Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 959 960 962 963 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1167167 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
ne seri
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Mene bi bilo sramota da posle muslina preuzmem reprezentaciju
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Sergej je dobar igrač koji mora da bude u 23 i to će ti reći svako ko je pogledao više od 5 utakmica u životu. Ne postoji opravdanje za taj idiotizam. Kao ni za izjave o pozicijama, to je već da doživiš transfer blama. Kao ni to da u utakmici sa Austrijom kao zamenu za povredjenog Kostiča ne pozoveš Andriju. Kao ni to da na toj utakmici umesto Nikole staviš Veljkovića, a ne Mitrovića, o Basti da ne govorimo ili da probamo Gajića jer Rukavina je dobra opcija samo u slučaju da si slep itd itd itd....

Sve su to neodbranjive stvari i nemoguće ga je odbraniti od toga

Jedino gde ga je moguće braniti je otkaz.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Ko to kaze? Ti? A sta si ti? Jel si trenirao nekada nekoga? Jesi vodio nekad neki profesionalni klub? Reprezentaciju? Mora se nesto? Ne mora se nista. Mora se samo umreti. Muslin je dobio posao, koji je obavio, sa 100% uspesnosti. To su fakti. Sve ostalo su trabunjanja. Sta bi bilo kad bi bilo i tako dalje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
I sta je uradio tvoj Sergej? Da li je uradio bilo sta protiv jedne ispodprosecne reprezentacije, kakva je kineska? Da li se po bilo cemu isticao i izdizao iznad opsteg sivila i melanholije? Moram priznati da sam gledao "jednim okom" utakmicu bukvalno se ne secam da sam cuo njegovo prezime tokom prenosa, a ovo sto sam gledao nisam ga video na terenu. I sta sada mene boli tuki sta on radi u Laciju i kako igra u Italiji? Jesam ja Italijan? Nisam. Jel navijam za Lacio? Ne navijam. Sta me onda zabole sta on tamo radi. Ovde ne radi, bar za sada, a on je glavni krivac sto je jedna uspesna prica okoncana i on je ta pukotina zbog koje se sve raspalo, sto je bar imalo neku sansu da postane nesto. Ovako, sa ovim oktazom Muslinu smo potpisali sebi smrtnu presudu. Ako nista drugo zbog karme cemo proci kako uvek i prolazimo i kako cemo i dalje prolaziti jer radimo takve stvari kakve radimo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Nema potrebe za nervozom, ista ta pitanja mogu ja postaviti tebi i time diskreditovati tvoju odbranu Muslina.

Nije imalo nikakvu šansu da postane ništa, to je ono što ti nažalost ne vidiš. Ova reprezentacija sa Muslinom bi ispala u grupi, dakle nemaš ti kud dalje ispod toga i nema tu nikakve smrtne presude. Najveći problem je što smo mi bili u grupi sa reprezentacijama poput Austrije, Irske i Velsa, Ventura je bio sa Španijom koja im je odmah ponela ogledalo i videli su svoje pravo lice.

Uostalom čitam da će Muslin da preuzme Bosnu ili Sloveniju, pratićemo svakako njihov pohod na svetsku titulu i logično sa suzama u očima žaliti što smo ga otpustili. Tu će siguran sam pokazati sve ono što ti vidiš, a mi ostali ne vidimo.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Ti ne mozes da diskreditujes nista. Ti samo ponavljas jedne te iste price, koje su plod tvojih nagadjanja. Pricas o Milinkovicu i njegovim igrama u Laciju (zabole me za Italiju i za Lacio...i za Milinkovica). Pricas o tome sta bi bilo kad bi Muslin bio na SP, a to je isto nagadjanje, jer nikada to necemo saznati, posto je Muslin smenjen. Jedino je fakat da je Muslin posle 8 godina uspesno okoncao jedne kvalifikacije i to kao PRVI u grupi i da je posle toga smenjen, jer nije hteo da mu drugi sastavljaju tim. Dakle samo i jedino su to cinjenice. Sve ostalo je puko nagadjanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Jer se igrači koje selektor poziva u reprezentaciju inače biraju po tome kakav su učinak imali u petlićima Dinama iz Vranja.

Kako selektor odluči da pozove odredjenog igrača? Na osnovu čega?

Nije dao drugi da mu sastavljaju tim, a on sam nije umeo da sastavi tim. Veliki problem za malu Srbiju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
njegovom smenom mozemo samo da dobijemo da izgubimo nema sta
koji to sistem je postojao kod muslina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Ma isto je tako jako cesto Kolarov kidao u klbovima, a u reprezentaciji prikazivao nista, ili skoro nista... Bilo je jos "svetlih" primera. Tako da se slazem sa time da me zabole gde i kako igra sms...
Za ovo vazi ona stara dobra, Kada ti padne zid, ti zoves zidara. Kada ti se sjebu strujne instalacije, ti zoves elektricara, a kada dodje vreme za fudbal, svi su selektori!!!
Sto se mene licno tice, Muslin je mogao musavog bratanca da zove u reprezentaciju, ako ostvari rezultat, isto kao sto bi ga trebalo jebati u tom slucaju da ne ostvari... Ovako, besmisleno je pricati...
Meni samo nije jasno, jel moguce da vas je onaj smradic kezman toliko ubedio preko novina da sms ako igra, Brazil ima da drhti od nas. On ne zeli da igra za eprezentaciju zato sto zeli da bude vodja generacije, ili sta god, vec samo da skupi nastupe da bi mogao da igra u engleskoj ili tako nesto.
Ali dobro, ajde da krenemo od Muslina... Kreten nije zvao sms-a, jos par vanzemaljaca fudbala. Svi mu to zameramo, jer se debil nije kvalifikovao, pa ni za baraz!!! Ups, cekaj, pa on se kvalifikovao direktno??? Znaci idemo lagano na sp, posle nekog vremena??? Pa ne vidim problem? Sta kao nije zvao Boga sms-a? Koga bole kara, mi smo na sp...
Citam zao vam je sto nece da ode Muslin na sp, da se obruka, pa da vidimo? E pa meni je sa druge strane drago sto ce neki "vanserijski" selektor sa sve vanzemaljcem Ronaldinjo Pele Maradona SMS-OM da izduva ladan kurac, samo da vidite koliko ste bili u pravu... Unapred se radujem tome. Tada cemo samo moci da podvucemo crtu i da kazemo, Muslin bi mozda nesto uradio, mozda i ne bi, ali zbog idiota to necemo saznati. Ali cak i da nista ne uradi, trebalo mu je pruziti sansu, za koju se sam izborio. Ali ne, mi smo doveli pravog coveka na to mesto, da zove svetske nase zvezde da nam pokaze kako se sa jos boljim igracima, jos lepse pusi kurac!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 959 960 962 963 ... 1095
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.172 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.