Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 998020 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
ko prica o realnosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 4
Citat
То је крађа.

Nas penal je kradja?  Smile  Smile

Хоћеш да кажеш да је Рнић играо руком? Зашто не можете да будете само малко реални? Мада ме боли курац, ништа нисте добили том крађом, само сте нама помогли.

А што се тиче ових непостојећих ботова (не мислим на тебе Пантелија), не падам више на провокације. Џабе вам.

Uh ne mogu da verujem...  Smile
Pa mi samo tebe pokusavamo da isprovociramo... Nas zivot vise nema smisao...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Реванш не могу да прогнозирам јер је незахвално а у Кули добијамо 0:2.

sledeci put javi na pp da ulozim kucu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Па кад су нам филијала. Договорено је.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Milunović: Ništa nam nije teško

Crvena zvezda je nastavila sa pobedama u prolećnom delu sezone, a poslednji trijumf je zabeležila u duelu sa čačanskim Borcem. U poslednjim mečevima u prvi plan je izbio novajlija Luka Milunović.

- Morali smo da pobedimo i potvrdimo dobru igru od srede. Želeli smo brzo da postignemo gol u čemu nismo uspeli, a u prvom poluvremenu nismo bili na visokom nivou. U pauzi smo se dogovorili da igramo brže i da raširimo protivnika, što je na kraju urodilo plodom. Predstoji nam odmor do utorka u kojima moramo da se zbijemo i od sledeće nedelje nastavimo sa dobrim igrama - rekao je Milunović koji je uprkos velikoj emotivnoj i fizičkoj iscrpljenosti u utakmici sa crno-belima igrao protiv “zebri”.

- Morao sam da se oporavim, uostalom kao i ostali moji saigrači. Jeste da smo imali težak raspored, ali obzirom na rezultate ništa nam ne pada teško - zaključio je Milunović.

U utakmici 21. kola crveno-beli će u subotu ugostiti Hajduk iz Kule.

Sportal.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Citat
То је крађа.

Nas penal je kradja?  Smile  Smile

Хоћеш да кажеш да је Рнић играо руком? Зашто не можете да будете само малко реални? Мада ме боли курац, ништа нисте добили том крађом, само сте нама помогли.

А што се тиче ових непостојећих ботова (не мислим на тебе Пантелија), не падам више на провокације. Џабе вам.

Kako mozes TI,nekog da pozivas na realnost?

Kad si upravo TI poznat na ovom forumu,po svadji sa osobinom - realno!

Po tebi :

Nasa pobjeda je sreca,dali smo dva gola iz "vasih akcija" jer ste nam vi dodali loptu,da to njieste uradili,mi ne bi pobijedili.Vasi promasaju su cudo nevidjeno u sportu,i prosto smo PUKOM SRECOM uspjeli da izbjegnemo katastrofu.E onda,kada ti se kaze da smo vas u 1/2 Kupa prosle godine odvalili fudbalski,bili bolji,promasivali sa 5m,to si nazvao bezidejnost a ne vasa sreca.Kada si otisao u tvrdoglavost toliko daleko,da si poceo da buncas kao da si na teskim drogama,naveden ti je pr. Evandra koji je promasio penal,e to se po tvome,u korist Partizana ne zove sreca vec kradja.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
,naveden ti je pr. Evandra koji je promasio penal,e to se po tvome,u korist Partizana ne zove sreca vec kradja.

Ovo je po meni sreca pola-pola,  prvo vi imali srece da se od onoga svira penal, pa onda mi imali srece da onaj gore kaze "nece moci".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
To je fudbal.A penal i promasaj su sastavni dio fudbala.

Sreca je kad lopta pogodi nekog u nogu i lopta ode na drugu stranu a golman na drugi.Sreca je kada busen promjeni smjer lopti.Sreca je kada ispucas loptu sa 70m i zavrsi u golu....

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
Ovo je po meni sreca pola-pola,  prvo vi imali srece da se od onoga svira penal, pa onda mi imali srece da onaj gore kaze "nece moci".

To je fudbal.

Neki to zovu pravda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Citat
То је крађа.

Nas penal je kradja?  Smile  Smile

Kako mozes TI,nekog da pozivas na realnost?

Kad si upravo TI poznat na ovom forumu,po svadji sa osobinom - realno!

Po tebi :

Nasa pobjeda je sreca,dali smo dva gola iz "vasih akcija" jer ste nam vi dodali loptu,da to njieste uradili,mi ne bi pobijedili.Vasi promasaju su cudo nevidjeno u sportu,i prosto smo PUKOM SRECOM uspjeli da izbjegnemo katastrofu.E onda,kada ti se kaze da smo vas u 1/2 Kupa prosle godine odvalili fudbalski,bili bolji,promasivali sa 5m,to si nazvao bezidejnost a ne vasa sreca.Kada si otisao u tvrdoglavost toliko daleko,da si poceo da buncas kao da si na teskim drogama,naveden ti je pr. Evandra koji je promasio penal,e to se po tvome,u korist Partizana ne zove sreca vec kradja.

Голове сте дали после нашег поседа и предаје лопте од стране наших играча у ноге ваших. Шта није јасно?
Даље, рекао сам да смо имали среће и немој да си безобразан.
Треће, не сећам се да си навео конкретно неки меч. Рекао си, колико знам, "у ранијим дербијима". Мислим да је Клип навео 1/2 финале купа, ти не. После тог меча сам и ја пиздео јер је Станојевић одиграо ко пичка препустивши вам да стварате шансе. То је што се тиче тог 1/2 финала конкретно. У осталим мечевима јесте играли безидејно.

Што се тиче пенала, он јесте био крађа. Рецимо да је Богдани то фино објаснио. Ви сте имали среће да вам се свира непостојећи пенал, ми да се погоди статива = правда задовољена и све на нули.

Јебига, када неко каже да је Рнића лопта ударила у руку, ништа друго ми не преостаје него да кажем да је тај нереалан... али и безобразан.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.