Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 960 961 963 964 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1167383 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
On ne zeli da igra za eprezentaciju zato sto zeli da bude vodja generacije, ili sta god, vec samo da skupi nastupe da bi mogao da igra u engleskoj ili tako nesto.

Objašnjeno 10 puta da je to glupost, a lako je bar izguglati i zašto Smile

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
https://www.transfermarkt.com/sergej-milinkovic-savic/profil/spieler/266302

za sve magarce koji misle da mu trebaju nastupi za reprezentaciju nek pogledaju na profilu pod nacionalnost i videce da su glupavi ko kurac
imali smo nevidjenu srecu da se provucemo kroz kvalifikacije sa ocajnom igrom i ocajnim skorom sa tri kobojagi kvalitetne reprezentacije sad pokusavamo da je popravimo jer gore nemozemo mozemo samo da probamo da bude bolje al i meni je neizmerno krivo sto su ga smenili trebo je do kraja da odradi mada mislim da je i sam znao da ovakvim odlaskom ostaje heroj onako bi bio oteran govnjivim motkama tako da sam ubedjen da je namerno sve ovo iscenirao samo da ode kao muslim velikomucenik neshvaceni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Ako majmun krstajic bude sekektor definitivno cu da navijam da nas nabiju svi u grupi,najveci olos da bude selektor majku li mu jebem
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
 Smile Smile Smile Smile

Који смо ми курац од народа.

Само се ви расправљајте како треба да игра овај или онај за репрезентацију, а прексутра нам у припремном мечу за светско играју Суперлигаши па ви видите шта ћете. Сасвим је природно очекивати да ако је отишао селектор који нас је одвео на светско дође бољи селектор, и да ти дугоочекивани играчи који су били ускраћени за наступе растурају, међутим, изгледа да неће бити баш све тако... Биће углавном онако као што сам већ рекао, и на крају ћемо сви заједно гристи муда.

Мени можда највише жао тог дечка СМС-а, он ће истрпети највише. А најмање ми је жао овог пајаца који ће најмање истрпети

И њега, и ове двојице поред њега, и свих осталих који зајебавају овај народ мајку им олошку...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4

za sve magarce koji misle da mu trebaju nastupi za reprezentaciju nek pogledaju na profilu pod nacionalnost i videce da su glupavi ko kurac
imali smo nevidjenu srecu da se provucemo kroz kvalifikacije sa ocajnom igrom i ocajnim skorom sa tri kobojagi kvalitetne reprezentacije sad pokusavamo da je popravimo jer gore nemozemo mozemo samo da probamo da bude bolje al i meni je neizmerno krivo sto su ga smenili trebo je do kraja da odradi mada mislim da je i sam znao da ovakvim odlaskom ostaje heroj onako bi bio oteran govnjivim motkama tako da sam ubedjen da je namerno sve ovo iscenirao samo da ode kao muslim velikomucenik neshvaceni

Pa magarcino glupa ko kurac, kad moram tako da ti se obratim, jer ti u guzicu nisu nabili vaspitanja dovoljno za razgovor, ja pricam ono sto su mi rekli ljudi bliski toj prici i koji se krecu u tim krugovima. Da li je istina ili nije, licno me zabole kara.
Skroz mi je realnija prica da on grize da igra za reprezentaciju jer je nacionalista i rodoljub koji zeli da predstavlja svoju zemlju. Ma zabole me koji je razlog. Muslin je izborio prvenstvo bez tog manekencica, znaci da mu nije trebao. Svi zajedno sa sms-om mozete da mu popusite kurac, ali da pazite da ga ne izbalavite. Kraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava

Pa magarcino glupa ko kurac, kad moram tako da ti se obratim, jer ti u guzicu nisu nabili vaspitanja dovoljno za razgovor, ja pricam ono sto su mi rekli ljudi bliski toj prici i koji se krecu u tim krugovima. Da li je istina ili nije, licno me zabole kara.
Skroz mi je realnija prica da on grize da igra za reprezentaciju jer je nacionalista i rodoljub koji zeli da predstavlja svoju zemlju. Ma zabole me koji je razlog. Muslin je izborio prvenstvo bez tog manekencica, znaci da mu nije trebao. Svi zajedno sa sms-om mozete da mu popusite kurac, ali da pazite da ga ne izbalavite. Kraj.

pa sta si se onda nasao prozvanim ako su neki drugi ljudi u pitanju  Smile
jebo vas i muslin i sergej i svetsko u rusiji ko za ovih deset godina kolko sam na forumu nije provalio da mene jedino briga za Zvezdu,a za ostalo me zabole patka kolko i za sneg na kajmanskim ostrvima i da samo realno kazem da nismo nista izgubili njegovom smenom da mozemo samo da dobijemo i da kolko glupav moras biti pa da spanac juri srpsku reprezentaciju da bi se prodao u englesku onda ja neznam kako drugacije da nazovem tu osobu al ono sasvim realno i bez emocija nego magarcem glupim ko kurac pa sad ko se nadje nasao se,a inace ovi iz supre lige su pozvani da popune broj jer ih mora biti 23 po slovu ugovora i da realno samo bi nasi klubovi pustili igrace u ovom trentku jer evropske zabole ako nisu dobili dopis na vreme
ajd uzdravlje i bez nerviranja jebo vas reprezentativni fudbal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
i da kolko glupav moras biti pa da spanac juri srpsku reprezentaciju da bi se prodao u englesku onda ja neznam kako drugacije da nazovem tu osobu

a inace ovi iz supre lige su pozvani da popune broj jer ih mora biti 23 po slovu ugovora i da realno samo bi nasi klubovi pustili igrace u ovom trentku jer evropske zabole ako nisu dobili dopis na vreme

Nemoj ta logična objašnjenja brate to je previše jednostavno Smile

Inače meni bi vaša priča bila ok da smo mi Italija ili Nemačka, pa sad se mi plašimo kraha našeg trofejnog i slavom ovenčanog tima. Ja sam recimo potpuno ravnodušan, evo i zašto :

Da se podsetimo, ja ovaj tim pratim praktično otkad u ovom formatu postoji, prvo čega se ja od fudbala ozbiljno sećam da sam gledao sa razumevanjem što bi se reklo je EURO 1996, i legendarnog turnira Češke za koju sam svim srcem navijao. Dakle od tada :

Bilo 11 velikih takmičenja- naš tim se uopšte plasirao na PET, dakle ni 50% uspešnost

VRH, peak, hajlajt, najsvetliji momenat ovog tima, znate koji je? Osmina finala na SP 1998, dakle pre čitavih DEVETNAEST godina

Trenerski, dakle stručno, ovo je tim koji su vodili  Bard, Bata Djora, Dejo Savićević i Radovan Ćurčić! Ja mislim da stručno, trenerski ispod toga nema DNA, to je DNO!

Rezultatski, ja sam navijač reprezentacije koji je gledao da njegov tim gubi 6:0 i 6:1 od Argentine i Holandije, dakle rezultatski ispod toga nema DNA, to je DNO!

Takmičarski, ja sam navijač reprezentacije koja je skoro uspela da verovatno prva u istoriji završi kvalifikacije sa MINUSOM, leptejebo! Mogli smo u ginisovu knjigu rekorda ući, dakle ispod toga nema DNA, to je DNO!

Da sumiramo- ono što sam ja VEĆ VIDEO, ne može da nadmaši nikakav Kokeza, mali je on za ono što sam ja video sa ovom reprezentacijom i što reče vanyo, ko god bio, šta god bilo, bez stresa i nervoze, pogledaće se fudbal, ako bude nešto bude, ako ne, nikome ništa, moćni Meksiko je na prvenstvu, navijaće se svim srcem za našu omalenu braću kao da su Srbi. Još ako prodje žabarija, razlog više da se gleda, ustaše su prošle znači imamo koga i da pljujemo, svi uslpvi su tu za uzbudljivo leto u Rusiji.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
Krstajic da nesto vredi njega bi Salke ili Verder uzeli da bude s njima kao pomocni trener, sportski direktor i sl. Npr Salihamidzica i Barbareza su Bajern i HSV uzeli za sportske direktore.

Da vidimo kako cemo igrati protiv Koreje koja je pobedila Kolumbiju. Iako su obe ekipe u nizu losih rezultata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Citat
a inace ovi iz supre lige su pozvani da popune broj jer ih mora biti 23 po slovu ugovora i da realno samo bi nasi klubovi pustili igrace u ovom trentku jer evropske zabole ako nisu dobili dopis na vreme

А је ли зато? А зашто онда наши цареви нису обрнули, да буде прво са Корејом која учествује и да се њима јачи супроставимо, него против Кине да играју сви а против Кореје окрњени? Дебилизам, али ајде ако није појасни ми га. У сваком случају меч с Корејом скоро па небитан због тога.

Inače meni bi vaša priča bila ok da smo mi Italija ili Nemačka, pa sad se mi plašimo kraha našeg trofejnog i slavom ovenčanog tima. Ja sam recimo potpuno ravnodušan, evo i zašto :

Da se podsetimo, ja ovaj tim pratim praktično otkad u ovom formatu postoji, prvo čega se ja od fudbala ozbiljno sećam da sam gledao sa razumevanjem što bi se reklo je EURO 1996, i legendarnog turnira Češke za koju sam svim srcem navijao. Dakle od tada :

Bilo 11 velikih takmičenja- naš tim se uopšte plasirao na PET, dakle ni 50% uspešnost

VRH, peak, hajlajt, najsvetliji momenat ovog tima, znate koji je? Osmina finala na SP 1998, dakle pre čitavih DEVETNAEST godina

Trenerski, dakle stručno, ovo je tim koji su vodili  Bard, Bata Djora, Dejo Savićević i Radovan Ćurčić! Ja mislim da stručno, trenerski ispod toga nema DNA, to je DNO!

Rezultatski, ja sam navijač reprezentacije koji je gledao da njegov tim gubi 6:0 i 6:1 od Argentine i Holandije, dakle rezultatski ispod toga nema DNA, to je DNO!

Takmičarski, ja sam navijač reprezentacije koja je skoro uspela da verovatno prva u istoriji završi kvalifikacije sa MINUSOM, leptejebo! Mogli smo u ginisovu knjigu rekorda ući, dakle ispod toga nema DNA, to je DNO!

Da sumiramo- ono što sam ja VEĆ VIDEO, ne može da nadmaši nikakav Kokeza, mali je on za ono što sam ja video sa ovom reprezentacijom i što reče vanyo, ko god bio, šta god bilo, bez stresa i nervoze, pogledaće se fudbal, ako bude nešto bude, ako ne, nikome ništa, moćni Meksiko je na prvenstvu, navijaće se svim srcem za našu omalenu braću kao da su Srbi. Još ako prodje žabarija, razlog više da se gleda, ustaše su prošle znači imamo koga i da pljujemo, svi uslpvi su tu za uzbudljivo leto u Rusiji.

Па ти први причаш о некој игри, некој лепоти, како мора да игра тај и тај како би била боља игра да би био бољи резултат на СП итд. А овамо си све већ видео и баш те брига. Сви смо ми видели много тога са нашим путујућим циркусом, али овако нешто са селектором не. Али нема везе, нека буде да је то некако добар потез... И баш због тога што смо све и свашта видели ја кажем да не смемо никога да потцењујемо, а опет то радимо, и опет се прича како смо имали среће, како смо морали да будемо 15 поена испред Ирске итд. И иде ми на курац искрено када за сваки могући спортски успех наш народ узме и каже па имали смо среће... Осећам да су такви и у животу када их мало погледа срећа у нечему, они то нешто пониште, кажу а не глупо ми је имао сам среће хоћу да се патим.

Што се мене тиче рекао сам већ све шта сам имао и како се осећам, а лично мислим да имам права да пљујем Кокезу, ко га јебе. Пљувао сам и Толета, пљуваћу и следећег ако заслужи (а заслужиће наравно). Једини ко се био провукао без пљувања је био Терза, али и он је своју порцију пљувачке добио касније.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 960 961 963 964 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.