Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 862273 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
druga je realnija, prvenstveno zbog stranaca.. u prvoj formaciji ih imas sestoricu, sa rezervama(ne verujem da ce borju slati na tribine)

Stameni
Paja         1Adi               2Salata       Tosic

3Isah  
                                    Bozic  

4Evandro  

Koroman(5Borja)                          Volkov(Koroman)                                      
                       Kaludjerovic(5Borja)

Kako ih izbroja 6 brate...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SGH-E590
Slavoljub i Adi 100%  Smile

Đorđević: Boriću se za status kod Prosinečkog

Slavoljuba Đorđevića i dalje progone kiksevi protiv Slovana, i naročito onaj u derbiju sa Partizanom, koji je odredio njegovu sudbinu na "Marakani".

Zvezdin defanzivac, čiji je status u ekipi neizvestan, kaže da će ga greška u duelu sa crno-belima progoniti do kraja života, ali i da se nada novoj šansi posle dogovora sa Ivanom Adžićem da ostane u klubu.

- Moram da se borim za svoj status. Imam još godinu i po dana u ugovoru, ali znaće se ubrzo moja budućnost. Pričao sam sa Adžićem i dogovorili smo se da ostanem, ali videćemo - zaključio je bivši kapiten Zvezde za Sport.

Sem što je napravio, za mnoge, neoprostivu grešku protiv Partizana, Đorđević je na tom meču zaradio povredu.

- Na tom meču sam zaradio povredu zadnje lože. Terapija je trajala dvadesetak dana. Mogao sam da konkurišem samo za poslednji duel sa Vojvodinom. Bio sam spreman, ali tadašnji šef nije računao na mene. Prosinečkog ne poznajem, ali znam dosta o njemu. Nisam ga još sreo.

Đorđević je rekao da je posle meča sa Partizanom preživeo mnogo negativnih momenata.

- Ne daj Bože nikome! Svašta sam preživeo. Poznat sam kao čovek koji se najviše radovao svakom uspehu Zvezde i koji je najviše tugovao posle svakog kiksa. Onda je došla ta nesmotrenost i komšije su uzele tri boda. Ne znam da li odlazim s Marakane.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 5310
Ових дана није баш лако екипици са друге стране,надам се да ће да се обистине све ове гласине и бре да јебемо кеве на прољеће  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Wave II
Đorđević: Boriću se za status kod Prosinečkog

Немој 'леба ти... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
druga je realnija, prvenstveno zbog stranaca.. u prvoj formaciji ih imas sestoricu, sa rezervama(ne verujem da ce borju slati na tribine)

Stameni
Paja         1Adi               2Salata       Tosic

3Isah  
                                    Bozic  

4Evandro  

Koroman(5Borja)                          Volkov(Koroman)                                      
                       Kaludjerovic(5Borja)

Kako ih izbroja 6 brate...  Smile

Волков има наше држављанство ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SGH-E590
Volkov je Nishlija  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Volkov je Srbin, doduse verovatno ima malo Ruske krvi, ali dobro nas je Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Prosinečki: Volkov, čekam te na prvom treningu

Robert Prosinečki pre nego što je juče otputovao u Španiju, odakle će produžiti za Zagreb, imao je veoma važan susret. Novi šef stručnog štaba Crvene zvezde razgovarao je u prisustvu zamenika sportskog direktora kluba Gorana Vasilijevića i menadžera Petra Bazića sa Vladimirom Volkovom, koji je svojim igrama za Šerif, a naročito u poslednjem meču Lige Evrope protiv Dinama u Kijevu, ustalasao Stari kontinent.

Prilikom jučerašnjeg susreta Prosinečki je objašnjavao Volkovu na kojoj poziciji ga vidi u timu, potvrdio mu da se na listi njegovih želja nalazi pod brojem jedan i zaključio da ga očekuje na prozivci i prvom treningu 10. januara. Praktično, sada je sve na Crvenoj zvezdi i Šerifu, koji treba da se dogovore oko uslova transfera, a narednih dana Upravni odbor na „Marakani“ treba da razgovara o sredstvima s kojima raspolaže kako bi se doveo jedan od najboljih igrača Moldavaca.

Ono o čemu će raspravljati najuže rukovodstvo jeste i način na koji bi mogao da se dovede Kornel Salata, defanzivac Slovana. Nezvanično, suma koju bi Crvena zvezda trebalo da spremi za dva fudbalera, čijim bi se dovođenjem zaokružio prelazni rok, jeste milion i četiri stotine hiljada evra. Dobra strana priče o ovoj sumi koja je ogromna za naše fudbalsko tržište, a naročito u uslovima u kojima Crvena zvezda trenutno funkcioniše, jeste to što postoji mogućnost da se obeštećenje isplaćuje u ratama.

Prosinečki je na kraju svog prvog dužeg boravka u Beogradu imao i jednu slatku obavezu, a to je ručak sa Sinišom Mihajlovićem, nekadašnjim saigračem iz najsjajnijih dana kluba iz Ljutice Bogdana. Sigurno je da su aktuelni treneri crveno-belih i Fjorentine imali mnogo toga da kažu jedan drugom jer se, praktično, obojica još uvek nalaze na početku novih fudbalskih uloga.

Trener Crvene zvezde provešće s porodicom božićne i novogodišnje praznike, a ponovo će biti u Beogradu 4. januara, kada će obaviti završne radove uoči početka priprema za prolećni deo sezone. Njegov odlazak u Španiju znači i još jedno viđenje sa kondicionim trenerom, čije se ime drži u tajnosti, a koji će provesti dva meseca uz ekipu u pripremnom periodu. Do kraja nedelje, posle Brazilca Evandra i Kolumbijca Borhe, očekuje se da na “Marakanu” stigne i treće pojačanje - Mario Božić.

Sportsko društvo promovisalo kalendar za 2011. godinu

Sportsko društvo Crvena zvezda u prostorijama pres centra na stadionu u Ljutice Bogdana promovisalo je kalendar za 2011. godinu i novi broj „Zvezdine revije“. Prisutnima su se obratili Petar Škundrić, predsednik Skupštine SD Crvena zvezda, i predstavnici klubova koji čine crveno-belu porodicu. Na koktelu, koji je upriličen nakon pozdravnih reči, viđen je veliki broj nekadašnjih asova u svim sportovima, kao i ljudi iz političkih krugova, privrženih crveno-beloj boji.

Izvor:
blic.rs
« Poslednja izmena: 22. Dec 2010, 08:27:33 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ових дана није баш лако екипици са друге стране,надам се да ће да се обистине све ове гласине и бре да јебемо кеве на прољеће Smile

Na koje glasine mislis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung 
Salata: Ko ne bi došao u Zvezdu?!

Tačku na zimsku fudbalsku pijacu i pre zvaničnog početka posle Brazilca Goebela i Kolumbijca Borhe, barem kada su u pitanju dolasci u Zvezdu, trebalo bi da stavi tandem iz Slovana Božić-Salata.

I dok je srpski vezista praktično na ulaznim vratima najvećeg srpskog stadiona, reprezentativac Slovačke još nije uspostavio direktan kontakt sa klubom koji je letos zavio u crno pobedonosnim golom na Marakani.

- Za celu priču sam saznao preko Interneta. Ako je stvarno tako kako se piše, nemam šta drugo da kažem nego da izuzetno prija kada se velikan poput Zvezde zainteresuje. Zaista ne znam šta bih vam rekao. Mene niko nije kontaktirao, sve što bih rekao na temu dolaska u Zvezdu predstavljalo bi svojevrsno reklamiranje, a to mi stvarno nije potrebno - kaže Kornel Salata za Sport.

Ipak, reprezentativac Slovačke kaže da mu prija interesovanje nekadašnjeg prvaka Evrope i sveta.

- Pa ko ne bi došao u Zvezdu? Znam da se radi o klubu velike tradicije koji je svojevremeno bio prvak Evrope i sveta, a u dvomeču koji smo odigrali letos uverio sam se da sada ima veoma dobru ekipu. Tu sam, nigde ne bežim. Na odmoru sam spreman za dogovore svake vrste, ukoliko je Slovan voljan da se upusti u razgovore i ja sam vrlo raspoložen - zaključio je Zvezdin "dželat" Kornel Salata za Sport.

sportal.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.