наиграло на то не рачунај, они да су видели да то ваља гурнули би то одма и продали, овако их само држе док су још млади.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung SGH-E590
Da je to tako moglo da se uradi oni bi mozda to i uradili. Mozda je lose u klubu, ali ipak su ti ljudi sportski radnici i znaju sta moze. Zvezda realno ne moze da ima normalan budzet za transfere u ovom trenutku, a ti bi da dovedes jos trojcu ne racunajuci vec dovedene Jovanovica,Pantica, Nenadica, Milijasa i Mudrinskog. Smile I ne mozes ti da ne uzimas u obzir plate igraca. Pa Milijas samo ima ogromnu platu, treba i za to da se odvoji. Kada se odredjuje transfer budzet uzima se u obzir i budzet za plate igraca i ta dva budzeta se medjusobno koriguju. Kao sto ne mozes da dovedes 3 igraca od milion tako ne mozes da dovedes ni 15 igraca "besplatno" jer i njih moras da platis kroz plate. Ne moze ni da se ignorise cinjenica da nasi igraci nisu dobili plate bese 7 meseci.
A Oumarua su pokusali da dovedu pre Mudrinskog...

I ja se ne zalazem za anarhiju u klubu, pa i ovaj Jankovi ima neki sistem, a ja se nadam da on moze da donese tu titulu. Sistem za koji se Robi zalagao, zajedno sa Lukicem Smile , po meni nije izvodljiv. I jos nesto mi nije jasno. Sticem utisak da neki ljudi ovde misle da se odlaskom Prosineckog nama ugasio omladinski pogon sto je jedna velika glupost jer on nije imao mnogo veze sa njim i sto je najgore samo je jednog igraca izvukao iz omladinaca. Ne vidim razlog zasto bi se drugacije radilo u mladjim selekcijama i zasto bi prestali da se izbacuju igraci...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Grobare, nisu losa ta deca, mogu da budu bar rezerve i da polako ulaze. Problem je sto u Zvezdi treneri zbog pritiska rezultata nemaju muda da stave mlade igrace da igraju. Nije imao ni Prosinecki, nema ni Jankovic.
Zvezda ima 2 klinca najtalentovanija u svojoj generaciji, Jankovica i SImica, i oni igraju u omladincima... Pa jebes ti to...

Roki da ti objasnim neku stvar. Ako ti imas 28 igraca i to kosta odredjeni novac... Ako imas 4 manje, onda se pravi usteda.

Evo ti npr. konkretno:

Vesovic, Stojkovic/Lukovic    Maksimovic, Spajic    Jovanovic, Pantic    Mladenovic, Nenadic

Milijas, Dimitrijevic, Milivojevic, Mijailovic, Savicevic, Simic, Perovic

Lazovic, Milunovic                                Oumaru, Mudrinski                            Pojacanje, Kasalica  

Prvo si napisao neistinu, ja nisam rekao da se dovede neko pored Milijasa, nego umesto Milijasa, ali recimo da imamo sastav iznad.

To je znaci ekipa kao i ova sto imamo sada, samo imamo Oumarua, i jos jedno levo krilo(koje je moglo da se dovede za platu od 200-300 hiljada evra). Znaci jedno 500 hiljada evra vise na godisnjem nivou.
Cena Oumarua=Cena Babalja, sto ce reci za transfere smo na istom, levo krilo doslo kao slobodan igrac.

E sada, ti u ovom sastavu nemas: Mikica, Mirica, Kadua, Babalja, Asamou i Krnetu.
Onda krenes da sabiras plate za 6 igraca, i dobijes slicnu cifru koju imaju Oumaru, Stojkovic i levo krilo. Bice mozda veca cifra u korist ove trojke u vrh glave 200 hiljada evra na godisnjem nivou, ali ta je cifra neophodnost za rezultate i igru. E sada ces ti meni da kazes, da Zvezda sa budzetom od 12 miliona evra nema da doda 200 hiljada da ima sigurnost za rezultate.

Ovo ostalo kako su to neki sportski radnici, mi prvo nit imamo sportskog direktora, a ti mi reci gde su ti sportski radnici koje mi imamo u klubu(ako mozes da navedes 3 sportska radnika iz uprave, ja ne znam vise od 2) radili osim Zvezde, da ih okarakterises kao ljude sa ozbiljnim vezama i iskustvom koji mogu da predovde i naprave najbolji moguci tim u ovim za Zvezdu teskim vremenima i da prodaju igraca u inostranstvo.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2012, 00:11:57 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Roki bre ne raspravljaj se s njim jebote, on covek ne zna da je Savicevic odavno batalio fidbal. U svaku formaciju ga stavlja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Prvo si napisao neistinu, ja nisam rekao da se dovede neko pored Milijasa, nego umesto Milijasa, ali recimo da imamo sastav iznad.
Gledao sam tvoj sastav u kome je bilo zilion igraca. Smile

Citat
E sada, ti u ovom sastavu nemas: Mikica, Mirica, Kadua, Babalja, Asamou i Krnetu.
Prvu dvojcu ne bi mogli da uvaljamo za neke velike pare pa da imamo 20 vrhunskih sportskih radnika u klubu. Smile Asamou i Krnetu smo mogli da posaljemo na pozajmicu ili eventualno da raskinemo ugovore sa njima. I ostaje jos Babalj koga ne bi doveli i Kadu koji bi se prodao za neke da kazemo normalne pare. Predpostavljam da si i Evandra prodao posto ga nema u sastavu.
I sve to izgleda lepo na papiru i onda se setis da igraci nisu primili platu 7 meseci. Smile

Nego mene najvise interesuje da li ti mislis da bi se ovakva ekipa mnogo razlikovala od one proslogodisnje i da li bi ona uspela da uzme titulu i malo nam olaksa put ka evropi(obzirom da je sada lakse uci u LS nego u LE) ?!

Citat

Milijas, Dimitrijevic, Milivojevic, Mijailovic, Savicevic, Simic, Perovic

Naravno podrazumeva se da je ostao Robi i da se forsira ista igra, a evo priznajem ti i Oumarua i ako je Vosa odbila da ga proda Zvezdi. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Po stavkama:

-Za Mikica je postojala ponuda Krasnodara, tj. Muslin je hteo da ucini uslugu, zasto je propao transfer ne znam, ali mogu da naslutim da su trazili nenormalan novac, sto im ne bi bio prvi put. Nekima su tako umalo unistili karijere, a pogotovu su ostetili Zvezdu. 
Mirica je trebalo pokloniti.

-Inace, velike pare ili ne, Zvezdu to ne zanima, jer je bolje i 100 hiljada nego nista. Jer ti ako ne prodas Mikica, i ne samo ako ga ne prodas, nego on ostane i isplatis mu platu, ti si u minusu i platu i taj sitan dinar koji si preko mogao da uzmes. Isto vazi i za ostale. A pogotovu kad se odreknes igraca sa milionskom vrednoscu.

-Evandra je mogao da proda ko god hoce, s'tim da on nije ni bio planiran za prodaju, pa su onda resili da ga se otarase kad im je uletela kombina za Milijasa. STo ce reci potpuno odsustvo ikakvog znanja i plana. Ja njega nisam pominjao u poslednjem postu(a jesam u pretposlednjem) jer sam ti svodio racun i tvoju tezu kako bi to kostalo nesto mnogo mnogo vise. Ispalo je 200 hiljada evra vise na godisnjem nivou.

-Vojvodina se nije mogla pitati nista, u slucaju da je Zvezda dala 350.000 evra, jer ima takvu klauzulu, kao sto se ni Zvezda nije pitala za Tosica.

-Igraci su primili platu, nisu zaposleni u klubu. A mi govorimo o cifri od 200 hiljada evra, preko cifre koju sada izdvajamo.

-Taj sastav koji sam naveo, bio bi dovoljan za titulu, jer bi doveli i dobro levo krilo, mada je problematican Milijas obzirom na kondiciju, s'tim da bi neko ozbiljan za tu platu (360.000) doveo i ako treba spremnijeg igraca od njega.

-Ti ocekujes neku titulu, a mi u ovom trenutku imamo za klasu slabiji tim od tog nacrtanog.

I necu vise da ti odgovaram, smara me, jer nicemu ne vodi.

Inace, nisi mi naveo 3 sportska radnika iz uprave kluba.

Editovao sam nesto sto bi moglo da se shvati kao uvreda, a ne mislim stvarno tako, nego malo u zaru borbe...  Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2012, 01:08:42 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung SGH-E590
Ne bi se tako zavrsila racunica jer ne ide uvek sve po planu, to je barem jasno kada se pogleda zadnjih 20 godina u Zvezdi... Takodje ne bi bio ovakav igracki kadar da je ostao Prosinecki... I ne znam sto se bunis na sportske radnike kad je teranjem Adzica Prosinecki postavljen za menadzera, a on je sa svojim konekcijama i znanjem kao deset drugih sportskih radnika! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
A gde sam ja rekao da je Prosinecki trebao da bude trener?

Drugo, Prosinecki je odradio zimski prelazni rok, najbolji od dolaska ove uprave, ovaj letnji su uradila drugi sportski radnici iz uprave. A ovaj im je cak i od boljih, uboli su nekoliko dobrih igraca.

I konkretno, da me pitas da biram izmedju Prosineckog i Jankovica, izabrao bih Marka Nikolica, pa onda posle Prosineckog. Nemam nista protiv ni kad je Jankovic u pitanju, zapravo gotivim lika. I ok je i da on bude trener.

Mi uopste ne pricamo ovde o treniranju, vec o selekciji igraca, koja je temelj. Bez dobre selekcije, nema ni dobre ekipe. A ti sa selekcijom napisanom, mozes da igras i 4-3-3 i 4-2-3-1 i 4-4-2, i da na svakoj poziciji imas po dva igraca najmanje.

I ja stvarno vise da se preganjam ne mogu.

Sta je tu je, ovo sto pisem nije da bih pljuvao nekoga, nego ima konstruktivnu svrhu. Idemo u borbu za tu titulu, a valjda ce poceti da se razvijaju stvari u pravom smeru. I to je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 660 661 663 664 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.