Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 165 166 168 169 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 635971 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Fudbalski savez Bugarske najverovatnije će otkazati prijateljsku utakmicu protiv Srbije, koja je trebalo da se odigra 17. novembra u Sofiji, objavili su danas bugarski mediji.

Osnovni razlog za otkazivanje tog susreta su incidenti koje su huligani iz Srbije napravili u utorak u Djenovi.

Pored toga, u Fudbalski savez Bugarske je stigla informacija da je moguće da Evropska fudbalska unija odluči da Italija i Srbija tog dana igraju novu utakmicu pred praznim tribinama. "Mala je verovatnoća da se to desi, ali postoji i ta mogućnost, tako da se u ovoj fazi odričemo utakmice sa Srbijom“, saopštio je Fudbalski savezu Bugarske.

Umesto protiv Srbije, Bugari će 17. novembra na stadionu "Vasil Levski“ u Sofiji najverovatnije igrati protiv Belorusije.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Nova utakmica....samo u nasim snovima...italijani imaju dovoljno jak savez da se izvuku samo sa novcanom kaznom,dok cemo mi nagrabusiti;...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Odmah da poklopim komsiju da ne siri dezinformacije  Smile

Tri meča kazne, bez eliminacije

Izvori „Sporta“ iz Niona tvrde da spekulacije oko eliminacije reprezentacije Srbije iz kvalifikacija za EURO 2012. nemaju osnovu.

Disciplinska komisija UEFA, naime, predstavlja apsolutno nezavisno telo koje nije pod uticajem nijednog zvaničnika UEFA.

Prema saznanjima „Sporta“, Srbija bi u nastavku kvalifikacija mogla da bude kažnjena sa igranjem tri meča van zemlje i bez publike, a kreće se u asponu od tri do pet utakmica.

Uz to bi išla i dodatna kazna od dve utakmice uslovno, pa bi ako se dogodi neki novi incident bila aktivirana i ukupno bi pet mečeva odigrali iza zatvorenih vrata i van domovine. UEFA će sasvim sigurno kaznizi i Italijansku fudbalsku federaciju, a kakava će kazna biti zavisi od odluke o Srbiji.

Kada je u pitanju prekinuta utakmica iz Đenove, tu za ljude iz UEFA nema nikakve dileme – biće registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist domaćina.

Teško je očekivati drugačiju odluku, jer bi u suprotnom to bio poziv huliganima iz cele Evrope da prekidaju utakmice kada im padne na pamet, a ode bi se ipak ponovo igrale.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Кинже Конже Smile мислим да није на нама да серемо о томе пошто не знао како су се момци осећали и зашто су се тако осећали. Атмосфера је толико лоша да је то страшно, тако да ја не видим ништа лоше у томе што је некоме доста репрезентације јер је то сада више губљење времена. Навео сам пример Стојаковића, човек баталио репрезентацију, који ће му курац да се смара са пропалитетима. Кад има смисла играти кад постоји нека цивилизована и здрава атмосфера онда има смисла и одазвати се позиву. Овако је као што рекох само губљење времена а и живаца.

едит:

Снејк не добих одговор

Ево шта кажу италијански медији о подршци Тифоса Ивану...
Сматрају да је то подраз државе и да их је поразио само један Србин...
Кажу како су се успавани Ултраси пробудили и да прете насиљем...
Исто тако кажу да је направљена фејсбук страница Иван Богданов где се могу наћи коментари типа: "Браво Иване, свака Ултрас група у Италији треба да има вођу као што си ти..."

А у чему је фора што му се толико диве? Шта је тако бриљантно урадио? Smile

Прво за Стојаковића!
Кој' ће нам он курац!? Стани, да ли требамо молити некога да игра!?
Наравно да не... Човек је показао колико "воли" Србију, да је у задњих 10 година само једном био у Србији... Имамо ми младе играче који ће нам доносити медаље...

За Ивана... А шта није урадио!?
Човек се попео на 6 метара висине и к'о "манекенка" Smile позирао и све тактички радио! Стезао бицепсе када је видео фоторепортере, узео је Шиптарску заставу млатаро њоме све док нису пришли да га сликају и онда је запалио...
Он гарантовано није био нити пијан нити дрогиран, пошто се одржавао горе ко "командос"...
Он је сам дигао целу Европу на ноге, какву Европу - цео свет... Нашао се на свим насловним странама, он је урадио нешто што нико није! Знам једног момка, јебига '88 је био момак сада је матор Smile, Цвиле из Земуна, човек је у сред Загреба пред камерама и фоторепортерима шамарао Загрепчане и сви су чули за то, али "навијачку славу" стекао није...
Али овај Иван ће постати идол свим клинцима широм Европе који су у навијачком фазону...
Лик је напуцан, истетовиран, па фантомка, бакље - изгледа ко да су га послали на модну ревију Арманијевих навијачких реквизита за 2011 годину Smile Ето зато му се сви диве... Како је он сам - националиста, успео да дигне целу Европу на ноге!?
Zbog ovakvih i propadamo,jeste sada nam vise ne treba Stojakovic a dok je zajedno nosio ekipu sa Bodirogom bio je Bog,kao drugo samo glup i primitivan covjek moze da se hvali i ponosi time sto je ovaj debil Ivan uradio u Italiji,a nazalost takvih je puna Srbija,on moze postati idol samo propalitetima i sinovima lopova i nacionalista,iole normalnom decku nece pasti na pamet da kaze da zivi u istoj zemlji sa njim....
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Zbog ovakvih i propadamo,jeste sada nam vise ne treba Stojakovic a dok je zajedno nosio ekipu sa Bodirogom bio je Bog,kao drugo samo glup i primitivan covjek moze da se hvali i ponosi time sto je ovaj debil Ivan uradio u Italiji,a nazalost takvih je puna Srbija,on moze postati idol samo propalitetima i sinovima lopova i nacionalista,iole normalnom decku nece pasti na pamet da kaze da zivi u istoj zemlji sa njim....

Јесу ти мама и тата у дс-у па те сад уче да се стидиш петооктобарске деце?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K800i
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile

U elitnom delu Beograda, gde živi Ivan, za njega imaju reči hvale.

"Uvek mi ponese kese sa pijace. Divan mladić, ima lepu reč za svakoga. Ne verujem onome što piše u novinama", rekla je jedna gospođa.

"Uvek ima vremena za mene, da se raspita kako mi je u školi. Vrlo je ljubazan", dodaje devojčica koja živi u blizini vođe nereda na "Marasiju".
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 300
Citat

Јесу ти мама и тата у дс-у па те сад уче да се стидиш петооктобарске деце?  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
POLICIJSKI AGENT: BOGDANOV JE BIO KO JAGNJE

Ispovest policijskog agenta koji je pronašao Ivana Bogdanova u prtljažniku autobusa

Agent Roberto, čovek koji je pronašao huligana Ivana Bogdanova sakrivenog u prtljažniku autobusa, kaže da se Ivan Grozni ili Ivan Strašni ponašao kao jagnje dok su mu stavljali lisice na ruke i odvodili ga u stanicu policije na ispitivanje. Italijanski policajac je preneo izjavu uhapšenog izdvojivši iz nje da Bogdanov nema ništa protiv Italije, već protiv reprezentativaca Srbije koji su igrači „bez muda“.

- Samo su nam tetovaže pomogle da ga uhvatimo, njegovo pronalaženje bilo nam je glavni zadatak - kaže u intervjuu italijanskoj štampi agent Roberto, koji se već 18 godina bavi suzbijanjem huliganizma na fudbalskim stadionima u Italiji.

Gde se krio Bogdanov?

- On je došao do svog autobusa, otvorio prtljažnik i sakrio se iza desetak torbi. Ugledao sam mu patike. Nisam mogao da ih zaboravim jer sam pre toga najmanje deset puta odgledao snimak na kojem je šutirao staklenu ogradu. Uhvatio sam ga za članak noge i povukao ga ka sebi iz sve snage.

Da li znate da mu je nadimak Strašni?

- Ma, za koga je on „strašni“!

Na video-snimku vam ne izgleda kao zver?

- On se oseća jakim kad je u grupi, ali vas uveravam da je u našem društvu bio kao jagnje. Fizički izgleda kao da je od brda odvaljen.

Nije pružio ni minimalan otpor?

- Nije imao vremena.

Kako?

- Čim sam ga povukao napolje, dobio je lisice na ruke. Nije mogao da mrdne.

Da li ste se uplašili?

- Ne, iskustvo te nauči da radiš posao hladne glave.

Šta je Bogdanov prvo rekao pred vama?

- Nije pričao do policijske stanice, ali je posle toga pokazao da želi saradnju. On je objasnio da nema ništa protiv Italije, već protiv svojih igrača, koje je definisao kao nedostojne dresa Srbije i igrače „bez muda“.

Da li se bojite osvete?

- Sigurno ću izbegavati da odlazim na odmor u Srbiju, ali nikoga se ne plašim, posebno dok radim svoj posao - kaže agent Roberto.

E jbm ti.. Smile
« Poslednja izmena: 15. Okt 2010, 11:24:06 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Citat

Kao prvo ne spominji mi porodicu jer ni ja ne diram tvoju,kao drugo nisam licno i niko od mojih nije u nikakvoj stranci jer sam dovoljno obrazovan da znam da su svi isti,kao trece nemam se ja koga stiditi niti me boli kurac za nekoga,odavno sam prestao da gledam u bolje sutra i da se nadam da ce mi Tadic ili neko peti donjeti nesto,dok sam to ne zasluzim necu se ni maci,a to sto ti i takvi kao ti nemate ni trunke opsteg obrazovanja a ni pameti je razlog zbog cega nas i jebu svi,5 oktobar se morao desiti da bi se srusilo govno,i to niko ne osporava,ali podrzavati jednu seljacinu koja je prodala drzavu za par pisljivih evra je idiotizam....
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy Ace Plus

Због оваквих као што си ти ми смо ту где смо... У говнома...
Ти и слични теби би попишили курац свакоме само да нас похвали, пустио би Шиптаре и педере да те карају само да те похвали комисија ЕУ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 165 166 168 169 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.