Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 753 754 756 757 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 637177 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Ајд па да нас одведе на свецкоо.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
zna li neko, na kojem jeziku Slinisovi sinovi pevaju himnu boze pravde?  Smile vidim vec se postavljaju prvi stubovi srBstva i u takozvanu reprezentaciju.. samo jos da procitam da se vidara i kumara vracaju i  da se brat pantela oprasta u brazilu 2014, pa da mirno docekam jesen..  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Miha je odlično rešenje, ali je prvo trebalo oterati jedinog i isključivog krivca za neodlazak na EP - Tomislava. Vidića vratiti obavezno ako je moguće, Stankovića ne. Srećno Miho! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
ajde ajde svi da se postrojite i da naucite himnu do septembra.. da vam glavni stozer sinkela mihara ne zabrani pristup u rupi Smile

samo ne znam ko ce ih spasiti od propasti..  Smile
« Poslednja izmena: 26. Apr 2012, 21:16:38 od svajcarac_1987 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
al da bar imaš smisao za humor...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
vala bas, nemam smisla za humor kao ovi iz uefe sto broje tuzbe i dugove..  Smile mozda neka luletova provala pomogne..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
vala bas, nemam smisla za humor kao ovi iz uefe sto broje tuzbe i dugove..  Smile mozda neka luletova provala pomogne..  Smile
Фудбалска репрезентација Србије Smile Smile
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Iskreno  Smile

Miha bi prvo samog sebe isterao...

Siniša Mihajlović bi kao selektor prvo ušao u sukob sa igračima kakav je on bio...

Siniša Mihajlović je za praznični broj "Sportskog žurnala" pričao o svojoj karijeri, ali ne i o budućem poslu jer je dogovor sa savezom da se o tome ne govori dok ne bude zvanično, odnosno tek na promociji.

Ipak, kao selektor bi se prvo obračunao sa nekim "novim Mihajlovićem".

"Mislim na sebe onakvog kakav sam bio u reprezentaciji.  Kada sam postao trener shvatio sam da nisam uvek bio za primer i da neke stvari ne mogu da se tolerišu. Ipak, to sam bio ja, nisam ponosan na neke postupke, ali se i ne stidim",  objasnio je Mihajlović.

Za njega je uvek važilo da ima stav.

"Kao trener, što me više pljuju, ja sam više gord. To kritičare izluđuje, ali je to moj odgovor. Urlanje, pretnje hrane moj ego, to pokazuje da nisam poklekao", dodao je Mihajlović koji je trenersku karijeru počeo kao Manćinijev pomoćnik u Interu, a sam se oprobao u Bolonji, Kataniji i Fiorentini.

Naredni posao, je, izvesno je, klupa Srbije.

sportske
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Bajković "orao", Stojković nije na spisku?

Dolazak novog selektora znači i novo mešanje karata kada je u pitanju reprezentativni spisak. Boban Bajković bi trebalo da debituje za Srbiju, Stojković bez šanse na prvom okupljanju.

Menjale su se "jedinice" kao na traci, razni selektori su probali silne golmane, nije se iskristalisao posle Stojkovića onaj najbolji. Golman crno - belih je kod Pižona sklonjen sa spiska, zatim je posle dolaska Ćurčića rehabilitovan, a sve zanima ko će dobiti poziv kada Siniša Mihajlović sedne na klupu.

On će se igleda odlučiti da na prvoj reprezentativnoj akciji šansu pruži Bobanu Bajkoviću.

Golman Zvezde je Crnogorac, ali i kada je bio rezerva na "Marakani" nije krio želju da brani za Srbiju. On je dugo u Beogradu i nema nikakvu dilemu kada je izbor nacionalnog tima u pitanju.

Što se Vladimira Stojkovića tiče, on neće biti pozvan za mečeve sa Špancima, Francuzima i Šveđanima, a osim Bajkovića priliku dobijaju povratnik Željko Brkić i Damir Kahrimana.

Nekadašnji kapiten Vojvodine, Brkić je sjajno počeo sezonu u Sijeni, zatim se povredio, dugo lečio, a sada je u senci Pegola. On je golman Udinezea, videćemo hoće li ponovo na pozajmicu, ili bi u slučaju odlaskac Handanovića mogao da dobije šansu među "Zebretama".

Kahriman brani u Ukrajini, pozivan je i za prethodne akcije, ima staž i u mladoj reprezentaciji, na njega će Mihajlović računati, videćemo da li kao atlernativu, ili će možda biti prvi golman.

Bilo kako bilo, golmanska vrteška se nastavlja...

sportske
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 753 754 756 757 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.