Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 751 752 754 755 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 637270 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat
odbio ponude italijanskih prvoligaša i odlučio da preuzme „orlove"

Магарче један.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Press zna da je on "odbio ponude mnogih italijanskih klubova". To su gluposti. Pritom, covek je na platnom spisku Fiorentine i dalje, tako da oni ako bi ga pozvali, morao bi da se vrati, ili da raskine ugovor sa njima, a sumnjam da bi se on tako lako odrekao tolikih para, zarad reprezentacije.

Ako je tacno da je postao zvanicno selektor, onda cemo ili da se kvalifikujemo kao prvi u grupi, ili cemo biti poslednji, uz vise masovnih tuca i desetine klanova. Treceg nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Ja bas mislim da nece biti klanova i da ce ga igraci bas postovati. E sad da li ce to biti dovoljno videcemo.
Ali sam ubedjen da ce imati dobru komunikaciju i odnos sa igracima, i da ce mu se rado odazivati na poziv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Ukoliko Sinisa zaista preuzme repku mislim da postoje realne sanse da se Stankovic vrati. E sad koliko je to dobro ili lose to je vec nesto drugo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Ma kakvo Stankovicevo vracanje, covek je zavrsio i to je to.
Sredice Miha stvari kako treba u to nema sumnje, forsirace mlade e sad kakav ce rezultat biti videcemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Siniša Mihajlović je novi selektor!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić potvrdio je za "Sport" da će Siniša Mihajlović biti novi selektor reprezentacije Srbije.

Iako je pre nekoliko dana istakao da pregovori još uvek traju i da će sve biti poznato tek krajem meseca, Karadžić je potvrdio da je saradnja dogovorena, za sada usmeno.

"Da, mislim da možemo reći da je Srbija na putu da dobije selektora kome veruje. Ostali su još neki detalji, ali to nisu stvari koje mogu da utiču na ostvarenje zajedničke želje", rekao je Karadžić.

On je istakao da će sve biti ozvaničeno nakon sastanka Izvršnog odbora kada će biti poznat i tačan datum promocije novog selektora od koga se očekuje da vrati Srbiju u vrg svetskog fudbala.

Karadžić je potvrdio da će novi selektor imati slična primanja kao njegovi prethodnici, ali manju od Radomira Antića. To znači da će Mihajlović od FSS-a godišnje dobijati oko 300.000 evra.

Već se spekuliše kako Mihajlović prati potencijalne kandidate za reprezentaciju koju pre početka Evropskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj očekuju tri jake provere, dueli sa prvakom Evrope i sveta Španijom, te protiv Švedske i Francuske.

Glavni cilj Srbije je da kroz novi ciklus kvalifikacija koje počinju u septembru izbori plasman na Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Izvor: B92

Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung 
Нека му је са срећом  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
sad jos da vrate kumaru dekaru, vidaru penaldziju pa da iz dubine duse uzivam kad krenu kvalifikacije..  Smile po prvi put da i ja opusteno uzivam u igri bratije u crveno-beloj uups crvenoj opremi..  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
vidaru penaldziju pa da iz dubine duse uzivam kad krenu kvalifikacije..  Smile po prvi put da i ja opusteno uzivam u igri bratije u crveno-beloj uups crvenoj opremi..  Smile
samo je kapiten mancester junajteda, kandidat za najbolji tim najjace lige na svetu svih vremena... ma neeeeeeee sta ce nam on, da ne bi bila ekipa u crveno belom hoces umesto njega da zovemo rnica ili da damo mozda drzavljanstvo ivanovu pa njega da zovemo  Smile daj boze da uspe da ga vrati, nego kako ti nije smetao dok je antic npr bio selektor? Smile
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
zahvaljujuci toj cinjenici, reprezentacija srbije je vec u polufinalu evropskog prvenstva i nemora da igra grupnu fazu..  Smile pun tuki navijaci reprezentacije imaju od toga sto je neko osvajao ligu sampiona ili bio kandidat za najboljeg batinasa u odbrani, kada te iste vedete igraju rukomet na svetskom prvenstvu i kao slag na tortu pucaju odlucujuce penale..  Smile

taj vidic jeste klasa, ali on je meni bio bog i batina u reprezentaciji sa krstajicem kada je jos igrao u moskvi.. bio je prosto fenomenalan u tim kvalifikacijama za sp 2006.. sve posle toga je manje vise za zaborav, ma da je puno puta bio povredjen.. od sp 2010 on je tu samo eto da nije u mancesteru, a ne sto mu se posebno nesto igra za drzavu srbiju..

koliko igraca imas na planeti koji su u klubovima bili razbijaci, ali se u reprezentaciji nisu sastavili.. ko to ne shvata, on ce biti srecan sto srbija najmanje 16 godina nije videla evropsko prvenstvo.. vazno je da je kljakavi dekara rekorder, a to sto ga ljudi ne pamte ni po jednoj jedinoj kvalitetnoj utakmicu, nije bitno.. slicno vazi i za vidica, ma da je on do 2010 i bio neki faktor u timu dok je jos zeleo da igra.. sve te njegove titule po evropi meni znace kao i titule vladimira petrovica pizona po kini, ja navijam za partizan, a ponekad i za reprezentaciju.. mancester i inter su mi bitni kao i celik iz zenice.. kenjam se na njih jednostavno.. jel sad sve jasno? jeste, hvala..  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 751 752 754 755 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.