Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije aka Terzini manekeni  (Pročitano 86597 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Mozda cu malo otici u off topic, ali ovo moram da kazem. Sinoc sam imao priliku da razgovaram sa nekoliko Zvezdasa o jucerasnjoj utakmici. Neverovatno je koliko svi ponavljaju istu pricu kao imali su los dan, mi nemamo bolje, jedino je Lazovic bio los, a na pomen Sase Ilica dize im se kosa na glavi. Na moje pitanje zasto nisu igrali Dragutinovic, Krstajic i Duljaj koji imaju svi po 50-tak utkmica u repr. kazu da su Tosic, Ergic i Stepanov bolji   Smile Smile Smile  O Vukicu i Kezmanu nece ni da pricaju. Za njih podsecanje na utakmice iz proslih kvalifikacija gde smo davali golove, ne racunajuci San Marino:

Belgija - Srbija i Crna Gora 0:2 [0:1]
strelci Vukic i Kezman

Srbija i Crna Gora - Litvanija 2:0 [1:0]
strelci Kezman i Sasa Ilic

Španija - Srbija i Crna Gora 1:1 [1:0]
strelac Kezman

Litvanija - Srbija i Crna Gora 0:2 [0:1]
strelci Vukic i Kezman

Srbija i Crna Gora - Bosna i Hercegovina 1:0 [1:0]
strelac Kezman

Da doticni strelci igraju za na primer Englesku ili Nemacku da li bi ih iko pitao kakvi su to golovi, da li su odbici ili da li im je namestio _________________ (upisati ime omiljenog fudbalera omiljenog kluba)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6300
Sasa i Vukic u sredini a Kezman i Lazovic u napadu. Dali bi 10 golova Kazahstanu!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mozda cu malo otici u off topic, ali ovo moram da kazem. Sinoc sam imao priliku da razgovaram sa nekoliko Zvezdasa o jucerasnjoj utakmici. Neverovatno je koliko svi ponavljaju istu pricu kao imali su los dan, mi nemamo bolje, jedino je Lazovic bio los, a na pomen Sase Ilica dize im se kosa na glavi. Na moje pitanje zasto nisu igrali Dragutinovic, Krstajic i Duljaj koji imaju svi po 50-tak utkmica u repr. kazu da su Tosic, Ergic i Stepanov bolji Smile Smile Smile O Vukicu i Kezmanu nece ni da pricaju. Za njih podsecanje na utakmice iz proslih kvalifikacija gde smo davali golove, ne racunajuci San Marino:

Belgija - Srbija i Crna Gora 0:2 [0:1]
strelci Vukic i Kezman

Srbija i Crna Gora - Litvanija 2:0 [1:0]
strelci Kezman i Sasa Ilic

Španija - Srbija i Crna Gora 1:1 [1:0]
strelac Kezman

Litvanija - Srbija i Crna Gora 0:2 [0:1]
strelci Vukic i Kezman

Srbija i Crna Gora - Bosna i Hercegovina 1:0 [1:0]
strelac Kezman

Da doticni strelci igraju za na primer Englesku ili Nemacku da li bi ih iko pitao kakvi su to golovi, da li su odbici ili da li im je namestio _________________ (upisati ime omiljenog fudbalera omiljenog kluba)
okreni par strana unazad i videces da sam jai sto to pisao ali nekim ljudima ne vredi objasnjavati nekima kojimas u Pantelic,Zigic i Bosko Jankovic vrhunac fudbala. .. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
E ajde prestani da seres za Zigica kad je fantastican igrac,a Vukic je obican govnar,pa jebota lik sedi na klupi u Sahtjoru i treba da igra za nas...Bosko -standardan u majorci,Zigic-prva zvezda svoje ekipe,Pantelic-drugi najbolji strelac Bundes lige,ti si nasao da pricas o objektivnosti...kompleksi su to.Kakav crni Vukic?Da li se kod tebe ikada nasa kritika za nekog partizanovog reprezentativca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Bosko -standardan u majorci,,Pantelic-drugi najbolji strelac Bundes lige,ti .[/b]
bosko igra svaku drugu tekmu a pantelic je dao dva gola u gostima za celo prvenstvo
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
pa dobro,neka Vukic odigra svaku drugu i neka da 10 golova...a sto se tice Pantelica on je drugi strelaci BL i mislim da tvoj komentar zasluzuje jedan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
Натакнем вам и Звезду и Партизан на ..... и све играче из оба клуба.И све који су икад играли,све те квази величине које ништа друго не знају сем да пикају лопту као и сва руководства оба клуба и савеза од другог светског рата на овамо.Поготово вам натакнем све улизане педере који су играли јуче и последњих година.Сви су они обична багра чије срце не заигра за Србију,већ за своје менаџере и што већи конто у банци и ниједан од њих није вредан било чије расправе,јер рећи ћу вам да су дебили сви до једног јер су за њих велик залогај играчи који су се наљутили на Боратов филм јер их је представио као нацију која пије коњску мокраћу,а наши манекени(а то носе из Партизана и Звезде) заслужују да их гађамо том коњском мокраћом,јер су нас по ко зна који пут осрамотили,али не ви сте искључиво засењени клупским размирицама,кога бре боли уво и ови што су играли и они што су изостали заслужују рафале у колена па бар Тошићу за пример па да видим како ће да нагузе Португалију.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6303
Sise jedne ,vazno je da svi imate kola,fensi naocare,kosicu  Smile

A ne mozete da pobedite kazakstan,poserem se ja na vase milionske ugovore  Smile

Vazno je da ste rasprodali karte za portugal a kako cete na oci pred 50 000 ljudi koji veruju u vas  Smile

Igrate ko picke, ooooooo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
pa dobro,neka Vukic odigra svaku drugu i neka da 10 golova...a sto se tice Pantelica on je drugi strelaci BL i mislim da tvoj komentar zasluzuje jedan  Smile
pa kezman je deset puta bolji od pantelica  a sto se tice vukica on je pre povrede bio dobar sad i nije neki igrac.npr sasa ilic je uz stankovica nas najbolji igrac sredine terena i on nije pozvan tako da neznam o cemu mi vise raspravljamo...
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.