Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 659 660 662 663 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 593726 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia 6700
Jorgancevic je sigurno bolji od Brkica
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Jorgancevic je sigurno bolji od Brkica

Momak se preziva Jorgacevic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Срећно Јоргачевићу  Smile

Белгија већ има дуго проблема са голманима од како се опростио од репрезентације Стијн Стијнен. Нисам сигуран ко им је сада први голман  Smile Има онај Бејли из Мехенгладбаха и Крул из Њукасла, али не знам да ли су они први голмани  Smile

Тешко да би Јоргачевић прихватио понуду Белгијског савеза да му није зацементирано место међу стативама.
Ma Belgijanci pored Bejlija imaju i Gilleta iz Barija, a Krul nije Belgijanac vec Holandjanin!

Nisam siguran ko je od ove dvojce prvi golman, ali Jorgacevic bi mogao da se izbori za prvo mesto u reprezentaciji ako nastavi da napreduje.

Smile Био сам убеђен да је Белгијанац  Smile

Срећно Јоргачевићу  Smile

Белгија већ има дуго проблема са голманима од како се опростио од репрезентације Стијн Стијнен. Нисам сигуран ко им је сада први голман  Smile Има онај Бејли из Мехенгладбаха и Крул из Њукасла, али не знам да ли су они први голмани  Smile

Тешко да би Јоргачевић прихватио понуду Белгијског савеза да му није зацементирано место међу стативама.

http://en.wikipedia.org/wiki/Geert_De_Vlieger

Па он им је дуго и добро бранио ако се не варам Smile

Немам појма, али с обзиром на године и на то да знам да је Стијнен годинама уназад први голман овај не брани одавно.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2010, 01:06:10 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Milijaš za B92: "Zaslužujemo uspeh"

Još od dana kada je debitovao za reprezentaciju u septembru 2008. godine, Nenad Milijaš bio je zapažen u selekciji, gde na sredini terena uglavnom igra u paru sa kapitenom Dejanom Stankovićem. Rođeni Zemunac, posle pet sezona u FK Zemunu, tri godine je uspešno nastupao za Crvenu Zvezdu, za koju je na 97 mečeva postigao 37 pogodaka. Od prošle sezone igra za Vulverhempton, a za B92 je pričao o novom usponu nacionalnog tima, pojmu uspeha, protivnicima na najvećoj fudbalskoj smotri i još mnogo čemu...

- Kako je sve počelo u reprezentaciji i kako si se ti osećao kada si postao deo te priče?

„Početak kvalifikacija i dolazak novog selektora su meni otvorili vrata u reprezentaciji. Iskreno, nisam se nadao pozivu, jesam igrao jako dobro, a možda sam igrao još bolje u tom našem prvenstvu pre nego što sam debitovao za reprezentaciju, ali je sigurno da je dobijanje poziva bilo nešto najveće za mene, mnogo sam se radovao tome. Onda, kada sam došao na prvi trening sa timom, mnoge od njih sam do tada gledao na televiziji. Stvarno su to bila velika imena za mene, igrači koji su igrali u velikim klubovima. Ja sam tada još igrao u domaćem prvenstvu, bio sam kapiten Crvene Zvezde i sigurno da je taj prvi kontakt meni lično mnogo značio“.

- Kako si ti uopšte zamišljao reprezentaciju posle debakla proteklih godina?

„Na reprezentaciju nisam gledao kao na 800 ljudi protiv Poljske. Za mene je to bila reprezentacija, nešto najveće, nešto što cela Srbija gleda i o čemu vodi računa, međutim, tek kad sam došao tamo, video sam koliko je trebalo da radimo da bi reprezentacija dobila to što ima sada i kakve rezultate moramo da napravimo. Iskreno, na prvom okupljanju nisam video nikakve probleme, tek posle nekoliko dana sam uvideo da je interesovanje bilo manje nego što sam ja lično zamišljao, ali je potom iz dana u dan raslo“.

...

Цео интервју можете прочитати овде Милијаш млати нашироко и о играчима, глобалном загревању, пандама ЛИНК
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Bojan Jorgačević: "Pre ekonom u Srbiji nego na golu Belgije"
17. MAJ 2010. | 08:58

Bojan Jorgačević nije dobio poziv selektora Antića za pripreme reprezentacije Srbije. Sjajni golman Genta ipak ne želi da prihvati poziv Belgijanaca da brani za njih.
Golman Genta će u narednim mesecima dobiti belgijski pasoš a iako ima ponudu da brani za reprezentaciju zemlje u kojoj ga veoma poštuju, on ipak ostaje veran domovini.

"Zar da se odreknem reprezentacije Srbije samo zato što ove godine nisam na spisku putnika za Svetsko Prvenstvo? Ne, ne, ne… Čekaću dokle god postoji i gram nade da stanem na gol "Orlova", Srbija je moja zemlja, za nju sve dajem," rekao je Jorgačević.

Kaže da ne postoji nikakva šansa da obuče dres Belgije.

"Ako bih, recimo, trebalo da biram između poslova ekonoma u našoj državnoj selekciji i mesta u belgijskom nacionalnom timu lako bih dao glas za otadžbinu. To zna i novi selektor Belgije, gospodin Lejkens, koji me, svojevremeno, doveo iz Rada u Belgiju. Tada su nam se putevi, spletom okolnosti, ipak razišli, on se posvađao sa rukovodstvom Genta i otišao u Lokeren."

IZVOR: SPORTSKE.NET, SPORT

Smile Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Citat
Милијаш млати нашироко и о играчима, глобалном загревању, пандама ЛИНК

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ево лепа вест за нас, Балак не иде на Светско првенство.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Jorganeeee!!!Jorganeeeeeeeee!JorganeeeeEEEEEE!Ti si Radov cetnik Jorgane!Jorgane!JORGANEEEE! Smile  Smile svaka mu cast za ovo...Balak siso jedna Nemackaaaa!Nemaackaaaaaa!NemackaaAAAAaaAAA!Ti si pi*ka jedna Nemacka!NEMackaaaaa!

Javio mi se osecaj,ulazimo u polufinale 100%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
Ево лепа вест за нас, Балак не иде на Светско првенство.

Ne budimo samo previše euforični i ne likujmo pred tudjom nesrećom da nam se ne bi vratilo.

Budimo ljudi i poželimo mu brz oporavak Smile
« Poslednja izmena: 17. Maj 2010, 13:45:35 od superior »
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Samo male mishije luzerske ekipe se raduju povredi protivnika. Ako nashi tako razmishljaju, nece ni grupu proci.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 659 660 662 663 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.