Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 610395 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Па и додавали су везним играчима ал лопшта није стизала до њих. Нем мош т тражит Лазу међу 4 њихова играча сваки пут, не иде. Најлакше је онда избити напред. То је до везног реда и њихове неспособности да се изборе за позицију, штопер само гледа где је најлакше додати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ajde i ja da napisem nesto,dan kasnije malo hladnije glave,posto ne smem ni da vam spomeneim sta mi je sve padalo na pamet sinoc...

Pisacu o Zvezdi,bez uporedjivanja...

Prvo poluvreme zvezdasko,pas igra,zelja od pocetka i obrisi nacina na koji zelimo da igramo,ono sto se forsira od kad je Prosinecki dosao u klub...Igraci se nisu ukocili ili ne daj boze preplasili praznog severa i navijnja sa juga...Hteli su,ne mozes nista da im kazes...Vise volim utakmicu pogotvo derbije da gledam u zivo,jer na snimku ne mogu da vidim kad neko stvarno istrci sprint pogine,ne mogu da vidim da li se prodere na saigraca da li podize ekipu,da li ima onu borbenu facu jer kamera reprizira neki drugi dogadjaj ili snima potpuno drugu stranu terena gde je lopta,kad sam na stadionu ja tada gledam i reakcije drugih igraca iz kojih moze mnooogo toga da se procita...Ali mislim da su zeleli i da su dali sve od sebe,onako kako su se dogovorili i hteli...Da smo kojim slucajem mi dali gol,ko zna kakva bi se pesma pevala,u tom delu igre niko nikoga nije nadigrao,cak smatram da je Zvezda bila bolja...

Ali onda te prinudne izmene koje su nam dosle kao samarcina ili kao pesnica u glavu gde Robert realno nije sa igracima verovatno nis tigao ni mogao da vezba neke druge sisteme igre ili trensformacije usled povredaili izmena,ali smo dosli u situaciju da jednostavno mora da se odstupa od 4-3-3 i da se igra nesto drugo...Takodje Prosinecki je pogresio sto je uvidevsi da Partizan po prvi put od kad je trener ne igra bunker,da se otvorio,pa je u nedostatku jakih igraca na lopti resio da partizanu ostavi igru,a da ih mi kaznjavamo iz neke kontre preko krila...E tu je napravio kardinalnu gdesku,1.Zvezda od kad je on trener to ne ume da igra,2.igracima je splasnuo onaj naboj,a nisu toliko iskusni da cekaju pravu priliku i da nemolosrdno kazne,3.igrao je tim koji verovatno ni na treninzima ne uvezbava tu defanzivu i na kontre a ne da igra derbi...Partizan je umrtvio igru,a mi smo se neuspesno kao nesto branili,a igraci su ispadali kao iz voza,jer su do tada bili nauceni da kidisu na loptu sa zeljom da je uzmu i da sa njom igraju,i kada bismo je uzeli nismo znali sta cemo sa njom...Takodje smatram da je Koroman onako lud i mator trebao da udje ranije u igru,jednostavno jer je srcan jer je uvek napaljen i jer je razarac,mislim da bi podigao libido svima i da bi ostatak tima gledajuci njega kidisao jos jace...Menjanjem taktike i menjanjem kompletne formacije,Borha je trebao da bude poslat u napad,a ne da i dalje drlja neko krilo kad se vidi da ne moze jer se promenilo sve...Zvezda jednostavno nije imala alternativu ili "rezervnu" formaciju koju igra bar priblizno dobro kao ovu pocetnu,ili se za to nije imalo vremena da se vezba ili na to niko nije mislio...

Da smo pobedom mogli jako mnogo toga da dobijem je istina,ali necu da kazem da smo mnogo izgubili...Pobedom bismo slomili njihov niz i sebi otvorili put u novu eru,mozda i LS,mozda i jace rusko sponzorstvo,mozda i jos nekog jakog sponzora,stabilnost u timu,klubu,samopouzdanje,i tu titulu pre svega...Porazom za nas nije nista drasticno promenjeno...

Opet iz svega treba izvuci pouke,podrzati Prosineckog uprkos greskama,podrzati to sto se za ovih par meseci pokrenulo,pobediti sve do kraja,nadati se njihovom nekom kiksu,i spremiti se na isti nacin za sledecu sezonu,hrabno i vredno...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
http://www.sportal.rs/news.php?id=49613  Smile

Dogodilo nam se to da si ti prevara od fudbalera, kojoj treba 18 zicera da bi dala gol. Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2011, 16:30:45 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
http://www.sportal.rs/news.php?id=49608

Pantelić: Nijedan pravi zvezdaš nije bio na derbiju

Ти знаш слино једна.

Јел си ти био ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
http://www.sportal.rs/news.php?id=49608

Pantelić: Nijedan pravi zvezdaš nije bio na derbiju

Ти знаш слино једна.

Јел си ти био ?

Нијесам био ја,а био је мој ујак који 40 година гледа сваку утакмицу Звезде,и шта,он није Звездин навијач?  Smile

Citat
Ali onda te prinudne izmene koje su nam dosle kao samarcina ili kao pesnica u glavu gde Robert realno nije sa igracima verovatno nis tigao ni mogao da vezba neke druge sisteme igre ili trensformacije usled povredaili izmena,ali smo dosli u situaciju da jednostavno mora da se odstupa od 4-3-3 i da se igra nesto drugo...Takodje Prosinecki je pogresio sto je uvidevsi da Partizan po prvi put od kad je trener ne igra bunker,da se otvorio,pa je u nedostatku jakih igraca na lopti resio da partizanu ostavi igru,a da ih mi kaznjavamo iz neke kontre preko krila...E tu je napravio kardinalnu gdesku,1.Zvezda od kad je on trener to ne ume da igra,2.igracima je splasnuo onaj naboj,a nisu toliko iskusni da cekaju pravu priliku i da nemolosrdno kazne,3.igrao je tim koji verovatno ni na treninzima ne uvezbava tu defanzivu i na kontre a ne da igra derbi...Partizan je umrtvio igru,a mi smo se neuspesno kao nesto branili,a igraci su ispadali kao iz voza,jer su do tada bili nauceni da kidisu na loptu sa zeljom da je uzmu i da sa njom igraju,i kada bismo je uzeli nismo znali sta cemo sa njom...Takodje smatram da je Koroman onako lud i mator trebao da udje ranije u igru,jednostavno jer je srcan jer je uvek napaljen i jer je razarac,mislim da bi podigao libido svima i da bi ostatak tima gledajuci njega kidisao jos jace...Menjanjem taktike i menjanjem kompletne formacije,Borha je trebao da bude poslat u napad,a ne da i dalje drlja neko krilo kad se vidi da ne moze jer se promenilo sve...Zvezda jednostavno nije imala alternativu ili "rezervnu" formaciju koju igra bar priblizno dobro kao ovu pocetnu,ili se za to nije imalo vremena da se vezba ili na to niko nije mislio...

Тебе за тренера  Smile  Smile

Додуше,ево ти изјава једног од фудбалера.

Citat
Nismo ispoštovali našu igru, pogotovo u drugom poluvremenu - rekao je Bajković po završetku utakmice: - Sve što smo uradili u drugom delu, to šef nije tražio od nas. Nismo bili agresivni i nema opravdanja posle ovog poraza. Život ide dalje, biće još pobeda i poraza, to je sastavni deo fudbala.

Искључиви кривци су играчи,а не Роберт.Јебем му матер,страшно шта ви пишете.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Па што ниси био ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Чекај бре како сад то Роберт препустио средину кад је видео да Партизан напада и игра отворено? Па јел Роби рекао да ће Партизан тако играта? Реко је, значи да је био спреман на то. А и мисим ти Падрино верујеш да је Роби могао да преузме средину са Лазом и Кадум да је хтео?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Чекај бре како сад то Роберт препустио средину кад је видео да Партизан напада и игра отворено? Па јел Роби рекао да ће Партизан тако играта? Реко је, значи да је био спреман на то. А и мисим ти Падрино верујеш да је Роби могао да преузме средину са Лазом и Кадум да је хтео?

Pa s' ove tacke gledista mozda je i trebao to da pokusa...jer bismo onda i dalje igrali ono sto se vezba na treninzima,ta formacija i taj nacin,mozda bismo i dosli do necega,mada je sve sad relativno...Ovako promenom svega i pokusajem "iznenadjenja" smo dobili to sto si video u drugom delu meca,nista...

A ako igraci nisu ispostovali dogovor to je onda strasno...Trener je taj koji mora da ih natera na tu disciplinu i da ih pokrene...

Prosinecki je pogresio u odredjenim koracima,igraci se nisu pokazali kao veliki,krivica je obostrana,ali ja i dalje smatram da je trener taj komandant koji ekipi donosi sve...

Ne bih da ispadne da kompletno pljujem po Prosineckom(jer ga volim,kao trenera cenim i smatram da mora da ostane jos dugo tu),okolnosti na terenu su ga naterale na mnoge stvari,ali trener nista ne sme da prepusta slucaju,morali smo da znamo sta se desava i kada Evandro napusti igru i kada igramo sa igracem manje i sa igracem vise i kada gubimo i kada vodimo i kad se branimo i kada napadamo...

1.Izajava u medijima tipa"dobijamo utakmicu" je prouzrokovala da se nabije pritisak na nase igrace,umesto da ih se oslobodi istog,da se kaze da partizan igra kuci i da je favorit i da ce igrati pred svojom publikom(prebaciti pritisak koliko je to moguce na njih)...
2.Imati rezervnu varijantu ili ako ne rezervnu onda varijantu da se tim transformise u situciji kad se mnogo toga na terenu menja.Ili raditi sa jos nekim igracem kao sa Evandrom pa da se ne odstupa od ideje,nego da taj igrac preuzme ulogu Evandra(naravno da se zna koji je to i kako ide ta rotacija)...
2.Dizanje morala i karaktera ekipi na poluvremenu,da veruju,da misle da mogu i da sa istim zarom igraju i drugi deo.Ova ZVezda ne ume da se kao partizan iskusno i kurvinski zatvori i da stpljivo ceka kontru,nama kad to kazes da igraju oni ne igraju nista,srljaju,preteruju,grese...Za partizanovu inicijativu smo krivi mi,cak ne ni njihova igra...
3.Da izmene koje pravi budu vec pripremnjene,jer na klupu ne staljas nejbolje,vec one koji ti mogu zatrebati u odredjenim vec predvidjenim situacijama,zasto Adi umesto Cosica(od 3 izmene gubis jednu,a nista sem osvezenja nisi uradio) i zasto ne Koroman ranije...Zasto Kadua iz igre kad on moze i na sredini i na boku i iza spiceva i ispred zadnjeg veznog,a ostavljas Lazovica koji je premlad i moze da igra smo krilo,na sredini se ne snalazi nikako...
4.Zasto ako se vec formacija pretvorila u nesto sto Zvezda nikad nije igrala od zimske pauze vise jakih i konjskih igraca tipa Borha nije preslo u spic,nego se igra i dalje sa Jevticem i Kaludjerovicem na bunar...

U celom tom haosu,partizan je samo odigrao ono sto najbolje ume,dao je dol,zatvorio se,cekao kontru,igrao disciplinovano,umrtvio tekmu i priveo je kraju...Haos prouzrokovan kod nas je njima samo isao na vodenicu i olaksao da utakmica ide u smeru koji zele...A mogli su da se ne pitaju nista kao na Marakani

Ali opet da smo ga dali u tom prvom poluvremenu iz nekoliko dobrih sansi,sve bi bilo drugacije,e tu krivica ide igracima,ali mnogo ostalih sitnica...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Значи ти мислиш да смо ми могли да наставимо да играмо ал се Роби одлучио да препусти средину? И мислиш да ми можемо да надоместимо неким планом неиграње Евандра и да наставимо са својом игром? Па ти брате озбиљно прецењујеш наше играче.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
A ako igraci nisu ispostovali dogovor to je onda strasno...Trener je taj koji mora da ih natera na tu disciplinu i da ih pokrene...

Одакле ти идеја да је у питању недисциплина ?
Тренер је свемоћан? Мурињо је лош тренер,сјебала га Барселона са пет комада?

Citat
Prosinecki je pogresio u odredjenim koracima,igraci se nisu pokazali kao veliki,krivica je obostrana,ali ja i dalje smatram da je trener taj komandant koji ekipi donosi sve...

Чему лицемерство.За тебе је Мурињо тренерски монструм(и за мене) али твооја логика ме је навела на једно - Мо је срање.Лош командант,посрала му се Барселлона по глави.

Е сад,Роби,ти си срање.

Citat
Ne bih da ispadne da kompletno pljujem po Prosineckom(jer ga volim,kao trenera cenim i smatram da mora da ostane jos dugo tu),okolnosti na terenu su ga naterale na mnoge stvari,ali trener nista ne sme da prepusta slucaju,morali smo da znamo sta se desava i kada Evandro napusti igru i kada igramo sa igracem manje i sa igracem vise i kada gubimo i kada vodimo i kad se branimo i kada napadamo...

Одакле ти то,да играчи нијесу имали све потребне инструкције,само су једноставно лимитирани.
Каква је то тврдња да Роберт није покушао да научи екипу како да се понаша у ''посебним'' ситуацијама?

Citat
1.Izajava u medijima tipa"dobijamo utakmicu" je prouzrokovala da se nabije pritisak na nase igrace,umesto da ih se oslobodi istog,da se kaze da partizan igra kuci i da je favorit i da ce igrati pred svojom publikom(prebaciti pritisak koliko je to moguce na njih)...

Ако тренер није убјеђен да може да добије ривала,онда је курац од тренера,мушки.

Citat
2.Imati rezervnu varijantu ili ako ne rezervnu onda varijantu da se tim transformise u situciji kad se mnogo toga na terenu menja.Ili raditi sa jos nekim igracem kao sa Evandrom pa da se ne odstupa od ideje,nego da taj igrac preuzme ulogu Evandra(naravno da se zna koji je to i kako ide ta rotacija)...

Докажи да си у праву.Ти не знаш шта се и како дешава на тренингу.Јеси ти свјестан да ми имамо полу-производе које је Просинечки научио да играју фудбал?

Citat
3.Da izmene koje pravi budu vec pripremnjene,jer na klupu ne staljas nejbolje,vec one koji ti mogu zatrebati u odredjenim vec predvidjenim situacijama,zasto Adi umesto Cosica(od 3 izmene gubis jednu,a nista sem osvezenja nisi uradio) i zasto ne Koroman ranije...Zasto Kadua iz igre kad on moze i na sredini i na boku i iza spiceva i ispred zadnjeg veznog,a ostavljas Lazovica koji je premlad i moze da igra smo krilo,na sredini se ne snalazi nikako...

Просто ме чудиш са овим читавим постом прво.
Друго,Ћосић није могао да смири игру позади,покушао је сасвим логично са Адијем (којег би ја суспендова,а он га је помиловао).
Короман може да игра озбиљно 15 минута.
Лазовић није млад.Јер,само су код нас играчи од 21 године премлади,а у Свијету воде главну ријеч.

Citat
4.Zasto ako se vec formacija pretvorila u nesto sto Zvezda nikad nije igrala od zimske pauze vise jakih i konjskih igraca tipa Borha nije preslo u spic,nego se igra i dalje sa Jevticem i Kaludjerovicem na bunar...

Контрадикторан си.
''Бунар'' је Роберт забранио.Низ фактора су одлучили,Евандро и неспособни Каду да га замјени.

Citat
U celom tom haosu,partizan je samo odigrao ono sto najbolje ume,dao je dol,zatvorio se,cekao kontru,igrao disciplinovano,umrtvio tekmu i priveo je kraju...Haos prouzrokovan kod nas je njima samo isao na vodenicu i olaksao da utakmica ide u smeru koji zele...A mogli su da se ne pitaju nista kao na Marakani

Шта ти ово говори? Да Партизан има бољи тим и искусна ђубрад на терену.То је и одлучило овај дерби,уз наше грешке.

Citat
Ali opet da smo ga dali u tom prvom poluvremenu iz nekoliko dobrih sansi,sve bi bilo drugacije,e tu krivica ide igracima,ali mnogo ostalih sitnica...

Сад би ти причао како је Роберт цар,а занемарио би ситнице... Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2011, 18:50:38 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.