Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 998047 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Колико ти Сармагедоне лупаш глупости. Значи у спорту не постоје срећа и несрећа? Е, хвала на просветљењу. Бавим се толике године а живео сам у незнању изгледа.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2012, 23:35:42 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Citat
Значи хоћеш рећи да смо вас тад добили на срце? Да сте ви имали неке немогуће промашаје тада (као ми у среду, рецимо)?
Наравно да се цео фудбал (како ти кажеш) не своди на срећу, где сам то реко? Рекох да сте нас срећним околностима добили помоћу: 1) голова из наших акција; 2) наших невероватних промашаја.
Срећно смо и ми прошли Андерлехт и Њукасл. Трудили се јесмо али је превагнула срећа. То је и ваш случај у дербију.
Као што рекох, да је Дијара погодио празан гол и Илић гађао ко човек, не би помогло ни 5 срцади.

Било како било, заслужена победа и то се рачуна. На томе сам и честитао.

Po tvojoj logici na srecu.Mi smo igrali bolje od vas,al ste vi pobjedili,to je valjda sreca?Ili nesto drugo.

Kako smo mogli iz vasih akcija mi da damo golove?

Promasaji su sastavni dio fudbala.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Колико ти Сармагедоне лупаш глупости. Значи у спорту не постоје срећа и несрећа? Е, хвала на просветљењу. Бавим се толике године а живео сам у незнању изгледа.

1.) Nije lepo da mi se tako obracas.
2.) Postoji, nesrecom u sportu smatram kada pred tvoj sut lopta naleti na busen, odskoci i ti promasis gol, kardinalnu gresku sudije itd. A situaciju kada igrac promasi izglednu priliku, nebitno....metar pored gola ili stativa, ON je to promasio.....lose je sutnuo, nedovoljno dobro....kako oces....kakve veze sreca ima sa tim?
« Poslednja izmena: 24. Mar 2012, 23:42:54 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Bilo je preko 30000 ljudi sigurno veceras,ovo je bas po meri bilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Citat
Значи хоћеш рећи да смо вас тад добили на срце? Да сте ви имали неке немогуће промашаје тада (као ми у среду, рецимо)?
Наравно да се цео фудбал (како ти кажеш) не своди на срећу, где сам то реко? Рекох да сте нас срећним околностима добили помоћу: 1) голова из наших акција; 2) наших невероватних промашаја.
Срећно смо и ми прошли Андерлехт и Њукасл. Трудили се јесмо али је превагнула срећа. То је и ваш случај у дербију.
Као што рекох, да је Дијара погодио празан гол и Илић гађао ко човек, не би помогло ни 5 срцади.

Било како било, заслужена победа и то се рачуна. На томе сам и честитао.

Po tvojoj logici na srecu.Mi smo igrali bolje od vas,al ste vi pobjedili,to je valjda sreca?Ili nesto drugo.

Kako smo mogli iz vasih akcija mi da damo golove?

Promasaji su sastavni dio fudbala.

И срећа и несрећа су саставни део фудбала.
Лепо сте могли из наших акција. Ми кренули у напад и дали вам лопту у вашу акцију.

То је тада било пуко држање лопте с ваше стране и безидејност. Никакве ми среће против вас нисмо имали. Станојевић је тада вама свесно препустио иницијативу јер је знао колико сте безидејни. Како кад одрадио пресинг напред да би ви пикнули нама по коју лопту и тако.

2.) Postoji, nesrecom u sportu smatram kada pred tvoj sut lopta naleti na busen, odskoci i ti promasis gol, kardinalnu gresku sudije itd. A situaciju kada igrac promasi izglednu priliku, nebitno....metar pored gola ili stativa, ON je to promasio.....lose je sutnuo, nedovoljno dobro....kako oces....kakve veze sreca ima sa tim?

1) Ја се дубоко извињавам ако сам и тебе увредио.
2) Не кажем да Дијара није имао среће, него да сте је ви имали. То су две различите ствари. А срећу сте имали јер Дијара није одреаговао онако како уме, баш као и Илић. Ал не могу више да објашњавам баналне ствари.

Едит: Сад приметих и ово за судију. Значи, по теби није несрећа када играч лоше одреагује а јесте несрећа када судија лоше одреагује? Брао.
Иначе, ја то зовем крађом.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2012, 23:50:05 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0

1) Ја се дубоко извињавам ако сам и тебе увредио.
2) Не кажем да Дијара није имао среће, него да сте је ви имали. То су две различите ствари. А срећу сте имали јер Дијара није одреаговао онако како уме, баш као и Илић. Ал не могу више да објашњавам баналне ствари.

Едит: Сад приметих и ово за судију. Значи, по теби није несрећа када играч лоше одреагује а јесте несрећа када судија лоше одреагује? Брао.
Иначе, ја то зовем крађом.

1.) Ti mene ne mozes da uvredis pa nema potrebe ni da se izvinjavas, samo je ruzno da svodimo diskusiju na ovoj temi i ovom forumu na taj nivo.
2.) Aha, ako u revansu Diara da gol iz izgledne sanse ja mogu mirne duse da kazem da nismo imali srece jer nije odreagovao onako kako ume, a videli smo na ovom derbiju da itekako ume.
3.) Igrac nema srece, jer ga je omelo nesto na sta on ne moze da utice, onemogucen je da da eventualni gol tudjom a ne svojom greskom......a ti zovi kako hoces.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Citat
И срећа и несрећа су саставни део фудбала.

To je sastavni dio zivota.

Sreca je kad opalis loptu sa 70m,slucajno ona zavrsi u golu.

Na derbiju,sve je bilo sastavljeno od fudbalskih faktora - promasaji,golovi.

Citat
Лепо сте могли из наших акција. Ми кренули у напад и дали вам лопту у вашу акцију.

Smile

Brate,kada mi oduzmemo vama loptu,to je nas napad i nasa akcija.

Milunovicu je na primjer Evandro dodao loptu,a Borha je odlicnim startom izborio istu.Kako to moze biti vasa akcija? Smile

Citat
То је тада било пуко држање лопте с ваше стране и безидејност. Никакве ми среће против вас нисмо имали. Станојевић је тада вама свесно препустио иницијативу јер је знао колико сте безидејни. Како кад одрадио пресинг напред да би ви пикнули нама по коју лопту и тако.

Ne mogu sad da se objasnjavam o tome,koliko je Pacoje znao i sta je znao,evo vidimo,ode u Kinu.
Mi smo bili bolji na tim derbijima,znaci,tvojom logikom,imali ste srecu.

Ajmo sad ovako,prosli derbi,promasili smo penal,da smo ga dali,ko zna sta bi bilo.

Je li to sreca ili fudbalski faktor - promasaj?
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Bilo je preko 30000 ljudi sigurno veceras,ovo je bas po meri bilo

26,234 gledalaca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Имали смо среће у дербију. Промашаји Дијаре и Илића су чиста срећа. Права екипа ту даје голове. Срећа и само срећа. Или ви мислите да смо ми намерно тако тактички одиграли јер знамо да та двојица немају квалитета да дау гол? Усрали смо у одбрани, допустили им да створе шансе и само пуком срећол остали непоражени.

Исто тако су и они имали среће раније у дербијима. Силни промашаји Борхе из петерца, омашени пенал Евандра, па Кадуова статива са 7 метара, па Тагоеов одбитак од вугле итд.

Рецимо баш тај дерби где је црнца лопта погодила у главу је идентичан као овај прошли само у супротним улогама. Они играли и машили шансе а ми давали голове.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Citat
2.) Aha, ako u revansu Diara da gol iz izgledne sanse ja mogu mirne duse da kazem da nismo imali srece jer nije odreagovao onako kako ume, a videli smo na ovom derbiju da itekako ume.

Знаш оно брате кад дође Бензема и промаши стопостотну шансу и коментатор каже како је голман Мунуа имао среће што лопта није ушла у гол. Е тако брате а ја не могу више. Да цртам не могу.

Citat
Brate,kada mi oduzmemo vama loptu,to je nas napad i nasa akcija.

Milunovicu je na primjer Evandro dodao loptu,a Borha je odlicnim startom izborio istu.Kako to moze biti vasa akcija?

Добро брате нисам буквално мислио да сте из наше акције дали гол јер је то немогуће Smile тако се каже, да сте из нашег напада постигли гол.

А лопта се после старта Борје одбила до Илића који је погрешио касније.

Citat
Mi smo bili bolji na tim derbijima,znaci,tvojom logikom,imali ste srecu.

Ajmo sad ovako,prosli derbi,promasili smo penal,da smo ga dali,ko zna sta bi bilo.

Je li to sreca ili fudbalski faktor - promasaj?

То је крађа.

У неким моментима је сигурно да смо имали среће. Не сећам се сад свих детаља меча али сигурно је да је у неким моментима пресудила срећа у нашу корист. Ова утакмица ми је онако тазе па се сећам.

Емпти је све лепо објаснио. Ево, освежио ми је и сећање. Сетио сам се тих промашаја Кадуа и Борје. Ето, може се рећи да смо имали среће. Јесмо. Срећно смо добили. Сад не знам дал је то био првенствени меч или куп где смо изгубили.

Само је мени лакше кад сагледам и видим да смо се ми тада повукли свесно а ви у среду не.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.34 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.