Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 661 662 664 665 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 593726 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Нзм да ли сте видели, али било је пре недељу дана на Б92 да се гласа како ће гласити слоган који ће писати на званичном аутобусу наше репрезентације, победио је: Igramo srcem, vodimo osmehom!

Ево овде имате и за остале репрезентације: http://www.fifa.com/worldcup/news/newsid=1209257/index.html#winning+team+slogans+announced  

Једино је шпански бољи  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ja nemam zamerki ali me je strah da ne ispadne kao sa Petkovicem koga smo isto proglasili za cudotvorca kada smo se plasirali na prosli Mondijal Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Прво, са Раћом није никако погрешио. Не знам стварно зашто многи оспоравају тог момка. На страну што је мене купио првим даном у Партизану тиме што је Гробар и понашањем пред потписивање уговора  Smile он стварно има играчке квалитете. Мало га јебе брзина, али није на њему јебо те да пробија и решава утакмице. Уствари јесте, он решава утакмице на средини, игра "Гатуза" одлично, а уз то има 21 годину. Куд ћеш лепше.

Других што се тиче, и Обрад му је оправдао поверење, Мрђа заби два у Јапану против жутих, Лане на левом боку јебе кеву. Жалим што није позвао Девића бар једну утакмицу, мада је он вероватно хтео да игра за Украјину. И то је то. Човек ради посао, ако је згрешио изаће на видело. Па полако бре.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja nemam zamerki ali me je strah da ne ispadne kao sa Petkovicem koga smo isto proglasili za cudotvorca kada smo se plasirali na prosli Mondijal Smile

Ја га нисам прогласио чудотворца. Нисам био одушевљеним оним што смо урадили у групи и знао сма да ћемо најебати од јачих. Тако и би. АНтић је пре свега другачији у фудбалској филозофији од Петка, и у томе је најбитнија разлика, бар што се мене тиче.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
Ja sam misljenja da je Petko imao veliku nesrecu sto su mu se povredili stubovi tima pred prvenstvo... Jednostavno zasnivao je sve na odbrani koja je pukla. Inace smo mogli nesto i da uradimo ali jbg.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
slazem se sa emptijem
kad budemo tukli jake i velike onda mozemo da pricamo o necem van serijskom
do sad nista nije uradjeno sto neki predhodnici nisu uradili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ma i ja se slazem da je Antic drugaciji samo me je strah da ne udjemo u euforiju prerano. Doduse bile su i drugacije okolnosti tada(Vidic nije igrao, selektor poveo svog sina i tako napravio malu pometnju, pomalo nesrecni porazi od Holandije i Obale Slonovace(mec koji nam doduse nista nije znacio)...)
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Petku je bila ocajna atmosfera u ekipi, povredili se odbrambeni igraci sto rece covek iznad, a i delom je on kriv(i za tu atmosferu a i jos po nesto), jer je gurao Savu npr. koji je bio stvarno mator, i mnogo bolje je bilo da smo igrali sa Zigicem mislim ali dobro... Mozda gresim...

Ali sada je nov ciklus i nema razloga da se vracamo u proslost...

Ako dobijemo Ganu u prvoj, mislim da imamo velike sanse za prolazak, ali svakako treba obratiti paznju na Australijance, mogu da budu nezgodni... Nemci su Nemci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ako pobedimo Ganu imamo 60% sansi za dalje. Australija je solidan tim( jesu za respekt ali su realno bili jaci proslo svetsko) ali mozemo da ih dobijemo ali vec sa Nemackom ce biti mnogo nezgodno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Петко је играо ретроградан фудбал, односно није играо фудбал. Оно је била катастрофа за гледати, а јаче екипе са тим дефанзива тимовима немају проблема. Да је играо Видић свеједно би изгубили од Холандије и Аргентине, пре свега јер су били 3 копља испред нас, ми нисмо умели лопту да задржимо а камоли нешто више.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 661 662 664 665 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.