Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 996442 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Treba dodati i to da cemo sledece sezone imati ozbiljne probleme na bekovskim pozicijama, ja stvarno ne bih voleo da ponovo gledam Vesovica kao desnog beka.
bolje da ga gledamo kao desnog beka nego u ofanzivi za koju realno nije
sto se tice sutera mi ga od milijasa nemamo,dimitrijevic je smesan za celu sezonu je dva puta poslao loptu u okvir gola i to oba puta sad protiv jagodine,evandro nemoze da dodje na red za slobodnjake od laze koje je tu  Smiley 1 i tu se opet vracamo na milijasa koji je davao preko petnestak golova po sezoni sto iz slobodnjaka sto iz igre to je ono sto nam fali za probijanje bunkera
da se nelazemo nikad nisam bio neki fan milijasa posto je u brzoj igri ekstremno spor ali ni cava ni evandro se nesto nepokazase kao brzi igraci,a ni luka me nesto neodusevljava tako da bi nam milijas legao kao budali samar

i da ljudi prestanite da napadate i vredjate coveka

stvarno nije lepo napadati i vredjati osobe ometene u razvoju  Smile
« Poslednja izmena: 30. Apr 2012, 22:22:17 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
@ fredyboy

isto vazi i za tebe Wink i ono sto sam porucio rokiju balboi i ono sto pise na dnu tvoje zadnje poruke..  Smile  ma da ovo drugo vise vazi za tebe..  Smile

ko ne veruje da se moze postati sampion i bez visokih igraca neka proviri malo kako se igra fudbal u komsiluku..

laku noc drugari, nije forum sve u zivot, zapamtite to, a ni zvezda i partizan..  Smile zdravlje pa novcanik, ostalo dolazi samo od sebe.. isprobajte..  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia N95
Citat
Inace Goranac, ne znam dal znas, ali kako sada stvari stoje, Viniciusa cemo da najurimo na kraju sezone.

Upoznat sam.Mada,koliko sam ja cuo,zaista spada u grupu fudbalera,koja se najmanje trudi na treninzima.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Treba dodati i to da cemo sledece sezone imati ozbiljne probleme na bekovskim pozicijama, ja stvarno ne bih voleo da ponovo gledam Vesovica kao desnog beka.
zar nije skoro sve dogovoreno sa bekom hajduka, nisam siguran kako se zove, trebo je i na polu sezonu da dodje umesto mikica
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Crvena zvezda ne može da računa da će UEFA 'prebiti' njena potraživanja od francuskih, španskih i turskih klubova u iznosu od skoro 2,4 miliona evra sa dugom koji ima. Kako saznajemo, nijedan od klubova koji duguju Zvezdi ne nalazi se na tapetu disciplinaca UEFA. Takođe, Zvezda neće verovatno dobiti ni objašnjenje zašto za skoro tri godine nije održano nijedno ročište po njenoj tuži protiv Bernarda Parkera od koga se potražuje 2 miliona evra kao i za slučaj Kastiljo u kome Zvezda traži 1,3 miliona evra.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
zar nije skoro sve dogovoreno sa bekom hajduka, nisam siguran kako se zove, trebo je i na polu sezonu da dodje umesto mikica

Pauljevic. Nije nista dogovoreno, koliko ja znam. Prica se da se i mi i komsije interesujemo za njega.

Btw, sta je sa Viniciusom? Nisam u toku. Ko i zasto hoce da ga najuri? Vi ste ga ovde predstavljali kao novog Ronalda.

Crvena zvezda ne može da računa da će UEFA 'prebiti' njena potraživanja od francuskih, španskih i turskih klubova u iznosu od skoro 2,4 miliona evra sa dugom koji ima. Kako saznajemo, nijedan od klubova koji duguju Zvezdi ne nalazi se na tapetu disciplinaca UEFA. Takođe, Zvezda neće verovatno dobiti ni objašnjenje zašto za skoro tri godine nije održano nijedno ročište po njenoj tuži protiv Bernarda Parkera od koga se potražuje 2 miliona evra kao i za slučaj Kastiljo u kome Zvezda traži 1,3 miliona evra.

Debili. Mada, mi Srbi nikada necemo ukapirati da u svetu nema pravde. Samo zakon jaceg, sposobnijeg, ljugavijeg. Kada budemo imali neke nase "lobiste" u UEFI, bice nam mnogo bolje. To je doduse posao Karadzica pre svega, ali on verovatno ne moze ni da izgovori rec lobista, a lobiranje dozivljava tako sto Platiniju da dres sa njegovim imenom.
« Poslednja izmena: 01. Maj 2012, 08:58:02 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
to su nasi strucnjaci preko klipova ocenili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
I ja sam se pitao vis eputa odakle tolika fascinacija covekom koji jos nije odigrao jedno poluvreme u Zvezdi. Ali opet mi nije jasno sta se odjednom desilo? Ko hoce da ga najuri? Zbog cega? Nije valjad toliko los, da nece ni da mu daju da odigra bar jednu utakmicu? Ili je opet neki sindrom "Adi", kome ovde "ne valja".
« Poslednja izmena: 01. Maj 2012, 09:01:40 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
da citiram najvazniji deo citavog teksta oko suspenzije na b92:

Generalni sekretar FSS Zoran Laković otputovao je u Nion dan ranije kako bi imao sastanke sa vodećim ljudima UEFA.

Kako B92 saznaje, Crvena zvezda je u poslednja 24 sata učinila neke poteze zajedno sa državnim organima i evropskim bankama koji mogu da u poslednjem trenutku obezbede dramatičan obrt. Šta su 'aduti iz rukava' koje ima rukovodstvo Zvezde niko iz rukovodstva kluba nije želeo da otkrije ali većina članova Upravnog odbora putovala je ove nedelje po Evropi kako bi pronašla rešenje problema.

to je taj rad koji sam opisao u mojoj kolumni (u potpisu) o tome kako vas uvek isti izvlace iz ambisa, i sve sto vas vise vade, vi njega vise mrzite i pitate se kako mi lopovi osvajamo a vi posteni nemozete doci do izrazaja.. stvarno treba imati tanak obraz i suplju glavu da bi poverovao da je partizan privilegovan u drzavi srbiji.. 
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Pametnica nasa, ljubi ga majka  Smile
Naravno da drzava staje iza kluba u ovakvim slucajevima i to je sasvim normalno
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.