Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 610398 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Значи ти мислиш да смо ми могли да наставимо да играмо ал се Роби одлучио да препусти средину? И мислиш да ми можемо да надоместимо неким планом неиграње Евандра и да наставимо са својом игром? Па ти брате озбиљно прецењујеш наше играче.

Nije,samo ne volim kad nemamo plan...

Mozda je kazem opet svi smo sad pametni i necu vise ni ja da izigravam strucnjaka i da serem,ali trebalo da igramo svoju igru,da igramo ono sto smo igrali celu polu sezonu do sada,celo prolece,pa i sa igracima koji to mozda i nisu kadri,ali timska igra,a tim zna tu igru jer to i vezba probati da se nesto uradi(ne odstupati i ne menjati marak i na silu...isforsirati ono svoje i videti sta se tu moze...ovako smo izvitoperili tim,formaciju pa cak i ideju igre koju smo forsirali i dobili potpuno zbunjen i mrtav tim,tim koji sam gledao na derbijima pod Janevskim,Dostanicem itd. Tim protiv koga igramo u tom slucaju samo treba da odradi ono svoje i da dobije,kad nas nema na terenu...
Ili ako su toliki balvani nauciti ih da igraju disciplinovano i na bunker(na kontru kao sto su i pokusali u drugom) ako to bas mora,kad ne umesju nista drugo,naucuti ih da se brane kad ne znaju bez jednog igraca da napadnu,a ja verujem da znaju...

U svakom slucaju,mogli smo,imali smo priliku,mozda nije ni vreme,dobra nas buducnost ocekuje,cekamo je sa osmehom,samo ako nastave da treniraju i igraju kao sto su to do ove tekme radili...Tim izjavama o kojima sam i govorio Prosinecki je mozda ulio i svima nama laznu nadu da smo danas jaci,bolji,i da cemo da ih dobijemo,pa smo svi ocekivali nesto vise od onog realnog,i uprava i svi navijaci,dok su igraci gutali knedle i izgoreli u svemu...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Mozda je kazem opet svi smo sad pametni i necu vise ni ja da izigravam strucnjaka i da serem,ali trebalo da igramo svoju igru,da igramo ono sto smo igrali celu polu sezonu do sada,celo prolece,pa i sa igracima koji to mozda i nisu kadri,ali timska igra,a tim zna tu igru jer to i vezba probati da se nesto uradi(ne odstupati i ne menjati marak i na silu...isforsirati ono svoje i videti sta se tu moze...ovako smo izvitoperili tim,formaciju pa cak i ideju igre koju smo forsirali i dobili potpuno zbunjen i mrtav tim,tim koji sam gledao na derbijima pod Janevskim,Dostanicem itd. Tim protiv koga igramo u tom slucaju samo treba da odradi ono svoje i da dobije,kad nas nema na terenu...

Ово је брате мој фудбалски не-и-зво-дљи-во. За ово што ми играмо потребно је знати фудбала. Кад је Евандро ту он све вуче а остали прате. Кад њега нема остаје ти гомила незналица и нефудбалских играча, нема ту више игре.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Sta bi po tebi onda bilo resenje,ako se ne slazes samnom ?

Druga formacija,ali koja je takodje problizno tako uigrana-rekao sam,ali to je bajka,jer ih je jedva naucio ovo...

Transformacija kod prinudne izmene-rekao sam,i to je izgleda za njih visa matematika...

Na kontru-probao Prosinecki,nista nisu uradili...

Znam da je to neizvodljivo,ali jedino mi to zvuci kao nesto realno,jer to jedino i znaju...mislio sam,guras to pa sta bude,to su radili sve vreme,sve drugo je propast...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Врло је лако,не знам зашто заобилазиш суштину.Ми немамо фудбалере.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Sta bi po tebi onda bilo resenje,ako se ne slazes samnom ?

Нема решења. Јачи су и то је то, бункер па на нулу или евентуално на контре.

И одакле ти то да је Роби пробао на контре?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ja ne pamtim kad je Zvezda imala bolje fudbalere, posebno u odbrani... Fali nam 3 igraca max... Al nama opet i ovako odbrana u raspadu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Ja ne pamtim kad je Zvezda imala bolje fudbalere

Надам се да нијеси озбиљан.Ако Звезда има добре фудбалере,ја ћу овог тренутка да лајем као џукац.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Goranac jeste ti i Fredi braca blizanci?Odakle to pljuvanje igraca?Dok su igrali dobro onda je bilo ok kad odigraju jednu losu onda na kolac, i da prihvatimo da nemamo fudbalere sta onda, da ugasimo glub dok ne nadjemo novca za Vidica i kompaniju?

Ovo je nasa realnost, nema tu price kad bi imali ovog,onog,sledece sezone i sta jos, mora da se radi sa ovima do maximuma(sto Prosinecki i radi).Nema dizanja ruku od ekipe nego rar,rad i samo rad.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
a sta treba da ih hvalimo i ako su balvani i da se pretvaramo da su dobri igraci samo zato sto trenutno nemamo bolje Smile
mikic i jevtic su balvini bili i ostali isto tako i vilotic i kadu i reljic i .....
bogdanovica,savia i trifunovica smo se resili  Smile

trebaju nam 2 centralna odrbanbena, 1 desni,2 vezna igraca ali bas vezna a ne napredno-nazadnih debila kojih imamo na kamaru beskorisnih i 2 prava napadaca koji znaju iz polu prilike da daju gol,a ne polunapadace koji neznaju iz 54 prilike da daju gol
to nam fali hteli mi da priznamo ili ne

e sad sto cemo mi verovatno u prelaznom roku dobiti pojacanja u vidu zavrsetka pozajmica pojedinih balvana, 2-3 polu igraca iz crne gore i mozda jednog da valja na neciju preporuku je vec druga stvar
zivi bili pa videli i ja pogresio
ali  Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2011, 21:15:02 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ma спрда се Јакша.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.