Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 694 695 697 698 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 623678 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia E72
Караџић Толе Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Vratio nam nadu sto nas odveo na SP??? Ko da je jedini to uradio? A tamo  Smile

Greska je sto se spominje nemanje sportske srece a igrao si 3 utakmice. Ne jednu kup utakmicu, nego 3 komada bato.

Pazi Rinaku: "A ko mu je dao i ko ga je doveo ako ne predsednik"
Pa onda treba da si za tog predsednika, jer si ocigledno za Antica,a on ga je doveo, a ne protiv.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 02:03:49 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
pa sta smo mi, brazil? Da li ti stvarno mislis da mi bez te sportske srece mozemo da odemo dalje? Da li ti mislis da smo mi toliko nadmocni nad ostalima da nam sportska sreca ne treba?

I na kraju posle svega sto se izdesavalo i posle svih gluposti koje su se desile a nisu trebale sudija nam je ukrao penal za prolaz... Stvarno ne vidim u cemu Antic gresi kada kaze ono sto prica na konferencijama.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Samsung 
Караџић Толе Smile Smile Smile

Јебо вас караџић, само Ђора Smile Smile Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
Baraba iz bioske Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Definitivno nisi citao moje postove. Ja uopste ne kazem da je Antic los, naprotiv, nemamo boljeg, mada neke stvari je morao drugacije, ali jbg sad. Sportska sreca je poslednja stavka...  Samo sam protiv ciganske propagande da je Tole kriv za neuspehe, sto nema veze s vezom.

p.s. Khadafi, nisi odavno zanimljiv sa Djorom, smarate i ti i on.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 02:16:00 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Vratio nam nadu sto nas odveo na SP???

Не, већ смо коначно заиграли нешто што личи на фудбал.

Samo sam protiv ciganske propagande da je Tole kriv za neuspehe

А ко је то кад и где рекао? Smile

« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 02:19:36 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
To prvo Empty je citat prethodnika ne moja misao.

A za ovo drugo ispravka, ne kriv za neuspehe, nego za sve sto ne valja u vezi reprezentacije, za to sto ne valja Tole je kriv, a za dobre stvari Antic...a naravno Tole nema veze sa tim sto je Antic selektor.
To za smenu Antica nije tek tako, sacekajmo da vidimo. Glupost je da Tole sad zeli Anticevu glavu a on ga tu postavio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Citat
od Osima na ovamo nismo imali boljeg selektora , smene li ga ili nateraju na odkaz to ce biti nevidjen autogol , pravicemo mi Antica od blata  !

u centar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

MAC MAC

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2249
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
SonyEricsson w200i
PRESS: FSS uzima Muslina Zvezdi?

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije ozbiljno razmišljaju da mesto selektora „orlova" ponude nekadašnjem treneru Crvene zvezde Slavoljubu Muslinu, dok je rezervna opcija angažovanje iskusnog stranog stručnjaka, saznaje Press! Aktuelni selektor Srbije Radomir Antić odradiće prijateljski meč sa Grčkom 11. avgusta, a zatim će na sastanku Izvršnog odbora naše „kuće fudbala" biti „ražalovan", jer zbog suspenzije FIFA neće biti u mogućnosti da predvodi Stankovića i drugove na četiri utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Istina, članovi Karadžićeve vlade prvo će saslušati Antićeve predloge, ali je izvesno da neće prihvatiti da na klupi „orlova" sede njegovi pomoćnici, Rešad Kunovac i Aleksandar Rogić.

- Ako ne dođe do nekog velikog zaokreta, Radomir Antić će u četvrtak biti smenjen sa mesta selektora Srbije. Zbog suspenzije FIFA, on će dostaviti predlog članovima Izvršnog odbora FSS-a, odnosno otvoreno će morati da im kaže šta namerava da uradi. Ali, već sad je izvesno da oni ni u ludilu neće pristati da Kunovac ili Rogić predvode tim na četiri naredne utakmice. Šanse Antića da ostane selektor su minimalne, pogotovo što zbog svog prekršaja neće dobiti otpremninu. Takođe, Antić je poslednjim javnim nastupima iziritirao kompletan Savez - kaže izvor Pressa blizak dešavanjima u FS Srbije.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić danas se vraća sa odmora, ali bez obzira na prijateljski meč sa Grčkom, on će odmah krenuti u operaciju angažovanja novog selektora. Sada već proslavljeni srpski stručnjak Milovan Rajevac će i dalje predvoditi Ganu, što samo povećava izglede Slavoljuba Muslina da se vrati u ovdašnji fudbal.

Iako na Terazijama 35 ne žele da pričaju o potencijalnim naslednicima, izvesno je da će Tomislav Karadžić brzo reagovati. Kako se može čuti, jedan deo rukovodilaca FSS-a smatra da bi Slavoljub Muslin predstavljao idealno rešenje. „Francuski đak" je trenutno slobodan, a ne treba zaboraviti da je tokom mandata u Crvenoj zvezdi učestvovao u igračkom formiranju mnogobrojnih reprezentativaca. U slučaju da ne dođe do dogovora sa trofejnim stručnjakom, čelnici FSS-a spremni su da naprave radikalan potez i angažuju stranca.

- Sigurno je da će se Karadžić raspitati za Muslinovo zdravlje. Male su šanse da se Slavoljub vrati u Crvenu zvezdu, a što je bitnije, uklapa se u profil stručnjaka koji je potreban reprezentaciji. On je na „Marakani" trenirao Vidića, Lukovića, Žigića, Pantelića, Jankovića... Poznat je kao stručnjak koji insistira na disciplini, u najboljim je godinama i mesto selektora Srbije predstavljalo bi krunu njegove karijere. Rasplet će biti zanimljiv, pošto pojedinci iz najužeg rukovodstva smatraju da je ovoj selekciji Srbije potreban inostrani stručnjak. Negativno iskustvo sa Klementeom ništa neće promeniti u razmišljanjima pojedinaca iz Karadžićeve vlade - poručuje izvor Press-a.

Bez šansi nije ni Ljupko Petrović, ali njegov trenerski zenit je odavno prošao, dok Vladimir Vermezović u Južnoj Africi zarađuje 500.000 evra godišnje i ne zanima ga funkcija selektora.

http://www.sportal.rs/news.php?id=33144

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 694 695 697 698 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.