Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 814 815 817 818 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 580662 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Од Пижона је тешко наћи горе решење,ал' да пробам- Љупко Петровић!

Ne može, može samo u istoj klasi. Okuka, Živadinović, Đorić, Savićević, Dostanić, Alkosanović, Petrović, Vojin Lazarević. . .

To su toliko neinteligentni ljudi da ne mogu da shvate dokle doseže taktika u fudbalu, na koje se sve stvari obraća pažnja, tolike su ljakse da ne mogu ničim nametnu autoritet, toliko su zatupljeni da ne prihvataju ni jednu inovaciju u fudbalu.

I zato nam fudbal nikad neće biti srpski sport, jer svi misle da znaju, a na čelu su uvek ljakse koje završavaju poslove preko kombinacija pa tako i vode ovaj sport, a nigde nema znalaca. . .
Ljude kao što su Janković, Stanojević, Vermezović će ugušiti sistem koji će se stoptit u sivilo, samo da se stavi neka sitna para u dzep, da se napravi kuća na senjaku, da se napravi vikendica po Zlatiboru, i da se kupi par lokala koji će da se izdaju.

« Poslednja izmena: 11. Sep 2010, 17:12:04 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
zato sve pare u trofejne sportove
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
zato sve pare u trofejne sportove
Teško, narod je takav da voli njivu, i prati fudbal, tako da reklamiraš fudbal , za vreme fudbala i ulažeš u fudbal, na kraju samo tu može da se zaradi, ukrade i ućari. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Jebote ovaj Savicevic je trebao kada je zavrsio karijeru fudbalera da lepo ode na neku amputaciju jezika ili tako nesto i svi bi ga voleli i postovali. Ovako je dobrim delom potrosio sve ono sto je uradio kao fudbaler. Pazi ti on se nasao da komentarise selektore, a on bio selektor i nista uradio nije, pritom je imao deset puta kvalitetnije fudbalere nego Antic. Na kraju krajeva, on se iz sve snage zalagao za nezavisnu Crnu Goru. Kao takav i kao predsednik fs-a jedne strane drzave, ne znam sta on ima da se mesa u nase unutrasnje stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
Meni je jos manje razumljivo da ga neko uopste pita za misljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
kurir i pravda pitaju sve i svakoga ko je spreman za dobru pljuvačinu. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Nokia 
Citat
Okuka, Živadinović, Đorić, Savićević, Dostanić, Alkosanović, Petrović, Vojin Lazarević. . .
Жива је трагедија и то она театрална.још кад завуче рукаве... Smile Ђора је аут,већ дуго,али је мирођија у свакој чорби.Достанић без тате Муслина,оно што је и био пре-аутомеханичар.Косан је успешан спортски директор.Окука није лош,али само у Пољској! Војин је ЛЕГЕНДА!!!!
Citat
Ljude kao što su Janković, Stanojević, Vermezović će ugušiti sistem koji će se stoptit u sivilo
Smile
то су ти све ''стручњаци'' нарочито први и трећи...тоне и тоне књига,тактика,напад,одбрана,пикен-рол и томе слично...фудбал као наука...
Citat
Kao takav i kao predsednik fs-a jedne strane drzave, ne znam sta on ima da se mesa u nase unutrasnje stvari.
да комшији цркне крава.
Citat
Jebote ovaj Savicevic je trebao kada je zavrsio karijeru fudbalera da lepo ode na neku amputaciju jezika ili tako nesto i svi bi ga voleli i postovali. Ovako je dobrim delom potrosio sve ono sto je uradio kao fudbaler. Pazi ti on se nasao da komentarise selektore, a on bio selektor i nista uradio nije, pritom je imao deset puta kvalitetnije fudbalere nego Antic. Na kraju krajeva, on se iz sve snage zalagao za nezavisnu Crnu Goru.
Citat
Meni je jos manje razumljivo da ga neko uopste pita za misljenje.
гледај сад кад вам одговори ''дежурни адвокат (сви) '' легенди'' црвеног и белог дреса'' Smile у стилу ''кога ви то пљујуте'',''знате ли ко је он'',''немате појма''...или нешто жестоко из богатог (пљувачког) арсенала
« Poslednja izmena: 11. Sep 2010, 18:49:27 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Citat
vrcomm

E moj vrcko,prcko ili kako vec.
Antic nema igru.
Reprezentacija neme stil,nema kreativnost,nema fizionomiju.
Dzabe ti meni pricas sta je "Gana,Australija i sl"...
Pricas mi o Kupu Africkih nacija,pa to je sprdnja takmicenje,ispratio sam ga citavo zbog Gane i ustanovio sam tad da bi trebali da ih pobjedimo 3:0,e sad,sta se desilo.Jedan trener sa srpskih poljana je "Antari" objasnio sta je moderan fudbal.Odvalio ga,posrao mu se usred mozga,ubio ga bre.

Kako je Gana otisla do 1/4?
Zahvaljujuci bunkeru i sjajonj taktici Rajevca,a ne po igri ili necem slicnom.
Dali su 200 gola iz penala.

Velike ekipe pogadjaju ono sto smo mi promasili protiv Australije i sl.

E sad.Antic,sa ovim igracima nije uspio u jednoj ne bas jakoj grupi ode u drugi krug.
Ponavljam-igru nema,nema nista.Totalno igra onaj stari fudbal,jednolici,aj lupajmo po krilima i centrirajmo,imamo drvo u sesnastercu.

Lijepo sam prognozirao.
"Cao,cao,cao evropsko''.... Smile

Citat
Jebote ovaj Savicevic je trebao kada je zavrsio karijeru fudbalera da lepo ode na neku amputaciju jezika ili tako nesto i svi bi ga voleli i postovali. Ovako je dobrim delom potrosio sve ono sto je uradio kao fudbaler. Pazi ti on se nasao da komentarise selektore, a on bio selektor i nista uradio nije, pritom je imao deset puta kvalitetnije fudbalere nego Antic. Na kraju krajeva, on se iz sve snage zalagao za nezavisnu Crnu Goru. Kao takav i kao predsednik fs-a jedne strane drzave, ne znam sta on ima da se mesa u nase unutrasnje stvari.

Ako je bio los selektor,nema prava da komentarise tudj rad? Smile Stupidno.
Pa sta ako se zalagao za nezavisnost Crne Gore,gdje je tu problem i kakv veze ima sa ovim? Smile

Da je ovo rekao predsjednik FS Francuske,nista ne bi ste sad kenjali.

Covjek je upravu,ama sve.
Nikad nije bio zlonamjeran.
Uvijek istice kako navija za Srbiju,odlicno poznaje igru repr. i redovno je preati,znam pouzdano i ne pricam na pamet... Smile
« Poslednja izmena: 11. Sep 2010, 18:55:11 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
Sinak, na "lupanju po krilima i centriranju" se zasniva moderan fudbal. Ali, cuti, nemoj nikom da kazes, da ne ispadnes slucajno pametan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Ako je bio los selektor,nema prava da komentarise tudj rad? Smile Stupidno.
Pa sta ako se zalagao za nezavisnost Crne Gore,gdje je tu problem i kakv veze ima sa ovim? Smile

Da je ovo rekao predsjednik FS Francuske,nista ne bi ste sad kenjali.

Covjek je upravu,ama sve.
Nikad nije bio zlonamjeran.
Uvijek istice kako navija za Srbiju,odlicno poznaje igru repr. i redovno je preati,znam pouzdano i ne pricam na pamet... Smile

Pa da bi nekom solio pamet, treba valjda da budes bolji od njega, a ne gori, a Savicevic kao trener, kako god okrenes ne moze da bude bolji od Antica. Pritom je obavljao isti posao koji obavlja sada Antic, sa mnogo boljim igracima nego sto ih ima Antic i nije nista napravio.

A sto se Crne Gore tice. "Misljenje je kao dupe. Svako ga ima", rece Klint Istvud i bi u pravu. Svako moze da kaze sta hoce i da ostane ziv, pa tako i Dejo. Ali...On je jedan od istaknutijih milogoraca, borio se za nezavisnu Crnu Goru, podrzavao Mila. Ok, to je njegova stvar. Sada je dobio nezavisnu Crnu Goru(od Srbije, zavisnu od narko kartela) i dobio je funkciju koju je zeleo i neka gleda reprezentaciju svoje zemlje (za koju se borio), a nas neka ostavi da resavamo sopstvene probleme. Jer realno od kada je zavrsio igracku karijeru, nista pametno nije ni rekao a jos manje uradio.
« Poslednja izmena: 11. Sep 2010, 19:11:25 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 814 815 817 818 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.