Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 998157 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Citat
I to sto su se nalazili na 20m od SVOG gola im se broji kao akcija?

Нема шта да се броји или не броји, акција је била у зачетку... и не прави се више ненормалан кад ти људи лепо објасне.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Једну исту ствар зовете различитим именом, а уопште није битно ел њина акција ил није. Цео дан се око тога ломите, магарци они једни. Није шија нег врат.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
Шта знам, просечна партија против Борца. Имамо тај проблем да се без преке потребе трошимо иако то тако не делује. Треба да стиснемо противника као Партизан прошлог пролећа, када сам могао главу да дам да ће пасти гол до 15 минута. Можда за сад не значи, али биће важно у наставку сезоне.

Сада када су мање-више сви здрави имамо баш добру клупу. Штета што бар једног од тих резервиста не можемо да мењамо за крштеног штопера.

Отарасити се Вешовића што пре и престати са том причом о неком таленту. Једноставно није.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ajd da napisem nesto o tekmi...

Slabo odigrasmo, usli su nasi dosta odlucno u utakmicu, mislio sam da cemo ih nakantati zesce, ali su do petog minuta nasi prakticno stali, iz nepoznatih razloga, tj. ta se odlucnost nekako zagubila.

Kadu igra neverovatno, on je jos covek bolestan igrao, i ladno gol i asistencija i to kakva... Covek u JSL-u na 13 utakmica 9 golova i 4 asistencije...  Smile
Realno, ako mu se ne zuri, da ga ostavimo i sledecu sezonu. Trci decko za trojicu, trudi se, neverovatan mentalitet za jednog brazilca(mada je on lazan brazilac Smile )... Neverovatno koliko je napredovao. Dal je to zbog sticanja fizicke spreme na vrhunskom nivou(da moze da trci koliko zeli) ili nesto drugo, ne znam... A cak je i neki slobodnjak sa vece udaljenosti dobro sutirao... Neverovatan napredak...

Mali Milunovic ima sve karakteristike da bude ozbiljan spic. Kazem tu mu je jos bitna snaga da je stekne, ali decko odlican igrac i potencijal.

Lazovic je  definitivno za uz desnu stranu, nije ga bilo celo prvo poluvreme, a i kombinacija Evandro Dimitrijevic u sredini sa njim koji takodje ne trci preterano i otvara se, je stvarno bila veliki problem. Evandro i trci i ne trci, ali se cesto vraca pozadi da bi organizovao igru, tako da mu stvarno trebaju igraci koji se otvaraju i trce, Lazovic kao da se krio... Mislim nije se krio ali ono...
I Kasalica me malo razocarao u ovoj utakmici, nije se ni on previse otvarao i ucestvovao u gradjenju napada, ali dobro svi su bili relativno slabi.
Sve u svemu pobeda posle derbija i jedne nezgodne serije utakmica, sto je bitno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
Ред би био да се Каду представи ко човек па да разматрамо дал има места у репрезентацији за њега. Сад кад је направио уговор и кад већ игра добро, нема више разлога да лаже народ да је из Бразила. Ако он неће, откриће га рођа Дејан Османовић кроз коју годину.

Занима ме како је одиграо Лука Миливојевић ових пар утакмица пошто нисам гледао ниједну, нек прокоментарише Емпти, Трле, Јакша или било ко други, само Горанац не, напушиће га проверено  Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2012, 00:10:01 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
HTC ...
Po meni Luka Milivojevic je dobar igrac, samo malo gori u zelji da se pokaze. Igra toplo--hladno. Ne sumnjam ja da ce biti starsan igrac i ima sve predispozicije za to, samo mora jos da radi. Isto kao i njegov imenjak u spicu.
Odusevi me sa par dobrih poteza, ukliza, predribla, neki extra pas ili prodor i onda to sve usere nekim bezveze kratkim pasom protivniku u noge.
Sve u svemu prolazna ocena.

P.S. ja ti odgovori, a nisi me pitao. Nadam se da se ne ljutis.  Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Има Лука још леба да једе. А све ће доћи континуитетом игара и ако настави да се труди као до сада.

Добар је, не боји се лопте ал треба још сигурности да стекне, бори се и цепа у дуелима, има лепу дугу лопту оштру а прецизну, размишља фудбалски. Мени се свиђа, може буде доообар играч од њега.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Dobro igra Milivojevic. Igra malo ofanzivnije nego sto bi njemu odgovaralo, ali dosta ce mu to znaciti za napredak.

U sustini u Zvezdi igra dosta mladih igraca, koji bi i posle Zvezde mogli da imaju neke ozbiljnije karijere(tj. igranje na visokom nivou i za klub slicne velicine i ambicija, ali naravno nazalost finansijski mnogo mocniji).
E sada bih njih podelio u 2 grupe, jedna, kojoj treba da se poklope i neke stvari u napretku da bi to uspelo, i druga za koje je potpuno ocekivano da urade nesto i posle Zvezde.

U toj drugoj grupi, igraci koji bi kroz samo pravilan razvoj mogli da postanu standardni reprezentativci i igraci jacih klubova na zapadu vidim Milivojevica i Mladenovica.

Milivojevic, manje vise, samo treba da napreduje u smislu da moze da trci do besvesti i da pokriva veliki deo terena, a da mu se taj napredak ne odrazi na snagu(tj. gubitak iste, sto nije za ocekivati). Treba naravno da napreduje u pas igri i sutu, sto je sasvim realno, i to je to.

Mladenovic, treba da ojaca malo a da ne uspori, popravi jos defanzivu, i uz takodje napredak u pasu, sutu, centarsutu, njemu se smesi nastavak karijere opet u velikom klubu.

Za njih dvojicu je sasvim realno da nadograde svoju igru tako da naprave uspeh i posle Zvezde.

E sada, druga grupa igraca treba da ima i malo srece u svom napretku da bi nastavili u velikom klubu karijeru, a ne u nekoj kini i sl.
U toj grupi su: Lazovic, Mijailovic, Milunovic, Maksimovic.

Napominjem da sam uzeo u obzir samo igrace koji su do sada igrali, i koji su mladi.

A za Kadua je bila ona fora, da mu treba ispricati vic na ciganskom, sto posto ce da se nasmeje... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Па и није се нешто баш доказао Миливојевић до сад, осим у Ивањици и донекле против Смедерева.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.