Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 636557 puta)
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Nama je najbolje da država pocne da sprovodi zakone a ne da štiti one koji su joj pomagali da dodju na vlast! Smile
Које законе јел то оне  да се боље заклоне?

Што се тиче образа и ово 1389....па то и јесте прича за ове што све верују што прочитају.Ми јесмо променили и владара,прменићемо и савез али мозак нисмо још променили.А овде поједини боље је да воле више свој клуб него што их мржња према другом води.Или нек бар гледају у своје,јер има овде људи који итекако знају шта се дешава врло добро на оне стране топчидерског брда.Веома добро...

Брате, данас само човек без мозга може да верује новинарским говнима! Е Образ и 1389 настали на Северу... Хахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Па ја нешто смешније у животу нисам чуо... Небојша се сада у гробу окреће...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
evo preveden tekst, posto ste od svega razumeli samo ono 'lukic':

Citat
Blik: “Kakva je Lukićeva uloga?”

Švajcarski dnevnik “Blik” doveo je predsednika FK Crvena zvezda i bivšeg napadača Siona, Vladana Lukića, u vezu sa neredima u Đenovi.

U članku se navodi da su razlozi za incidente u Đenovi kompleksni   Smile  i da se spekuliše da su organizovani od strane desno orijentisanih nacionalista.
“Blik” piše kako bi bivši napadač Siona i sadašnji predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić mogao da se dovede u vezu sa neredima. Navodi se kako su većina huligana iz Đenove navijači 'crveno-belih', poznati po nacionalističkim stavovima.
Ostatak članka prenosimo u celosti:

“Lukić je blizak ovim grupama pošto je on poznat kao vatreni patriota. 1997. godine postigao je 15 golova za Sion, posle čega je prešao u francuski Mec. U svojoj drugoj sezoni u Mecu, Lukić je imao prekid u karijeri. Zbog NATO bombardovanja Srbije, Lukić se pridružio vojsci gde se borio za svoju zemlju.

Lukić bi mogao da bude jedan od organizatora nereda u Đenovi, ali njegovi motivi nisu bili politički.

Da li je motiv bila borba protiv najvećeg rivala, Partizana?

Već duži period, Lukić se nalazi u sukobu sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije, Tomislavom Karadžiće, pošto on, iz perspektive Crvene zvezde, ne radi ništa da bi zaustavio arhi-rivala i višegodišnjeg šampiona Partizana da ima podršku Saveza i sudija.

Takođe, mržnja huligana dodatno se okrenula prema Karadžiću kada je posle Svetskog Prvenstva otpustio selektora Radomira Antića. Javnost u Srbiji je bila razočarana, pošto Antić ima status heroja. Lukić je posle divljanja u Đenovi izjavio “Mi sa tim nemamo nikakve veze. Ono što su navijači uradili je užasno i moraju da budu kažnjeni”.

Lukić trenutno nije u bliskoj vezi sa Sionom. Ipak, predsednik Crvene zvezde je prošlog novembra prisustvovao proslavi stogodišnjice kluba”.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Zbog ovakvih i propadamo,jeste sada nam vise ne treba Stojakovic a dok je zajedno nosio ekipu sa Bodirogom bio je Bog,kao drugo samo glup i primitivan covjek moze da se hvali i ponosi time sto je ovaj debil Ivan uradio u Italiji,a nazalost takvih je puna Srbija,on moze postati idol samo propalitetima i sinovima lopova i nacionalista,iole normalnom decku nece pasti na pamet da kaze da zivi u istoj zemlji sa njim....

Јесу ти мама и тата у дс-у па те сад уче да се стидиш петооктобарске деце?  Smile
Kao prvo ne spominji mi porodicu jer ni ja ne diram tvoju,kao drugo nisam licno i niko od mojih nije u nikakvoj stranci jer sam dovoljno obrazovan da znam da su svi isti,kao trece nemam se ja koga stiditi niti me boli kurac za nekoga,odavno sam prestao da gledam u bolje sutra i da se nadam da ce mi Tadic ili neko peti donjeti nesto,dok sam to ne zasluzim necu se ni maci,a to sto ti i takvi kao ti nemate ni trunke opsteg obrazovanja a ni pameti je razlog zbog cega nas i jebu svi,5 oktobar se morao desiti da bi se srusilo govno,i to niko ne osporava,ali podrzavati jednu seljacinu koja je prodala drzavu za par pisljivih evra je idiotizam....

Ти си синак ограничен као тераса, просто иоле образован човек овакве глупости не пише.

П.С.Нисам имао намеру да ти вређам породицу напросто родитељи су ти који васпитавају децу али добро, твоја логика твој проблем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Citat
Zbog ovakvih i propadamo,jeste sada nam vise ne treba Stojakovic a dok je zajedno nosio ekipu sa Bodirogom bio je Bog,kao drugo samo glup i primitivan covjek moze da se hvali i ponosi time sto je ovaj debil Ivan uradio u Italiji,a nazalost takvih je puna Srbija,on moze postati idol samo propalitetima i sinovima lopova i nacionalista,iole normalnom decku nece pasti na pamet da kaze da zivi u istoj zemlji sa njim....
Lako se moze zakljuciti ko je obrazovan a ko ne...

Јесу ти мама и тата у дс-у па те сад уче да се стидиш петооктобарске деце?  Smile
Kao prvo ne spominji mi porodicu jer ni ja ne diram tvoju,kao drugo nisam licno i niko od mojih nije u nikakvoj stranci jer sam dovoljno obrazovan da znam da su svi isti,kao trece nemam se ja koga stiditi niti me boli kurac za nekoga,odavno sam prestao da gledam u bolje sutra i da se nadam da ce mi Tadic ili neko peti donjeti nesto,dok sam to ne zasluzim necu se ni maci,a to sto ti i takvi kao ti nemate ni trunke opsteg obrazovanja a ni pameti je razlog zbog cega nas i jebu svi,5 oktobar se morao desiti da bi se srusilo govno,i to niko ne osporava,ali podrzavati jednu seljacinu koja je prodala drzavu za par pisljivih evra je idiotizam....

Ти си синак ограничен као тераса, просто иоле образован човек овакве глупости не пише.

П.С.Нисам имао намеру да ти вређам породицу напросто родитељи су ти који васпитавају децу али добро, твоја логика твој проблем.
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Bogdanov: Sudija, požuri, moram na derbi!   Smile

„Novosti“ u Đenovi: Uhapšeni Ivan Bogdanov od sudije tražio da ubrza proces jer mu je majka jako bolesna, a igra se derbi Zvezda - Partizan

MASIMO, domar Duždeve palate, prelepe zgrade u centru Đenove, na Pjaca de Ferari, u petak ujutru je opet pokušao da obriše grafit. Opet bez uspeha. „Četnici sever“, i njihov crveni sprej, jači su od simbola Kolumbovog grada, zdanja sagrađenog 1250. godine. Vek i po pre Boja na Kosovu.

- Uspeo sam samo da prekrijem ovo „E“. Nikako ne ide. Moraćemo da krečimo - sleže pomirljivo ramenima Masimo.

- Nego, jesu li i ono vaši? - pita.

Pokazuje na drugu stranu stepenica. Tamo zelenom bojom piše „TB87“. Ko da mu kaže, i kako da objasnimo ovom čoveku da su to „Taurunum bojs“, navijači Zemuna?

PODRŠKA
GRUPA od oko 200 navijača, kažu nam u policiji, stigla je u Italiju još krajem prošle nedelje. Spavali su dve noći u Milanu, kod italijanskih neonacista. Utočište, tokom kojeg su planirali incidente, pružio im je i zasad neimenovani Srbin iz gradića Trento, ali i nekoliko državljana Slovenije i Austrije.

Đenovljani, ali ne samo oni, još se oporavljaju od šokantnog utorka, kada je lepim italijanskim gradom od nekih 700.000 stanovnika - koji, začudo, ne miriše na more ni kad se približite velikoj luci - protutnjala razularena armija srpskih navijača. Polomljena stakla su već zamenjena, na stadionu trojica alpinista krpe zaštitnu mrežu stradalu pod motocanglama Ivana Bogdanova. Još uvek se svi pitaju - kako su oni koji su morali da obezbede stadion dozvolili da on unese klešta, i ko zna šta još. I grafiti će, nekako, nestati. Samo sećanje baš i neće.

Prodavačica na kiosku, nadomak Trga Ferari, na maršruti kojom su huligani prošli u utorak po podne, štreca se na sam pomen Srbije i srpskih navijača.

- Novinari, došli ste zbog onih? Kakvo suđenje, treba sve da ih bace u more! - počinje da galami, na akcentu koji je i mnogim Italijanima slabo razumljiv.

Neki od „onih“, uhapšenih na parkingu stadiona, smešteni su u zatvor „Marasi“, na bukvalno svega nekoliko koraka od lepog fudbalskog zdanja. Većina je, ipak, u zatvoru „Pontedečimo“, u istoimenom delu grada, udaljenom 14 kilometara od centra.

- U pritvoru su svi Srbi mirni kao bubice. Ne prave probleme, nemaju nikakve posebne zahteve - kaže nam Marija Rita Kardilo, zadužena za odnose s javnošću u „kvestoriji“, policiji Đenove.

Dok sedimo u kancelariji u sedištu policije, na širokoj aveniji Armando Dijaz, uz osmeh nam kaže da niko u gradu ne krivi sve Srbe, i da shvataju da je reč o šačici huligana, a ne celom narodu. A da huligani s pravom, bez obzira na to jesu li krivi organizatori ili gosti, čame u „Pontedečimu“.

Odatle su u petak dovedeni ponovo u „Marasi“, u sklopu kojeg se nalazi i sud. Prvo je, u 9 ujutru, „nastupao“ Ivan Bogdanov, koji je već poslužio Italijanima za TV-parodiju, a za njim i kvartet „navijača“: Nikola Kličković (31) iz Sente, Goran Stanić (25) iz Knina, Crnogorac Srđan Jovetić i austrijski državljanin Danijel Janić. Sa njima je „pao“ i jedan Italijan, pripadnik neonacističke grupe, ali on nije odveden u sud.

Ivana Bogdanova zastupa advokat Đanfranko Pagano, ostatak „ekipe“ Alesandra Baudino. Sednice su zatvorene za javnost, ali Bogdanov, „Ivan Grozni“, „Zver“ i „Nepismeni bodibilder“, kako ga „krsti“ italijanska štampa, kažu, sada govori kao pravi anđeo.

Izjavio je, kako saznajemo, da mu je majka jako bolesna, pa bi voleo da se što pre vrati u Beograd. Uz to, pitao je sudiju da li će biti pušten na vreme da stigne na „večiti derbi“ 23. oktobra!

- Popio sam mnogo piva i na stadionu sam, jednostavno, izgubio kontrolu. Shvatam šta sam uradio, ali mi to zaista nije bila namera - ispričao je Bogdanov. - Ja nacista? Nikada! Kažete da sam pokazivao nacistički pozdrav? Ne sećam se... Ja jesam nacionalista, kao i svi Srbi, ali me politika, u suštini, ne interesuje. Volim svoju domovinu, volim Crvenu zvezdu i volim jednog Boga. Ali, nisam vođa navijača, niti sam kriminalac kakvim me predstavljaju.

Četvorica drugih navijača, prenosi nam ispred suda Alesandra Baudino, ispričali su kako su uneli baklje. Naveli su i da su pravi razlozi incidenata bili ispisani na velikom transparentu koji su želeli da unesu na stadion!

- Nismo uspeli, jer su nam ga karabinijeri oduzeli ispred „Luiđi Ferarisa“ - govore srpski navijači.

Branioci su zatražili da huligani budu kažnjeni sa maksimum dve godine zatvora. Po italijanskom zakonu, zatvorenici sa takvim kaznama mogu, ako žele, da budu prebačeni u neke druge države na robijanje. Ne gine im ni zabrana ulaska u Italiju od najmanje deset godina!

U nedelju će pred istog sudiju izaći Beograđani Nenad Radović i Strahinja Delić, kao i Novosađanin Vladimir Delić (28). I za njih će se branioci boriti istovetno.

Odluka suda se, ipak, ne očekuje pre ponedeljka, iako Đenovom kolaju različite informacije.

Kada je čuo da su tu srpski novinari, užurbanim korakom prilazi i advokat Pagano.

- Imate li vi Srbi neku informaciju o 19 navijača koji su uhapšeni na granici? Drugari u zatvoru brinu za njih, pa su me zamolili da se raspitam... - pita advokat.

NEREDI
U POSLEDNJIH 15 godina Đenova je doživela nekoliko teških epizoda javnih nereda. U januaru 1995. pred utakmicu Đenova -Milan ubijen je Vinčenco Klaudio Spanjolo, navijač crveno-plavih. Godine 2001. ulične nerede donela je konferencija G 8, a jedan od demonstranata Karlo Đulijani pao je od policijskog metka. Za nasilje optužen je „Crni blok“, pokret protiv globalizma, ali i policija za zloupotrebu sile, pogotovo u školi Dijaz i kasarni Bolcaneto.

Iz garaže zatvora uskoro, koji minut posle 13 časova, izlazi oklopni kombi. U njemu su srpski navijači, prebacuju ih natrag, uskim uličicama predgrađa Đenove, u „Pontedečimo“. Kroz uzani prozor blindiranog vozila vire samo pognute glave.

Ni dvadesetak koraka dalje, uzdiže se poprište skandala - Stadion „Luiđi Feraris“. U društvu Alesandra, čuvara stadiona i velikog navijača Sampdorije („Ni kad je derbi, ne bude baš ovoliko frke“, dobacuje), šetamo preko terena, da bismo došli do demolirane „srpske tribine“.

Bez žurbe, korak po korak, tek da na lepom, akustičnom zdanju ostanemo koji minut duže od naših fudbalera u utorak. Alesandra strpljivo pokazuje štetu. Iznad glava su nam alpinisti, vise sa užadi postavljene na krovu stadiona.

- Zamenili smo pedesetak polomljenih stolica, zavarili onu šipku koju su iščupali, i kojom su lomili prozore. Pogledajte travu. Menjali smo i busenje koje su baklje zapalile - nabraja Alesandro.

Majstori uzimaju mere za nova zaštitna stakla. Stara su prekrivena nalepnicama. Na jednoj Radovan Karadžić i Ratko Mladić, na drugima „samo“ srpska zastava. Ima i onih navijačkih: Zvezdinih, Vojvodine, Zemuna, pa čak i navijača Budućnosti iz Podgorice, „varvara“!

- Stvarno ne znam zašto policija nije pretresala navijače - govori Alesandro. - Stavljali su baklje u gaće, bez problema ulazili... Sreća što smo na vreme sklonili i zaključali vatrogasne kutije. Bilo bi svašta da nismo. Masakr je blaga reč.

Nazad na Trgu, osim natpisa koji i dalje ostaju na Duždevoj palati, sve je mirno. Koliko će srpski huligani provesti u ovom gradu, znaće se uskoro. Oni Đenovu neće videti.

MARTA VINĆENCI, GRADONAČELNICA ĐENOVE

ITALIJANI PRIZNAJU PROPUSTE

GRADONAČELNICA Đenove Marta Vinćenci priznala je da policija nije učinila sve kako bi sprečila divljanje huligana na stadionu.

SRBI SU VELIKI NAROD
SRBI su veliki narod. Išao sam tamo da im nosim lekove u vreme rata - prokomentarisao je skandal u Đenovi Umberto Bosi, vođa Severne lige i ministar za reforme.

Ona je kazala da na višem nivou nije bilo volje da se kriminalci i huligani identifikuju. Ona je takođe istakla da joj nije jasno kako su ti navijači mogli da uđu u Italiju a da ih pre toga policija ne pretrese.

- Niko nema pravo da uništava grad, uz bacanje senke na fudbal. Zbog toga mislim da na višem nivou nije bilo volje i sposobnosti da se ti kriminalci identifikuju. Imala sam informacije pre početka utakmice da huligani prave nerede po gradu. Odmah sam obavestila policiju, ali su mi oni odgovorili da se radi o kriminalcima, zbog čega je bolje da se izbegne incident - kazala je Marta Vinćenci.

Posle incidenta na stadionu „Luiđi Feraris“ opozicija je takođe žestoko optužila policiju zbog loše organizacije i traži odgovornost vodećih ljudi policije.

- Još jednom je nasilje porazilo sport. Odgovarajuće strukture u policiji treba da objasne zašto se sve ovo desilo kad su imali informacije da se sprema tako nešto. Tražimo odgovore od nadležnih jer smatramo da ima dosta propusta u organizovanju ove utakmice - saopštila je opoziciona Demokratska partija Italije.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:303851-Bogdanov-Sudija-pozuri-moram-na-derbi
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Lukić osudio nerede

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić dan posle nereda i prekida meča u Đenovi oglasio se i osudio sve ono što se događalo u utorak uveče. Iako se radilo uglavnom o incidentima koje su pravile „Delije", on je izgrednike nazvao „navijačima Srbije".

- Užasnut sam onim što su navijači Srbije uradili u Đenovi. Crvena zvezda i ja kao njen predsednik osuđujemo svako nasilje i svako ko počne nasilje mora da odgovara za svoje postupke. Srpski fudbal je doživeo najveću sramotu u istoriji - poručio je Vladan Lukić.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Нама је најбоље да нас мало избаце из такмичења. Пар година, па ил ће се опаметимо ил ће пропаднемо, и једно и друго је боље него ово сада.

Nama je najbolje da država pocne da sprovodi zakone a ne da štiti one koji su joj pomagali da dodju na vlast! Smile

За оба уписа:   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Kada je čuo da su tu srpski novinari, užurbanim korakom prilazi i advokat Pagano.

- Imate li vi Srbi neku informaciju o 19 navijača koji su uhapšeni na granici? Drugari u zatvoru brinu za njih, pa su me zamolili da se raspitam... - pita advokat.

Шта ти је право другарство.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pedesetak stolica, busenje, sipka. Vau. Koja steta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Citat

Шта ти је право другарство.  Smile

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.