Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 351 352 354 355 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 635930 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
U redu je kad neko nije u formi, normalna stvar, ali ne biti skoro nikad u formi kad igras u reprezentaciji, a u klubu da kidas, to je vec cudno.
I ja navijam, ali kazem i sta mislim o njima. Foliraju se ovde, odradjuju posao.
Pa malo-malo pa se neko gura, otkud znam, Milijas, Raca, nekad neko ko ne igra u klubu, pa onda Brana Ilic i tako. Normalno da nece onda nikad da igraju oni koji su u formi, a nisu pozvani.
To ovi i hoce, da se ljudi iz fotelja sklone, pa da zasednu Deki i kumovi, mozda pre toga Savo i Batica Mirkovic, Krstajic, otkud znam ko sve ne, ko kakve ima planove i ko zapravo stoji iza njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
U redu je kad neko nije u formi, normalna stvar, ali ne biti skoro nikad u formi kad igras u reprezentaciji, a u klubu da kidas, to je vec cudno.

Па како те није срамота овако нешто да пишеш? Јел Бане Ивановић није имао добрих мечева у репрезентацији? Јел Немања Видић није имао добрих мечева у репрезентацији? Јел Коларов није имао дорбих мечева у репрезентацији?

Ето, узех за пример ту тројицу, не пуком случајношћу, већ зато што си рекао да би им се захвалио.

I ja navijam, ali kazem i sta mislim o njima. Foliraju se ovde, odradjuju posao.
Pa malo-malo pa se neko gura, otkud znam, Milijas, Raca, nekad neko ko ne igra u klubu, pa onda Brana Ilic i tako. To ovi i hoce, da se ljudi iz fotelja sklone, pa da zasednu Deki i kumovi, mozda pre toga Savo i Batica Mirkovic, Krstajic, otkud znam ko sve ne, ko kakve ima planove i ko zapravo stoji iza njih.

Тај исти Милијаш, је био мени најомраженији играч, било ми је јако лоше кад сам чуо да је позван и да Антара озбиљно рачуна на њега. Али са друге стране, ако хоћеш реално, а не навијачки да одгледаш целу ситуацију, видећеш да је тај исти Милијаш сасвим коректно одиграо у репрезентацији целе прошле квалификације, на неким мечевима био и најбољи. Што се тиче Раће, опет иста прича, нисам за њега, али кад год је био на терену показао је да није џабе ту. Што се тиче Бране, момак још није дебитовао, позван је у тренутку кад смо били у дефициту на позицији нападача, јесте изненађење али Боже мој, можда га је селектор позвао како би мало осетио дух репрезентације као једног од најбољих играча Воше.

А то што пишеш, шта хоће Деки и кумови, Саво и Батица Мирковић су чиста нагађања и лупетања. Празне приче. На крају крајева, ова гарнитура у фотељама се толико добро показала, да би једна таква промена сасвим добро дошла.

Normalno da nece onda nikad da igraju oni koji su u formi, a nisu pozvani

Још ми овде прецизирај на кога мислиш ?
« Poslednja izmena: 06. Apr 2011, 03:41:34 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Pa verovatno je Lazovic u boljoj formi od Jovanovica i Brane Ilica zajedno.

Ja ti i kazem neka igraju Milijas, Raca, Veseljko i jos 7 takvih, vise se trude i vise pokazu od pojedinih koji vrede 20 miliona ne znam cega. Oni jesu nametnuti verovatno preko svojih menadzera, ali se bar trude nenormalno jer su sve oci uprte u njih, kad igracima samima treba dobar inostrani angazman onda trud ne izostaje. Oni kada budu u najboljim klubovima za njih, onda ce i oni da eskiviraju neki mec, a i trud ce biti manji.

Nisam rekao da nikad nisu imali dobrih meceva u reprezentaciji, ali sve su gori i gori, dok u klubovima gaze lepo. Bane je imao i tek kako dobrih. Vidic isto. Kolarova nisam mnogo primetio, nekad igra Obradovic umesto njega tako da nemam pojma.
E sad, mozda ces (i mozda se moze) reci da igraju u prebogatim klubovima gde imaju saigrace odlicnog kvaliteta pa i oni deluju dobro u toj celini, a reprezentacija ima slabiji kvalitet, pa su i oni slabiji (nemaju s kim da igraju), ne znam, moguce, ali ipak deluje mi da sto vise godine prolaze manje im se igra kod nas u repki.
Ne kazem da su mnoooogo losi, ali primecujem razliku nekad i sad, nazalost.
Bane je otkidao u proslim kvalifikacijama, za SP, bio najbolji strelac cini mi se, ajde na stranu to, neka ga da bilo ko, ali igrao je extra, a sada gde je... cesto odigra lose.
Nema problema, podrska njemu i ostalima kad nisu u formi, a dokle ce biti u losoj formi videcemo.
Neka se moja tvrdnja ne obistini, neka me demantuju fudbaleri...
« Poslednja izmena: 06. Apr 2011, 04:03:29 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Једино, али једино Данко што је у доброј форми а не игра за репрезентацију, и то искључиво својом одлуком.

Није ми јасна поента целе ове твоје приче, јел ти то хоћеш да кажеш да за репрезентацију треба да играју момци из наше лиге, а да затворимо врата Немањи, Банету, Коларову? Па дај уозбиљи се.

Опет ти за Банета кажем, тренутно је ван форме. Крај приче. Сваком може да се деси да западне у неку летаргију, да му једноставно не иде, да одигра пар мечева лоше. Па јел то разлог да му се захвалимо на до сада пруженом ? Није, ево ја ћу одма да ти кажем.

IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
и то искључиво својом одлуком.

svojom odlukom jer nikad nije ni dobio pravu sansu... ni ja ne bih hteo vise da igram
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Слажем се апсолутно.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
@Bane
Jeste ja tako otprilike kazem, ali ne zauvek. Ako nece da daju 100% nego daju 30%, naravno da bih pre voleo da igraju oni koji se vise trude. Ako hoce da se vrati i da da 100% onda moze da igra. A tebi neka igraju oni po staroj zasluzi, neka igraju milionski ugovori, samo trenutno van forme. Pre sam za one koji su u formi, ali ajde, bitan je i timski duh, kompaktnost ekipe, ali nekad to nije dovoljno za pobedu.

I objasni mi jel Lazovic poslednjih par meceva bio na spisku ili nije? Ako su bili na spisku neki drugi, jbs ga onda, nesto tu nije kako treba. Da je hteo da proba Branu mogao je to umesto Jovanovica da uradi. I bolje nekog iz mlade da je uveo, a ne Branu ne znam odakle mu pao na pamet, mislim ako je njemu pao na pamet.

Postoje i Darko Lazovic, Kaludjerovic, Scepovici, Danijel Aleksic i ostali. Ako smo sa onakvim timom (i dobrim trenerom) imali neuspeh na SP, ne znam, moglo je nesto da se menja, ako je vec nasa mlada reprezentacija medju prvima na prvenstvima, dokle Stankovic i ekipa.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2011, 05:36:43 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Forum nije mesto za lecenje kompleksa Smile
Cuj njega Deki se nezalaze za reprezentaciju. Smile Smesan si, samo cu to da kazem Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N73
Forum nije mesto za lecenje kompleksa Smile
Cuj njega Deki se nezalaze za reprezentaciju. Smile Smesan si, samo cu to da kazem Smile
Joj ala si ti vise dosadan sa kompleksima i spominjanjem Zvezdinih igraca u reprezentaciji,koga boli gde je Stankovic igrao prije ako ti vidis samo jednu sliku gledaj je ali nemoj drugima da nameces svoje misljenje...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Pa ti da si ga slusao zadnjih par dana bilo bi ti jasno da covek ima psihickih problema zbog Zvezde!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 351 352 354 355 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.