Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 636468 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Citat
Citat
Stojkovicu, Stojkovicu, mogu da ti puse
vesic, lukic, kleut, adzic, sve ciganske duse !

Jedini koji je popušio je upravo bajni golman Stojkovic koji se totalno pogubio,kako igracki tako i ljudski,da je loš golman to je ocigledno,u poslednje 4 utakmice je primio tacno 12 ili ti tuce golova.Prima ih zbog svoje gluposti (Estonija) i zbog toga što je čorav,to su svi oni golovi sa oko 30metara,brani one iz šesnaesterca pošto vidi na blizu i to refleksno.On da je dobar branio bi u Portugaliji i Engleskoj gde je grejao klupuDa je glup to pokazuje svakom svojom izjavom(od mrzim Partizan iz dna duše do da mu je prelazak u isti potez karijere),onje prošlost nikako buducnost,ubrzo ce i sam shvatiti kakav mu je bio potez karijere.Da ne pricam da je loš golman samo zbog toga što je prešao u Partizan dokazuje moje pisanje pred pocetak svetskog prvenstva dok mu je još uvek u venama tekla crveno bela krv...
http://forum.burek.com/fudbalska-reprezentacija-srbije-t288360.6310.html
Jesi expert ma nema takvog na daleko,svaka budala vidi da je Stojkovic rupa od golmana tako da ne kupi poene na to,druga stvar vi ispadate mnogo jadniji od njega jebavajuci mu sve i napadajuci ga,ispao je picka po vama i gotovo,mnogo ste dvolicni dok je bio u Zvezdi bio je Bog i batina a sad mu jebete majku,tako da u stvari opet vi pusite najvise...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Citat
Jesi expert ma nema takvog na daleko
Ma kakav ja ekspert,celnici Partizana su eksperti koji su doveli beduina na gol!
Citat
druga stvar vi ispadate mnogo jadniji od njega jebavajuci mu sve i napadajuci ga
Ne znam ja ko je jadan onaj koji ne bi ni mrtav igrao za Partizan i koji mrzi Partizan iz dna duše a vi ga prihvatili i obožavate! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Da se primjetiti da postavljate cesto taj snimak u onoj emisji i da se u toj istoj moze cuti da je se covjek ispravio odnosno rekao je:"Ne mozes igrati za nekoga koga mrzis,mislim ne mrzim ali zna se koji je rivalitet izmedju Zvezde i Partizana" dakle na tu foru gde znaci covjek nije rekao da mrzi Partizan nego da zbog rivalstva ne bi igrao,e sad koliko ima emisija posle te i prije njegovog dolaska gde je mozda covjek pricao o tome kako bi postojala mogucnost da zaigra za Partizan,ako moze jedan Figo da ode iz Barselone u Real,moze i jedan Stojkovic protiv koga nikada nije govoreno javno lose od strane uprave Partizana tako da njegov dolazak nije popracen skandalom kao kod vas,a takodje ne vjerujem da ga iko obozava,mozda ono kao vole sto je nas golman ali za mene licno nikad dobro rjesenje....
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
vi ispadate mnogo jadniji od njega jebavajuci mu sve i napadajuci ga,ispao je picka po vama i gotovo,mnogo ste dvolicni dok je bio u Zvezdi bio je Bog i batina a sad mu jebete majku,tako da u stvari opet vi pusite najvise...

Bukvalno isto ste i vi radili sa igracima koji su prelazili iz Partizana u Zvezdu.....

I uopste, meni nije jasno, zasto se tolko upinjete, i jedni i drugi, da dokazujete kako ste nesto razliciti, posebni, ili ne znam ni ja sta.
U istim gradovima zivite, isto okruzenje imate, iste ste skole i fakultete zavrsavali, na ista mesta izlazili, isti fudbal gledate, iste ste vere i nacije, isti (slican) mentalitet i razmisljanje imate,...ali ste ubedjeni da ste jebeno razliciti i da su jedni gamada i olos, a ovi drugi gospoda i intelektualci.  Smile

Razlikuje vas samo klub za koji navijate...sve ostalo je isto! Naravno, to nije nista lose....to je jednostavno tako  Smile

Tako da je to prepucavanje, vi ste ovakvi, a mi onakvi, potpuno debilno, narocito na ovako opstim temama, gde nema podele na klubove.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Apple iPhone 4
"Ne mozes igrati za nekoga koga mrzis,mislim ne mrzim ali zna se koji je rivalitet izmedju Zvezde i Partizana"
Тако рекао?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
ako moze jedan Figo da ode iz Barselone u Real,moze i jedan Stojkovic
To mu niko ne može zabraniti,istog Figa su u Barceloni gacali svinjskom glavom kada je izvodio korner,o zviždanju i da ne govorim!Što se tce fizickog napada na Stojkovica svako normalan to treba da osudi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
"Ne mozes igrati za nekoga koga mrzis,mislim ne mrzim ali zna se koji je rivalitet izmedju Zvezde i Partizana"
Тако рекао?
Ma ne znam tacno nadji onaj snimak pa ces vidjeti,uglavnom je rekao mrzim pa se posle ispravio i rekao nesto drugo...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Apple iPhone 4
Тако рекао?
Ma ne znam tacno nadji onaj snimak pa ces vidjeti,uglavnom je rekao mrzim pa se posle ispravio i rekao nesto drugo...

"Значи кад ти је крв црвено-нела" то је рекао, није то нека исправка...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Ja sam i neki dan rekao licno mi je svejedno da li ce neko otici iz Partizana u Zvezdu,ne mislim da je to nesto sad pretjerano vazno desava se,ali mislim da opet delije pridaju malo vecu vaznost sto je Stojkovic presao,jbg pa zar treba sad citav zivot da se cuje buka reprezentativnom golmanu na utakmicama Srbije,otisla budala mi nazalost zapeli sa njim i gotovo zivot ide dalje koliko ce biti jos Stojkovica ne zna im se broj....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Тако рекао?

"Значи кад ти је крв црвено-нела" то је рекао, није то нека исправка...
Rekao je ne mrzis nego nisi opredeljen za to,krv ti je crveno bela i ne mozes da igras...Tako da je ipak negirao da mrzi nego vise zbog nekog kodeksa i rivaliteta koji postoji ne bi igrao
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.