Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 208 209 211 212 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 848403 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Posle vesti da odlaze Savio i Guma, bar 2 dana necu da vidim rasprave na ovom delu foruma, nego samo osmehe!!!

Jaksa, pominjao si KK, situacija je drugacija u tome sto sada pare daju Rusi, za koje sumnjam da ce ih tako lako bacati u bunar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Figo najavio Prosinečkom dolazak na derbi

Robert Prosinečki i Luis Figo zajedno su igrali tokom jedne sezone u Barseloni, a zajedničko im je i da su u karijeri nosili i dres Reala. Prijateljstvo zasnovano sredinom devedesetih traje i dalje, a vest da je Prosinečki postavljen za trenera Crvene zvezde naterala je Portugalca da mu čestita na novom poslu i najavi dolazak u Beograd, najverovatnije za večiti derbi 23. aprila, prenosi "Sportski žurnal".

Prosinečki se nakon poziva samo nasmejao i kratko prokomentarisao sa kime je vodio razgovor.

"Figo. Veliko ime, sjajan igrač. Uživa sada kao ambasador Intera, kaže da će doći u Beograd, na derbi. Mogao je da ostane u Madridu, gde je bog, ali mu očito prija život u Italiji, sa porodicom Morati", rekao je raspoloženi Prosinečki.

blic.rs
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
,,Sa porodicom Morati''

Smiley 1

Figo the bitch  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung SGH-E590
Jos nisu oterali Isaha Smile
Daj bre teraj ga za pola miliona i svi srecni, sledece godine nece ni 100k da vredi...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 6700
Isah je najbolji  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

А ја сам цео живот свој дао њој, Звезди Црвеној!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 501
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson к750и
Роки, не смарај више за Исаха. Постајеш напоран.

Дај Боже да оду ова два пајдомана.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2011, 10:59:14 od demix* »
IP sačuvana
social share
Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње.     Е то вам је Црвена звезда.     Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине.

Edit by shone83: Maksimalno dozvoljeno četiri banera!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Goranac, kad ce Zvezda da pravi tim? Onda kada bude vratila dugove koji su ranij smekeri pravili dovodeci razne i reprezentativce i nereprezentativce... Svi su oni sem Barkosa igrali za reprezentacije... Nije ni taj Salata odigrao nesto preterano utakmica za reprezentaciju... A inace pod timom mislim na ekipu koja moze da igra u LS i osvoji koji bod, izbori trece mesto...

Ne,Zvezda mora u hodu da pokusa i da pravi tim i da vraca dugove.
Jer,kada budemo imali tim imamo-evropu,sto znaci,smanjenje duga.
Koji to svi?Ne racunam ja te izlete u kamp reprezentacije,sem Kastilja,niko nije bio reprezentativac.

Citat
Vi ko da ne znate da je nama svaka pozicija kriticna... To sto cemo dovesti stopera, to je samo jedan problem...

Ja pricam vec dugo da bih menjao 7 od 11 fudbalera,a u ovom trenutku,stoper je primus!

Citat
Drugo sada da nabrajam ko je sve koliko kostao i koliko se ispostavilo da vredi je deplasirano... Imas primer Adija, koji je covek car... Imali smo garanciju da je dobar, igrao je za reprezentaciju, trenirao ga nas trener... Doveli ga za 300.000... Dakle moze da se dovede dobar igrac za male pare, ali treba znati...

Kod Adija je poenta bila sto je Rajevac posten covjek koji zeli da ucini,a ne zajebe Zvezdu.Dovodili smo mi mnoge za te pare,pa...

Citat
I da se razumemo, trosi Mamic vece pare na igrace, nije mi to poenta... A inace kada vec pricamo, ti igraci koje on proda za velike pare, na kraju se uglavnom ispostave da vrede taj novac, jer se uvek manje vise pokazu u tom klubu... Ne desava se kao sa Zvezdom, da koga god smo prodali taj nista skoro nije uradio i bio je promasaj...

On samo pravi sebi pare,a koliko se Dinamo vajda od toga,to je vec pitanje.A kada razmislis,pored toliko ulozenih para,nikakav uspjeh u Evropi.Tako da,ne vidim da mu je sportska politika dobra,cak,uzasna mu je.

Citat
Mi smo za te pare za koje ti mislis da treba da dovedemo Salatu doveli: Isaha, Parkera, Adija... U nekoj drugoj situaciji za njih bi uzeli 10-ak miliona evra, mozda malo manje, tj. 9...

E sad.Diskutabilno je to.Jer,taj isti Parker ne igra bas nesto dobro.Isah da toliko vrijedi,odskocio bi,jer kvalitet odskoci,pogledaj Adija.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 3218
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Sinoc sam sanjala tako strasne stvari. Dva kanarinca u kavezu oblozenom zicom kroz koju protice struja koja se otkida u jednom trenutku i nadje se bas na sredini, a kanarinci se uznemirili, udaraju gde stignu, onaj mali, zuti ceo krvav, nisam znala sta da radim, pa sam samo gledala.
IP sačuvana
social share
Mogu sve.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
То значи да ће Гума у Кину.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 208 209 211 212 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.