Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 695 696 698 699 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 623660 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K800i
Ajoj, ja jednostavno ne volim kad selektor kuka na "visu silu" sto nismo prosli dalje. To ne mogu da prihvatim kao opravdanje. Mi na SP nismo igrali leprsavo, nije da smo stvorili 10 sansi po utakmici, a da su protivnicki golmani bili maestralni, mi jednsotavno nismo igrali fudbal na SP.
Ej, igrali smo u grupi sa Ganom i Australijom i nismo prosli dalje. To je neuspeh. Da je selektor jednom rekao da je to neuspeh, kako cemo uciniti sve da popravimo utisak na EP ja bih bio za njega (iz razloga sto nemamo boljeg - madabih mozda dao Djukicu da pokusa), ali on se pravda nekim glupostima. Takodje to sto je uradio na kraju utakmice mu nikako ne ide na ruku. To selektor ne sme da uradi.

I upravo ovo sto Bogdany prica, Antic je uvek bio pozivan da bude selektor, a samo je prihvatio Toletov poziv.
Niko mi jos nije rekao zasto je Tole kriv... osim sto namesta titule Partizanu!  Smile
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Niko mi jos nije rekao zasto je Tole kriv... osim sto namesta titule Partizanu!  Smile

Па нико није ни рекао да је он за ишта крив.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Samsung 
Citat
p.s. Khadafi, nisi odavno zanimljiv sa Djorom, smarate i ti i on.

А толе је занимљив Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1
mob
Apple iPhone 6S
Mozda ovo i nije tako lose. Taman dok Adzicu i drugarima dodje iz dupeta u glavu i ispucaju sve adute u vidu Grofova, Rajevaca i tako dalje...

Citat
PRESS: FSS uzima Muslina Zvezdi?

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije ozbiljno razmišljaju da mesto selektora „orlova" ponude nekadašnjem treneru Crvene zvezde Slavoljubu Muslinu, dok je rezervna opcija angažovanje iskusnog stranog stručnjaka, saznaje Press! Aktuelni selektor Srbije Radomir Antić odradiće prijateljski meč sa Grčkom 11. avgusta, a zatim će na sastanku Izvršnog odbora naše „kuće fudbala" biti „ražalovan", jer zbog suspenzije FIFA neće biti u mogućnosti da predvodi Stankovića i drugove na četiri utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Istina, članovi Karadžićeve vlade prvo će saslušati Antićeve predloge, ali je izvesno da neće prihvatiti da na klupi „orlova" sede njegovi pomoćnici, Rešad Kunovac i Aleksandar Rogić.

- Ako ne dođe do nekog velikog zaokreta, Radomir Antić će u četvrtak biti smenjen sa mesta selektora Srbije. Zbog suspenzije FIFA, on će dostaviti predlog članovima Izvršnog odbora FSS-a, odnosno otvoreno će morati da im kaže šta namerava da uradi. Ali, već sad je izvesno da oni ni u ludilu neće pristati da Kunovac ili Rogić predvode tim na četiri naredne utakmice. Šanse Antića da ostane selektor su minimalne, pogotovo što zbog svog prekršaja neće dobiti otpremninu. Takođe, Antić je poslednjim javnim nastupima iziritirao kompletan Savez - kaže izvor Pressa blizak dešavanjima u FS Srbije.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić danas se vraća sa odmora, ali bez obzira na prijateljski meč sa Grčkom, on će odmah krenuti u operaciju angažovanja novog selektora. Sada već proslavljeni srpski stručnjak Milovan Rajevac će i dalje predvoditi Ganu, što samo povećava izglede Slavoljuba Muslina da se vrati u ovdašnji fudbal.

Iako na Terazijama 35 ne žele da pričaju o potencijalnim naslednicima, izvesno je da će Tomislav Karadžić brzo reagovati. Kako se može čuti, jedan deo rukovodilaca FSS-a smatra da bi Slavoljub Muslin predstavljao idealno rešenje. „Francuski đak" je trenutno slobodan, a ne treba zaboraviti da je tokom mandata u Crvenoj zvezdi učestvovao u igračkom formiranju mnogobrojnih reprezentativaca. U slučaju da ne dođe do dogovora sa trofejnim stručnjakom, čelnici FSS-a spremni su da naprave radikalan potez i angažuju stranca.

- Sigurno je da će se Karadžić raspitati za Muslinovo zdravlje. Male su šanse da se Slavoljub vrati u Crvenu zvezdu, a što je bitnije, uklapa se u profil stručnjaka koji je potreban reprezentaciji. On je na „Marakani" trenirao Vidića, Lukovića, Žigića, Pantelića, Jankovića... Poznat je kao stručnjak koji insistira na disciplini, u najboljim je godinama i mesto selektora Srbije predstavljalo bi krunu njegove karijere. Rasplet će biti zanimljiv, pošto pojedinci iz najužeg rukovodstva smatraju da je ovoj selekciji Srbije potreban inostrani stručnjak. Negativno iskustvo sa Klementeom ništa neće promeniti u razmišljanjima pojedinaca iz Karadžićeve vlade - poručuje izvor Press-a.

Bez šansi nije ni Ljupko Petrović Smile, ali njegov trenerski zenit je odavno prošao, dok Vladimir Vermezović u Južnoj Africi zarađuje 500.000 evra godišnje i ne zanima ga funkcija selektora.

Inace Vermezovic izgleda ne dolazi, sto je mozda i jedina dobra vest kada je reprezentacija u pitanju ovih dana.

Citat
Vermezović neće na klupu "orlova"

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije od ponedeljka rešavaju pitanje ko će voditi reprezentaciju na startu kvalifikacija.  Informacija da je od FSS dobio ponudu da preuzme kormilo srpske reprezentacije iznervirala je Vladimira Vermezovića. Pogotovo deo gde se „zahvaljuje na ponudi, jer ima ugovor sa Kajzer Čifsima od 500.000 evra godišnje". Naš trener u Južnoj Africi bio je u nedelju pre podne besan kao ris.

- To veze sa istinom nema, neka me ostave više na miru, neka nađu neke druge kandidate za selektore i trenere, mene to više ne zanima. Ja se u Srbiju više kao trener ne vraćam! Mogu samo da jednog dana postanem neki funkcioner, ali na klupu nikad više - poručio je iz Južne Afrike Vladimir Vermezović, prenose Novosti.

Po njegovom mišljenju, poenta informacije je da se sadašnjem selektoru Antiću „suzi" krug prijatelja.

- Antara i ja smo u odličnim odnosima i na ovaj način sigurno neko pokušava da veštački stvori konflikt između nas. Neće mu uspeti - tvrdi Vlada Vermezović.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 13:11:57 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
'ebe se Vermezu da napusta Afriku i da slusa budale u Savezu ... pametan covek
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1
mob
Apple iPhone 6S
Pametan, pametan. Samo da i dalje ostane tako pametan i ja cu biti srecan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
evo sta su uradili od Antica .... covek dobio 4 meca suspenzije i oni odmah ... tras .. otkaz ...

A kad ih je odveo na SP tad je bio dobar i tad je bio " Bog " ... more .. sve to treba u tri lepe da se otera i da se dovedu ljudi kojima je fudbal u srcu a ne pare i korist

Antica su trebali da kazne .. to je tacno .. ipak je on selektor i onako nije trebao da se ponasa ... ali dati coveku otkaz tj. ne dati nego vec traziti nekog drugog a da covek nije ni otisao a da pri tome nije dobio sansu ni da kaze kakvi su mu planovi .. to je vec pogresno od Saveza i u tome njih krivim.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ladno Ljajica nisu pozvali ni za A selekciju ni za mladu reprezentaciju... Pa dal misle oni u tom savezu nesto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Pazi Rinaku: "A ko mu je dao i ko ga je doveo ako ne predsednik"
Pa onda treba da si za tog predsednika, jer si ocigledno za Antica,a on ga je doveo, a ne protiv.
Bez obzira šta radi i kako radi , kakva ti je to logika , valjda se neko podržava kada nešto dobro uradi a kada pravi gluposti ne podržava , ili treba podržavati nekoga zbog pripadnosti kluba ma šta god uradio ? Kome da verujem , Toletu lopovu koji svakim svojim potezom pokazuje da ne podnosi Zvezdu i koji traži poslušnike da bi mogao da vedri i oblaci sve uz raznorazne malverzacije oko igraca za reprezentaciju ?
Nema govora njuška koja uliva poverenje !  Smile

Nadam se da ce publika na na prijateljskom mecu protiv Grka iskazati nezadovoljstvo i protivljenje Anticevoj smeni , ocekujem da se i fudbaleri izjasne o nevidjenoj gluposti smene trenera i dovodjenju ko zna kakvih poslušnika .
« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 14:00:07 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ladno Ljajica nisu pozvali ni za A selekciju ni za mladu reprezentaciju... Pa dal misle oni u tom savezu nesto...

Osim gola u prijateljskom mecu, sta je Ljajic uradio u zadnje vreme ?

Ja nesto nisam cuo o njemu u poslednje vreme ili ja to mozda pratim pogresne vesti.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 695 696 698 699 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.