Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 816 817 819 820 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 580554 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
Па и није да је баш лупио. Не треба нам неки екстра креативан играч, него два играча у средини која имају вијуге

Fudbaler sa vijugama je rijetkost, naročito kod nas, tako da to i jeste definicija ekstra igrača
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Sagem xg6
Mi nemamo igraca koji ume da se krece bez lopte. Staticno, kilavo, ja tebi ti meni u mestu, Vido lupaj eno ga Ziga mase gore...
I kroz sredinu se može igrati šablon. . .

Mateus kada je odveo Partizan u LŠ je imao takvu šablončinu da ono nije zdravo, i do jaja je bilo, sad ne mogu lepo da objasnim rečima ko šta radi, al je u principu razmena duplog pasa, dosta kretnje i na kraju pas u prazno za bok gde je ostao višak, čini mi se Malbaša bejaše. . .

To se zove fudbal. E kad se setim...
Sale je ponese pa kratak sa Ivicom, ovaj je vrati i sprint napred, pa Ilic ponese par metara pa dupli sa Delibasicem pa Milivoje prozuji uz liniju...
Nasa igra "po krilima" se zasniva na vracanju Jovanovica/Krasica na svoju polovinu uzimanju lopte i sprintu od 50+ metara koji se zavrsi tako sto redari moraju da otvore kapiju pomenutima, ako pre toga Lane ne gurne for od 20 metara...  Smile
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
LG Frizider
Качар, Кузмановић, Станковић, Петровић јесу дефанзивније настројени, и нису креативни, али не може ми неко рећи да ти момци немају вијуге.

Ево ја кажем да немају. Ниједан.

Има мало Качар Smile

А Раћа, зло и наопако Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ма није ни Гојко тај играч, он мени личи на Станковића из млађих дана, онај разбијач који треба да буде најопаснији везни играч по гол противника. Сад што је Деки после прешао на задњег везног је друга ствар, ал то да смисла за креацију нема то је чињеница.

А ово што је Сле поменуо стоји, али тај шаблон је био сачињен од играча са мало мозга у глави, пре свега Илић и донекле Ивић. Ми сада таквог играча немамо па играмо другачији шаблон ал и то тешко пролази јер је провидно. Док не будемо имали крштен везни ред нема ту фудбала, евентуално неки краћи бљесак као Грци који су се после тог ЕП вратили на свој ниво немања појма.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Za igru kratkih i brzih pasova ti netreba bas preveliko fudbalsko znanje.

Ма дај бре сад си лупио за све паре! Значи ти мислиш да нама неки креативац баш и не треба, треба нам само један прави тренер да играчима објасни да играју кратке и брзе пасове и то је то јел? Аууу.......

Ja lupio?Hvala.-
Uz duzno postovanje,ti ne kapiras.
Ne treba da budes Dejan Savicevic da bi znao da se brzo oslobodis lopte,primis je dobro i vrlo brzo razmisljas.
Kreativaca nema svuda i sve ih je manje.Prilagodjavas se onom sto imas.
Osnove fudbala "primi-predaj" u modernom fudbalu "sto brze".
Ako to ne mogu igraci poput Stankovica,Karcara,Kuzmanovca,Ninkovica,Petrovica i sl. onda su oni ne bas dobri i vrlo oskudni fudbaleri.

Igra nase reprezentacije u ovom trenutku je zaista staromodna,procitana i nimalo bliska "top fudbalu".
To je moje misljenje,ja ne trvdim da sam upravu.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ljudi vi zaboravaljate glavnog igrača u tom šablonu  Smile

Ljubinka "najbolji pas na svetu" Drulovića . . . On je taj koji je povratnu loptu slao na stranu Malbaši ili Ćirkoviću, Ilić je odigravao dupli pas i pakerisao Delibašiću i uletao u gol iz drugog plana. . .

E kad se setim koliko je šansi nemešteno tom idiotu Delibašiću i onom degenu što je igrao malo odbranu malo napad. . . Stojanovski čini mi se. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
LG Frizider
Љубинко је краљ. Штета једино што није имао снаге за целу текму ал чим уђе подели пар лопти, подигне се комплет игра целе екипе....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ne treba da budes Dejan Savicevic da bi znao da se brzo oslobodis lopte,primis je dobro i vrlo brzo razmisljas.

Ово је основ креативности. Ово нема ниједан наш играч, осим Нинковића кога нисам ни помињао. Иначе наши се утркују ко ће брже да се ослободи лопте јер човече не знају шта ће са њом. Кад си ти видео да Станковић или Качар узму лопту и крену трком напред прођу 2 играча и проследе лопту? Кад? Е то је везни играч и то може само Нинковић, а сви ови остали су подршка и у својим клубовима и у репрезентацији. Зато и немамо игру, јер ниједан не уме да је организује нит то игра у свом клубу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95

Ово је основ креативности. Ово нема ниједан наш играч, осим Нинковића кога нисам ни помињао. Иначе наши се утркују ко ће брже да се ослободи лопте јер човече не знају шта ће са њом. Кад си ти видео да Станковић или Качар узму лопту и крену трком напред прођу 2 играча и проследе лопту? Кад? Е то је везни играч и то може само Нинковић, а сви ови остали су подршка и у својим клубовима и у репрезентацији. Зато и немамо игру, јер ниједан не уме да је организује нит то игра у свом клубу.

Onda da lijepo stanemo i kazemo-mi imamo prosjecne fudbalere u "motoru ekipe".
Mislim da sve to moze da se napravi na skolski nacin.
Za to je potreban vrhunski trener,mislio sam da ce to biti Antic,ali ocigleno,nije on taj.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Onda da lijepo stanemo i kazemo-mi imamo prosjecne fudbalere u "motoru ekipe".

Ја то причам одавно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 816 817 819 820 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.