Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije aka Terzini manekeni  (Pročitano 86721 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni stvarno nije jasno sta ce nama u reprezentaciji retardi kao sto su : Ergic,Jankovic i Kuzmanovic  i manekeni kao sto su : Stepanov,Tosic.Ne kazem da ne treba da se podmladi reprezentacija ali Klemente je preterao.
I jos samo da kazem da mi je zaista zao ljudi koji su kupili kartu za Srbija - Portugal gledao sam sinoc tekmu kako su razguzili beligiju 4 : 0 i sva 4 gola im dali u drugom poluvremenu a mozete da zamislite sta ce nama uraditi nama kojima od kazahstana primimo dva gola u drugom poluvremenu
« Poslednja izmena: 25. Mar 2007, 14:14:48 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Moj grad,moj klub,moje pivo ;SARAJEVO

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava BOSNA I HERCEGOVINA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia N78
Bosanski recept "Srce na teren"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
meni stvarno nije jasno sta ce nama u reprezentaciji retardi kao sto su : Ergic,Jankovic i Kuzmanovic  i manekeni kao sto su : Stepanov,Tosic.Ne kazem da ne treba da se podmladi reprezentacija ali Klemente je preterao.
I jos samo da kazem da mi je zaista zao ljudi koji su kupili kartu za Srbija - Portugal gledao sam sinoc tekmu kako su razguzili beligiju 4 : 0 i sva 4 gola im dali u drugom poluvremenu a mozete da zamislite sta ce nama uraditi nama kojima od kazahstana primimo dva gola u drugom poluvremenu

Zasto bi ti bilo zao ljudi koji ce za razliku od tebe da budu uz reprezentaciju ma sta god se dogoilo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6710
E brate..svi ce da ostavljaju srca na teren..ali to u Srbiji neces videti jos 100 god..Svima im je repka svetinja i svi ce da ginu za nju(svi to izjavljuju)a cim izadju na teren izgledaju ko picke...
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
Al kako su Bosanci i Makedonci igrali za svoju zemlju stvarno rispekt
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Бананамени у банана репрезентацијама, е то су Хрвати, "Босанци", "Македонци", "Црногорци"...

Али, најжалосније је то што нама играју педери, што је гора варијанта.
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
E sta bi ja dao da smo i mi banana reprezentacija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Mozemo mi ovde da se sporimo danima,ali niko nece da vidi sustinu.Ovo sto sad igra za reprezentaciju je najbolje sto imamo,mozda + - dva tri igraca.Daleko smo mi od kvaliteta repr. osamdesetih ili one generacije Piksija,Deje i Mijatovca.Danas kad nam je liga u trecoj -,cetvrtoj evropskoj klasi,kad u jacim evro klubovima imamo samo dva imena za koje moze da se kaze da su ekstra igraci,a sve ostalo je prosek,mi i ne mozemo da ocekujemo da cemo biti prvaci Evrope i ako se kvalifikujemo to ce biti ekstra uspeh.Sporimo se oko toga da li dva,tri igraca trebaju da igraju ili ne ,a svi znamo,samo sto neki nece da priznaju ,da nista bitno ne bi promenili jer su kao i ostali limitiranih kvaliteta.Mozes ti,@partizan u srcu i svi ostali,da pises bajke i prenosis iskustva cenjenih strucnjaka o kvalitetima pojedinih igraca ali te demantuje cinjenica da oni kao takvi nisu interesantni ni jednom jacem klubu iz kvalitetnijih liga.Kad budemo imali,kao ranije,sedam,osam igraca u najjacim evropskim ekipama,i malo jacu i regularniju ligu od sadasnje iz koje ce se regrutovati talenti za buducnost,a ne kao danas da se o klincima pisu bajke samo zato sto imaju tate,menadzere ili kad poklone novinarima mob.telefon pa ih ovi nakite po naslovnim stranama,onda mozemo da razmisljamo o visokim dometima.
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6710
Mozemo mi ovde da se sporimo danima,ali niko nece da vidi sustinu.Ovo sto sad igra za reprezentaciju je najbolje sto imamo,mozda + - dva tri igraca.Daleko smo mi od kvaliteta repr. osamdesetih ili one generacije Piksija,Deje i Mijatovca.Danas kad nam je liga u trecoj -,cetvrtoj evropskoj klasi,kad u jacim evro klubovima imamo samo dva imena za koje moze da se kaze da su ekstra igraci,a sve ostalo je prosek,mi i ne mozemo da ocekujemo da cemo biti prvaci Evrope i ako se kvalifikujemo to ce biti ekstra uspeh.Sporimo se oko toga da li dva,tri igraca trebaju da igraju ili ne ,a svi znamo,samo sto neki nece da priznaju ,da nista bitno ne bi promenili jer su kao i ostali limitiranih kvaliteta.Mozes ti,@partizan u srcu i svi ostali,da pises bajke i prenosis iskustva cenjenih strucnjaka o kvalitetima pojedinih igraca ali te demantuje cinjenica da oni kao takvi nisu interesantni ni jednom jacem klubu iz kvalitetnijih liga.Kad budemo imali,kao ranije,sedam,osam igraca u najjacim evropskim ekipama,i malo jacu i regularniju ligu od sadasnje iz koje ce se regrutovati talenti za buducnost,a ne kao danas da se o klincima pisu bajke samo zato sto imaju tate,menadzere ili kad poklone novinarima mob.telefon pa ih ovi nakite po naslovnim stranama,onda mozemo da razmisljamo o visokim dometima.

Smile Smile Smile

Slazem se sa tobom..ali,zar ovi igraci nisu sposobni da ostave srce na teren...makar da se trude,pa nek gube i od Kazakstana,Azerbejdzana,Angole,Jamajke..jer nije sramota casno izgubiti..A ne ovako,ko neke picke igraju..i onda govore kako su poggresili,kako su svi krivi..Pa zar Srbija nije sita tih prica.Pa pogledajmo Hrvate,ljudi ginu do zadnjeg minuta za svoju drzavu,Bosanci-isto(setimo se utakmice u BG..igrali su do kraja srcem)Poceli su i Makedonci da igraju veoma pozrtvovano,e tek cemo da vidimo kako ce Crnogorci da ginu za drzavu,a mi mozemo da ih proglasavamo autsajderima... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Meni to isto nije jasno. Kapirao sam ranije da nisu motivisani kada nisu imali ni svoju drzavu, vec su uvek igrali za neke usrane Jugoslavije, Srbije i Crne gore i tako dalje. Sada imaju svoj grb, svoju drzavu, cuju himnu pred pocetak i stvarno ne kapiram kako se makar ne trude. Ako su jadni, a prilicno su jadni, to je ok, protiv toga se ne moze, ali zalaganje svako moze i mora da prikaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.