Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 961 962 964 965 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1167395 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
Баш ме интересује да ли су Грци пљували Ота Рехагела 2004. због антипропаганде фудбала?  Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Наравно, и рекли су имали смо среће јебеш титулу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
Вала баш, коме треба титула европског првака. Важнија је лепршавост од резултата!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Предлог ФСС-у за нови лого.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

FSS_logo2.png
(390.9 KB, 351x379)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
https://www.transfermarkt.com/sergej-milinkovic-savic/profil/spieler/266302

za sve magarce koji misle da mu trebaju nastupi za reprezentaciju nek pogledaju na profilu pod nacionalnost i videce da su glupavi ko kurac
imali smo nevidjenu srecu da se provucemo kroz kvalifikacije sa ocajnom igrom i ocajnim skorom sa tri kobojagi kvalitetne reprezentacije sad pokusavamo da je popravimo jer gore nemozemo mozemo samo da probamo da bude bolje al i meni je neizmerno krivo sto su ga smenili trebo je do kraja da odradi mada mislim da je i sam znao da ovakvim odlaskom ostaje heroj onako bi bio oteran govnjivim motkama tako da sam ubedjen da je namerno sve ovo iscenirao samo da ode kao muslim velikomucenik neshvaceni

Pa magarcino glupa ko kurac, kad moram tako da ti se obratim, jer ti u guzicu nisu nabili vaspitanja dovoljno za razgovor, ja pricam ono sto su mi rekli ljudi bliski toj prici i koji se krecu u tim krugovima. Da li je istina ili nije, licno me zabole kara.
Skroz mi je realnija prica da on grize da igra za reprezentaciju jer je nacionalista i rodoljub koji zeli da predstavlja svoju zemlju. Ma zabole me koji je razlog. Muslin je izborio prvenstvo bez tog manekencica, znaci da mu nije trebao. Svi zajedno sa sms-om mozete da mu popusite kurac, ali da pazite da ga ne izbalavite. Kraj.

pa sta si se onda nasao prozvanim ako su neki drugi ljudi u pitanju  Smile
jebo vas i muslin i sergej i svetsko u rusiji ko za ovih deset godina kolko sam na forumu nije provalio da mene jedino briga za Zvezdu,a za ostalo me zabole patka kolko i za sneg na kajmanskim ostrvima i da samo realno kazem da nismo nista izgubili njegovom smenom da mozemo samo da dobijemo i da kolko glupav moras biti pa da spanac juri srpsku reprezentaciju da bi se prodao u englesku onda ja neznam kako drugacije da nazovem tu osobu al ono sasvim realno i bez emocija nego magarcem glupim ko kurac pa sad ko se nadje nasao se,a inace ovi iz supre lige su pozvani da popune broj jer ih mora biti 23 po slovu ugovora i da realno samo bi nasi klubovi pustili igrace u ovom trentku jer evropske zabole ako nisu dobili dopis na vreme
ajd uzdravlje i bez nerviranja jebo vas reprezentativni fudbal

E sad pricamo istim jezikom... I ja licno mnogo vise pratim Zvezdu nego reprezentaciju, samo ne volim nepravdu. Ovo sa Muslinom sam doziveo kao nepravdu, pa zato tako reagujem, a inace jebe mi se sta ce da se desi na kraju...
No nebitno, da Zvezda bude prvak, za ostalo cemo lako...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Па ти први причаш о некој игри, некој лепоти, како мора да игра тај и тај како би била боља игра да би био бољи резултат на СП итд. А овамо си све већ видео и баш те брига. Сви смо ми видели много тога са нашим путујућим циркусом, али овако нешто са селектором не. Али нема везе, нека буде да је то некако добар потез... И баш због тога што смо све и свашта видели ја кажем да не смемо никога да потцењујемо, а опет то радимо, и опет се прича како смо имали среће, како смо морали да будемо 15 поена испред Ирске итд. И иде ми на курац искрено када за сваки могући спортски успех наш народ узме и каже па имали смо среће... Осећам да су такви и у животу када их мало погледа срећа у нечему, они то нешто пониште, кажу а не глупо ми је имао сам среће хоћу да се патим.

Што се мене тиче рекао сам већ све шта сам имао и како се осећам, а лично мислим да имам права да пљујем Кокезу, ко га јебе. Пљувао сам и Толета, пљуваћу и следећег ако заслужи (а заслужиће наравно). Једини ко се био провукао без пљувања је био Терза, али и он је своју порцију пљувачке добио касније.

Nisam rekao da me baš briga, da je tako ne bih gledao, nego kažem da ne može ništa da me iznenadi i da se smejem na priče da će neko "pokvariti sistem" da će neko "narušiti atmosferu" i da dolazi "mračno doba" nakon Muslina, mračno doba u timu koji nikad nije ni imao svetlo doba.

Čisto fudbalski komentarišem da je igra tima deklinirala do raspadanja, da ovaj tim nema plan B, da su priče o pozicijama igrača toliko ozbiljne da se treba javiti svom izabranom doktoru da bi se videlo koliko je demencija kod gospodina napredovala, a da ne govorimo o anahronosti komentara kako su Sergej i Andrija sa 21 i 22 godine mladi i da eto ima kao vremena za njih nekada negde, dobro nije rekao da im zabrana izlaska iz zemlje ističe u 28 godini i da ima vremena za njih, ne bi me iznenadilo. Njihovi vršnjaci su svi redom debitovali za svoje zemlje i Andre Silva i Vigl i Gorecka i mnogi drugi, navodio sam njihove primere, da ne pominjemo Žezusa koji igra za Brazil, a 97 je godište ili da ne pominjemo primer iz naše grupe gde je Kolmen pozvao u tim Vudburna iz Liverpula klinca od 18 godina i ubaci ga protiv Austrije gde je dao gol.

Al ne vredi to govoriti u zemlji gde se svaka kritika shvata lično i kao napad na lik i delo dotičnog iako svi vidimo kakva je to igra, iako smo svi protiv Gruzije umesto da budemo u nekom hajpu i zadovoljni, bili fazon- hvala kur*u dobro je da i ovo niste zas**li. Kad na sve to dodamo da je ovaj nesrećni Kokeza postavljen od strane Vučića, pa sad to dobilo i političku dimenziju, digla se i kuka i motika koja nikad fudbalsku utakmicu pogledala nije da brani selektora, N1 se podigao da istraži kako jebote trofejni stručnjak i amalgam Poketina, Kontea i Gvardiole da bude smenjen, ništa im nije jasno, krše ruke i glasno jecaju nad zlehudom sudbinom Dujinog sina.

Jedno fundamentalno nerazumevanje fudbala, zato kažem, moćni Meksiko je u Rusiji, za nas koji volimo fudbal dovoljno, a vi ako vam je dosadno bavite se Kokezom i Krstajićem.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Волим ја фудбал, али волим и Србију јбг... Када је она на СП друге репрезентације су ми у шестом плану, и ово је тема о нашој репрезентацији а не о другим. Није да ти ниси у праву што се тиче Муслина, али истина је да се ово не ради и није моралан потез. Какав год да је, требао је да остане. Но добро, као што кажеш не треба нас више ништа изненадити...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
igrali smo dekadetni hrkljus fudbal i uspeli da primimo 10 golova
znaci da neide i da treba promena
petko je primio 1 bio prvi ispred ozbiljne reprezentacije i uspeo je u grupi na sp da primi 10 komada sto nikom nikad nije proslo za rukom sta onda ocekivati ovde plus to sto neko rece proseravanje oko pozicija i viska kvalitetnih igraca pa nema mesta za sve  Smile Smile Smile za tu fudbalsku nebulozu treba biti okacen za jaja da visi negde mozes imati samo manjka dobrih igraca,a ne viska jer ako si strucnjak onda napravis igru da ih sve uklopis i da se nadovezem na sistem mi da bi imali sistem moramo da ga sprovodimo od petlica u klubovima,preko prvih timova klubova,pa mladih reprezentacija pa do seniorske,a ne da svaka gemeracija igra razlicito tako da ni to nepije vodu o atmosferi necemo trositi reci jer je to najobicnija glupost za izgovore
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Волим ја фудбал, али волим и Србију јбг... Када је она на СП друге репрезентације су ми у шестом плану, и ово је тема о нашој репрезентацији а не о другим. Није да ти ниси у праву што се тиче Муслина, али истина је да се ово не ради и није моралан потез. Какав год да је, требао је да остане. Но добро, као што кажеш не треба нас више ништа изненадити...
Naravno da nije moralna i 10 puta sam napisao da ga ja lično ne bih smenio, ali ta nadmenost i prepotentnost, ta tvrdoglavost da ti uopšte ne razmišljaš da pozoveš te igrače ni pod tačkom razno, iako recimo jedan od tih igrača Živković je neophodnost tvog tima u toj formaciji jer ko je alternativa za Kostića? Gaćinović? Pa ne može on biti zakrpa za svaku poziciju, a štopera milion u timu! Ko je alternativa za Tadića? Ko? Opet Gaćinović? Zove protiv Austrije Spajića, ovaj se povredi, ko je alternativa-Karleuša, levi bek alternativa za Rukavinu desnog, cele kvalifikacije se nije udostojio da pozove Bastu ili Gajića bar da vidimo šta mogu.

Da ne pominjemo sad ovoga koji je obrnuo u 4-2-3-1, a imamo samo Ljajića kao ofanzivnog, drugi i ne postoji niti iko traži takvog igrača niti je ko takve igrače pozivao u tim, Ivanića smo pustili da ga uzmu Crnogorci i sad možemo da se slikamo.

Zato kažem kad se protivite otkazu to razumem, ali način vodjenja tima kad mi neko hvali to mi nije jasno uopšte.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
sa bastom je u svadji jos od perioda kada je vodio zvezdu, kada se spominjao kao kandidat za trenera zvezde po treci put, basta,jankovic,lukovic.. sv sui najavili da momemntalno napustaju zvezdu,
e sad dal je rukavina jedino resenje na tom desnom spoljnem nisam siguran,rukavina koji je poslednji put odigrao takmicarsku utakmicu pre dve godine pa u reprezentaciji kao jos par igraca koji konstatno dobijaju poziv za reprezentaciju a pitanje je da li ce uopste biti u protokolu za svoj klub..
ne bije muslina glas od juce da trazi procente da bi neko igrao i po meni je cirkus krenuo kada je i imenovan za selektora, verovatno nisu ocekivali rezultat odakle znam ko nam vodi savez i ovo je previse, mada ruku na srce i svi pre muslina su imali po nekoliko vrlo diskutabilnih igraca koji su konstantno dobijali poziv
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 961 962 964 965 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.139 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.