Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 610538 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Поднео је захтев, али не знам да ли је добио. Вероватно има.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Dobice uskoro. Taman da moze da otvori radnu knjizicu i zaposli se kao sofer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
A Bajković? Na vašem sajtu piše da nema.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Бајковић има српско држављанство. Да ли је могуће да бројиш колико је странаца јуче играло у нашем тиму?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Eh ti pravnici...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Dias se usro kad je cuo da nam Rambo dovodi jos 2 stranca  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Колико ја знам Бошко Јанковић и Милош Нинковић имају српско држављанство, па неће бити никакав проблем  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
Eh ti pravnici...  Smile
Бајковић има српско држављанство. Да ли је могуће да бројиш колико је странаца јуче играло у нашем тиму?  Smile
Dias se usro kad je cuo da nam Rambo dovodi jos 2 stranca  Smile  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Не слажем се са Робијем. Та испуцавања нису грешке дефанзиваца већ везиста. Кад штопер нема коме да дода лопту он звекне што даље, то тако иде. Роби је изгледа очекивао да Каду и Лаза наставе да држе средину ал то бато не може. Изгубили смо везни ред и посед изласком Евандра и то је то, а сва кривица после пала на штопере. Безвезе. Зависимо од једног играча и то је тако, није проблем признати.

Може да покуша да дода лопту везном играчу,а не да пеца нападаче,то је искључиво грешка појединаца.Е сада,ако су толико неспособни,па им треба Евандро да дође до њих и узме им лопту из ногу,па добро,МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!!!
Citat
Е битно је како ћемо ми да реагујемо. Сад треба да се покажемо а не да све ово спласне. Могло је бити до јаја да смо добили, ал без обзира и овако је ОК, настављамо где смо стали. Ово чак може да се посматра и са позитивне стране, као отрежњење, јер је много људи полетело пшто се и синоћ видело по коментарима. Сад се види какви су неки играчи типа Јевта или Микић, и ствара се још јаснија слика играчког нам кадра.

Летњи прелазни рок је пресудан за следећу сезону!!

Следећа текма је првог маја чини ми се. Јебеш празник, ја сам уцрто Маракану у распоред још пре дербија, и волео бих када би се Цигани поново солидарисали и дошли у лепом броју да пруже подршку не Робију или играчима ил Лукићу ил у инат поразу, већ да пруже подршку идеји и перспективи, да дају ветар у леђа раду и плану, и да стану иза свега овога са јасном поруком да нам се свиђа правац у ком се крећемо. То је најбитније, а утакмице успут су ништа више до утакмице успут. Тако да сви на Мару!!

Говорио сам мали милион пута.Све што смо урадили у овом дијелу сезоне,је дијело Роберта Просинечког.Јер,ми у тиму и даље имамо болиде,анти фудбалере,човјек је морао да их учи да додају првом до себе  Smiley 1  

Далеко смо ми од реалности и стања у којем је Звезда.Ја се само надам да величина која нам сједи на клупи неће бити напљувана и сатанизована.Све што је урађено је надмашило моја очекивања,е сад,треба бити паметан и наставити.Треба нам одличан прелазни рок,ако га не буде,не пише нам се добро у будућности.

Svu krivicu svalio na neke igrače, svaka čast Smile

Како је Стнојевић свалио на Адију?  Smile

Сваки тренер има право да каже гдје је по њему био проблем.А рекао сам исто што и он,и прије но сам прочитао његову изјаву.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
http://www.sportal.rs/news.php?id=49608

Pantelić: Nijedan pravi zvezdaš nije bio na derbiju

Ти знаш слино једна.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.