Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 996539 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Je l' zna neko gde je zavrsio Kastiljo? Ima li sanse njega nekako da privolimo da se vrati?
http://www.transfermarkt.de/en/segundo-castillo/profil/spieler_38763.html

dzabe njima sva engleska i picka materina kad je bio najvredniji dok je bio u Zvezdi

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Jedini stranac koji je igrao svim srcem za Zvezdu, a pritom je nesto i umeo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
a klea ste vec zaboravili i kako je ljubio grb..  Smile ne moze se reci da nije igrao srcano i koliko je mogao u timu u kakvom se nalazio..
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Solime brate slucajno uhvatih tvoj post, tu sam brate, samo me mrzi da pisem jer nema svrhe, zato sto se svaki post izgubi u moru nekih glupih prepucavanja, tako da sve sto bih napisao, pitanje je i ko bi procitao. Ova sportalizacijatm bureka je suluda, mogli bi malo moderateri da se uozbilje. A i vi da malo ignorisete(odnosi se na one koji ne ignorisu).  Smile

Elem, koji ce nam kurac Kastiljo? Imamo 2 sasvim dobra zadnja vezna, Mijailovica i Milivojevica, i uz njih jaaako talentovanog Šakića, iz generacije 95, za koga je trener reprezentacije Sakić rekao da je najperspektivniji u tom uzrastu, realno je da je veliki potencijal koliko i Jankovic ili Simic.

Nama je problem sto nemamo kvalitetne ofanzivne vezne sto se tice snage pa mora Milivojevic da igra tu poziciju, kao i nedostatak levog krila i spica. Jos kad ode Lazovic to ce tek biti sranje.
Mora da se nadje nacin da se iskoristi Vinicius, to je velika greska ne iskoristiti takvog igraca, ja zaista ne vidim nacin(tj.novac) da mi nadjemo stranca tog kvaliteta u narednom prelaznom roku, a izuzev ako se ne desi neko cudo, i Perovic ili Simic pokazu izuzetan kvalitet, bicemo u oziljnom problemu po toj strani. Milunovic i Kasalica su ocigledno spicevi i taj posao na krilu mogu da odrade, ali nije to to. Vinicius bi takodje mogao glat da igra i ovo sto igra Kadu(ako ga prodamo), samo sto je on jos drasticno brzi od Kadua a i jaci verovatno. Ljudi verovatno i ne znaju koliko je covek brz.
On zapravo i jeste igrao uglavnom u sredini u brazilu, nije mi jasno otkud se on pojavio kao krilo kod nas.

Milunovic je protiv Jagodine pokazao jos jednom da momak ima talenat, ali mu nazalost mnogo fali brzine. Kad bi je imao bio reprezentativac za koju godinu, ovako sta znam.
« Poslednja izmena: 30. Apr 2012, 18:20:21 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Samsung SGH-E590
Mislim da su nam za ovu ligu potrebni jedan ozbiljan suter i jedan ogromni napadac. Ocigledno je da protiv bunkera ne moze da se udje u kazneni, pogotovo zbog toga sto se dozvoljava gruba igra protivnika i prosecno 30 faula po poluvremenu bez sankcionisanja i zbog toga su nam opcije centarsutevi i sutevi van kaznenog.
Bilo bi lepo naci u ovim nasim ligama jos jednog Zigica/Lekica i nekog bombardera koji moze i sa 30 da ga zavuce...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Све може, само треба знати како. Рецимо гол против ОФКе ти је рецепт.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia N95
Citat
Nama je problem sto nemamo kvalitetne ofanzivne vezne sto se tice snage pa mora Milivojevic da igra tu poziciju, kao i nedostatak levog krila i spica. Jos kad ode Lazovic to ce tek biti sranje.
Mora da se nadje nacin da se iskoristi Vinicius, to je velika greska ne iskoristiti takvog igraca, ja zaista ne vidim nacin(tj.novac) da mi nadjemo stranca tog kvaliteta u narednom prelaznom roku, a izuzev ako se ne desi neko cudo, i Perovic ili Simic pokazu izuzetan kvalitet, bicemo u oziljnom problemu po toj strani. Milunovic i Kasalica su ocigledno spicevi i taj posao na krilu mogu da odrade, ali nije to to. Vinicius bi takodje mogao glat da igra i ovo sto igra Kadu(ako ga prodamo), samo sto je on jos drasticno brzi od Kadua a i jaci verovatno. Ljudi verovatno i ne znaju koliko je covek brz.
On zapravo i jeste igrao uglavnom u sredini u brazilu, nije mi jasno otkud se on pojavio kao krilo kod nas.

Milunovic je protiv Jagodine pokazao jos jednom da momak ima talenat, ali mu nazalost mnogo fali brzine. Kad bi je imao bio reprezentativac za koju godinu, ovako sta znam.

Sta mislis Moze li Knezevic da zamjeni Perovica?

Sto se tice Vinicijusa,ima pripreme,pa nek se izbori za mjesto u timu,pa bi vjerovatno mogli da prodamo Evandra,a zadrzimo Kadua na klupi.

A uzmimo u obzir da Miluna cekaju ozbiljne pripreme,ocekujem napredak makar 30%.

Ipak,timu fale mnoge stvari.

Desni bek potencijala Mladenovica,ofanzivni Vezni koji ce kao rukomi dijeliti lopte,razoran i prejeban napadac kalibra Pjanovica,stoper....

Da se nadovezem na Rokijev posti.To je zaista interesantan problem,imamo u ekipi Evandra koji nije los suter,Mijailovica koji je u mladjim kategorijama bio poznat po sutevima sa distance,pa Cavu koji odlicno sutira,a nijedan to ne radi tako cesto,gotovo nikako...

Zato je Milijas bio keva,mucis se,njih 10 u sesnaes,probas dva tri puta sa 20-25m,jedna udje  Smile
« Poslednja izmena: 30. Apr 2012, 20:30:11 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Да си написо типа Друле па ајде. Пјана је био све само не разоран Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia N95
Ali je bio Zvezdin Morijentes  Smile

Krenuo sam da napisem Drula,al sam nesto osamucen,jedva i to sklpah  Smile

Inace,sanjam tandem tipa Drula - Pjana  Smile
« Poslednja izmena: 30. Apr 2012, 20:36:37 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ja сањам једног само шпица, типа Панчев, доста је.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.