Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 696 697 699 700 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 623668 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
Ajoj, ja jednostavno ne volim kad selektor kuka na "visu silu" sto nismo prosli dalje. To ne mogu da prihvatim kao opravdanje. Mi na SP nismo igrali leprsavo, nije da smo stvorili 10 sansi po utakmici, a da su protivnicki golmani bili maestralni, mi jednsotavno nismo igrali fudbal na SP.
Ej, igrali smo u grupi sa Ganom i Australijom i nismo prosli dalje. To je neuspeh. Da je selektor jednom rekao da je to neuspeh, kako cemo uciniti sve da popravimo utisak na EP ja bih bio za njega.

Kada se pravdas da nesto nisi uradio zbog nekog razloga logicno je da je to neuspeh... Zar ne?

Pravdanje je sinonim za neuspeh. Ne znam zasto sve mora da se kaze....
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6S
Mislim da je vecina svesna da je Antic jedan od najboljih i najuglednijih srpskih trenera ikada. Po meni JE najbolji i najugledniji, ali to je moje licno misljenje. Ne znam zasto se uopste vodi dalja rasprava na ovu temu? Dakle ako oteraju Antica, jasno je da boljeg nece dovesti, vec je samo pitanje KOLIKO ce taj novi biti GORI od njega, a vrlo je verovatno da ce biti MNOGO gori. Takodje, ako ga oteraju (namerno kazem oteraju, jer jasno je da Antic zeli da radi i dalje), jasno ce biti i zbog cega su ga oterali. Oterali su ga zato sto nije hteo da slusa Karadzica i da mu drugi sastavljaju tim i govere sta da radi. Ocigledno je Karadzic malo podcenio svoje ego, zaslepljen euforijom koja ga je obuzela kada je saznao da ce Antiv prihvatiti da bude selektor i to bas pod njegovim predsednikovanjem, pa je zaboravio da Anticu nece moci on da sastavlja tim i govori mu sta da radi. U medjuvremenu se toga setio pa je trazio izgovor da otera Antica. Ovo sa suspenzijom Antica mu je leglo k'o budali samar, jer ce sada to da iskoriti kao izgovor za njegovu smenu iako je cak i njemu jasno da reprezentacija ne bi trpela ni promil zbog toga.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 14:02:10 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 6260 Slide
Ovde koliko sam ja razumeo nisu problem 4 meca suspenzije, nego neko zeli Antic da ode.. Smiley

Od onih 4 utakmica sto sam gledao sad na sajtu uefa, Italija je zeznuta pogotovo sto se igra u gosti. Ove ostale i bez njega moze da se pobede, tako da ne znam zasto bi on morao da napusti reprezentaciju, jednostavno nije mi logicno. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6S
Ovde koliko sam ja razumeo nisu problem 4 meca suspenzije, nego neko zeli Antic da ode.. Smiley

To je samo izgovor koji je glupi Karadzic smislio kako bi ga oterao, zato sto nije dozvolio da mu se ovaj mesa u posao. Inace Antic i mogao normalno da trenira reprezentaciju, samo bi na klupi neko drugi sedeo, a posto su jos pre par godina izmislili mobilni telefon, a i niko mu ne brani da sedi na tribinama, to nikakav problem nije. Problem je dakle Karadzic a ne Antic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia Lumia 920
Molim vas da pustite zajebancije sa Djorom, Zivom i ostalim strucnjacima Wink  a potcenjujete Vermeza koji je izmislio fudbal za Muslina i jos neke pominjane kandidate, i uopste ne bih imao nista protiv da uzme reprezentaciju jer mislim da bi njemu odgovarala bas takva ekipa kakvu mi imamo trenutno, i da bi i ta reprezentacija igrala dobar fudbal, medjutim posto on nije u situaciji da moze (ili hoce) da preuzme nacionalni tim onda ne treba vise tome pridavati znacaj... uz sve to, ja sam protiv smene Antica jer ne verujem da to moze da izadje na dobro pa makar doveli Murinja za selektora...

... posto su jos pre par godina izmislili mobilni telefon, a i niko mu ne brani da sedi na tribinama, to nikakav problem nije. Problem je dakle Karadzic a ne Antic.

Naravno, cuo sam da sad cak prave i neke blutut slusalice, pa neke bubice...  Smile   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Најгоре је што ће све ово да прође у стилу "појео вук магарца", отприлике исто као кад је Караџа отјерао и Ђукића. Било би лијепо да публика у сриједу стави до знања идиотима из Савеза да је уз Антића. Али ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Upravo tako.Vise od 3/4 svih nas je nesumnjivo uz Antica(kad kazem svih nas mislim na celokupnu populaciju fudbalskih ljubitelja nase zemlje) i kretenima iz saveza treba to da se stavi do znanja u sredu.
Nikakvo navijanje za pobedu ,samo svestrana Podrska Gosn.Radomiru Anticu.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Ja da sam na mestu fudbalera i da imalo cenim Antica, ja bih strajkovao mec protiv Grcke
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Treba iskazati opšti protest na utakmici , dati masksimalniu podršku Anticu !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Treba iskazati opšti protest na utakmici , dati masksimalniu podršku Anticu !

citaj iznad ^^

upravo tako nesto sam i hteo da kazem  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 696 697 699 700 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.