Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 813 814 816 817 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 580661 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
И те како је оно био бљесак. Од организације савеза, до односа са навијачима преко игре на терену. Никаква то није спекталуларна игра била, али смо користили оно што имамо. Красића, Јовановића, чврст везни ред и одличну одбрану. Постојала је нада и тенденција да се то настави кроз ове квалификације па макар и претрпели неуспех на СП(што и јесмо, нисмо показали "ауторитет" што каже Мистер), и оствари неки успех у Пољској и Украјини.

Али јебига, све се врти у круг. Антић је крив само што се петљао са говнима. Замерам му што је био тврдоглав, и неке изјаве после Светског. Терао је своју контру, али како са овима?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola Luxan RAZR2
Zonpi je covek visok, ali svakako mi je drago sto na konferencijama necemo vise morati da slusamo pripovetke o Radomiru i da gledamo sveze ofarbanu kosu  Smile

Napred Zonpi  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Igra reprezentacije je sablonska,probijaj po krilima i centriraj... Smiley 1
Sve sto je drzalo ovaj tim u kvalifikacijama za SP,na SP je extra odbrana.
Niti igre,nit manevra,nista se nije ralzikovalo od 2006,stim sto je Antic imao zdrav kompletan tim i nista nije uradio.
Sa ovim fudbalerima koje imamo smo moralu u 1/8.Jebeni Rajevac ga je takticki oducio od fudbala u prvoj utakmici,razbio ga je na komade.
Kada se vratio sa SP postao je "Covjek naroda,uspjeha i sl" nebuloza i sranja. Smiley 1
Glumi nervozu kao da je osvojio SP a ne ispao u prvom krugu takmicenja. Smiley 1

Vec sam prgnozirao sta ce se desiti ako on ostane i tako ce biti,no muka me da trazim.

Promjene su neophodno,pod hitno!!!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Nokia 
хрватског генија нико није ништа питао,нек гледа како да намести и оне преостале утакмице у квалификацијама...
Антић треба да остане и да уместо Бобијевог сина(који је био тренер у свом животу тек 18 месеци,ако и толико и никад није тренирао малађе категорије) да позове оног из Јавора,а у наставку квалификација шта год било,тешко да ће нам дати да будемо испред Талијана(спонзори,тв-права,настро-азуро,D&G,тата-Берлускони,згодне цице у полувремену и глупаве наградне игре...)

А Пижон,да је ваљао не би га заманио Достанић!
Од Пижона је тешко наћи горе решење,ал' да пробам- Љупко Петровић!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Citat
хрватског генија нико није ништа питао,нек гледа како да намести и оне преостале утакмице у квалификацијама...

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Kako zivis sa svojom maloumnoscu... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
А Пижон,да је ваљао не би га заманио Достанић
ma da  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Pizon  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
Citat
Savicevicu, ne seri! Iskenjao si se od A do Š!

Sta je iskenjao? Smile
Sve je dobro rekao,sem za Klea.

Kao sto rekoh, od A do Š!

Prvo, uspeh je sam po sebi bio ucesce na SP. A pobeda nad Nemackom je pokazala da igramo mnogo bolji fudbal nego kod Santraca i Petkovica. Ko god misli da Antic nije postigao "nikakav rezultat", zestoko lupeta gluposti.
Pod "Š" je vezano za Klea...

Jeste,veliki je uspjeh za Trinidad i Tobago samo ucesce. Smile
I kurac igramo bolji fudbal nego kod Santraca..
Srbija trenutno ne igra nista.I nece otici na EP ako Antic ostane selektor.
Rodjo, mozda si jaci nego ikada, i ne znam da li se uopste i secas SP 1998 godine, ali sumnjam u tvoje poznavanje fudbalske igre. A, sad cu da ti kazem i zasto:
Slobodan Santrac je na SP poveo jednog Stojkovica, Savicevica, Mijatovica, Jugovica, Mihajlovica, Jokanovica, Djukica, Miloševica... A, sta je napravio? Jedva smo pobedili sa po 1:0 Iran i tada anonimni SAD. Jedino smo nesto pokazali protiv Nemacke, ali iskljucivo zahvaljujuci individualnom kvalitetu fudbalera. Nacija je pizdela koliko smo lose igrali sa takvom ekipom. Ovo sto danas imamo je daleko, daleko od vrhunskih fudbalera. Jedino Vidic, Ivanovic i Stankovic su vrhunska klasa. Ostalo je, realno, srednje zalosno i manje-vise u rangu sa ostalim reprezentacijama.
Antic je uspeo da harmonise ekipu i svako ko kaze da nije uzivao u kvalifikacijama i bio pozitivno iznenadjen - laze!
Gana je vicesampion Afrike, imaju igrace koji igraju u vrhunskim klubovima i ko kaze da Afrikanci nemaju jake ekipe, taj se ič ne razume u fudbal. Izmedju ostalog, POLUFINALE im je izbeglo nesrecno promasenim penalom u poslednjem minutu produzetka protiv Urugvaja.
Protiv Australije smo odigrali najbolje prvo poluvreme ikada, ali su ispromasivali silne zicere i bili kaznjeni sa dva gola iz dva suta. A, sta bi bilo da nam je sviran penal u poslednjem minutu, to nazalost nikada necemo znati.

Prema tome, lako je kritikovati, menjati i bunariti. Treba pruziti podrsku onda kada ne ide, kada je najpotrebnije, ne samo kada dobro igramo i pobedjujemo.

Prvo, uspeh je sam po sebi bio ucesce na SP. A pobeda nad Nemackom je pokazala da igramo mnogo bolji fudbal nego kod Santraca i Petkovica. Ko god misli da Antic nije postigao "nikakav rezultat", zestoko lupeta gluposti.
Pod "Š" je vezano za Klea...
Izvini, uspeh je bio proci grupe.
Pre bih bio zadpvoljan da smo od Nemacke izgubili sa 5:0 i da smo dobili Ganu i Australiju sa po 1:0 i da smo prosli.
Dobili smo Nemacku i to je dovoljno da Antic ostane. Boze logike.  Smile
A sto neki kazu vodio je Real, Barsu i Atletiko i zato treba da ostane... koja je to tek logika.
A po strani njegove nebulozne konferencije za stampu.

Antic mora da ode. E sad sto nemamo (makar po imenu) odgovarajucu zamenu je druga stvar. Daj Pizonu, pa cemo videti sta ce biti.
Daj posle Kurti, pa Murti....pa neka se svi izjasu i izredjaju, a mi cemo sledeci put igrati na zavrsnici velikog takmicenja kada nam u reprezentaciji budu igrali Brazilci i Argentinci.
Ne znam od koga si cuo za "Real, Barsa, Atletiko" logiku, ali od mene nisi. Ja sam svoje argumente izneo. Boljeg od Antica NEMAMO!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
да позове оног из Јавора,

ultra-mega-giga defanziva
taj nije napad ni na televiziji video
celu svoju jebenu trenersku karijeru gradi sa 8 balvana u odbrani,1 defanzivnim veznim i jednim napadacem kome neda da predje na protivnicku polovinu  Smile
ko u njemu vidi dobrog trenera taj nema veze sa fudbalom

niko se neseca klubova koje je antic odveo u drugu ligu  Smile
« Poslednja izmena: 11. Sep 2010, 16:59:35 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Nokia 
Citat
ultra-mega-giga defanziva
он човек тренира клуб у ненормалним условима и игра са оним што има,а ни против ни Звезде ни Партизана није играо бункер,Јавор је на свим утакмицама право шансе.

друго код дефанзивне/офанзивне игре!
то је стил који овај фудбал гаји од великог Чиче,Миљана Миљанића,и ту селектор не може ништ да учини кад их сви з (домаћим) клубовима уче: ''да је важно не примити гол'' (али их не уче шта чинити кад се гол прими! Што је показала утакмица са Ганом или друго полувреме са Аустралијом).
Како Ђуричић води видело се против Јапана,који брат-брату није јачи од словеније!
Pizon  Smile Smile
или Јешић  Smile
Citat
celu svoju jebenu trenersku karijeru gradi sa 8 balvana u odbrani,1 defanzivnim veznim i jednim napadacem kome neda da predje na protivnicku polovinu
па талијани су цео живот свели на 0-2!
А тек Мурињо? Изгубљени Дунга... Smile Рехагел... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 813 814 816 817 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.