Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije aka Terzini manekeni  (Pročitano 86713 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 865
Zastava Republika Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC K700i
kakav bre snezni jaguari? jel to nadimak Boratima?
Jel moze da se igra singl za Portugal? da stavim 5+ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
evo pročita san cili topic...

I mogu van reć ovo:

Meni nije jasno zašto se žestite...

pa izgubili u gostima - neš ti... uvik je moguće napravit jedan kiks

Da se razumimo - drago mi je da ste izgubili, i volija bi da ne odete na prvenstvo (ali to je samo moj subjektivni osjećaj)

Ali šta ima veze taj jedan poraz. Sad odigrate doma protiv Portugala nerješeno (recimo 0:0 ili 1:1), i onda u gostima dobijete ove "egzotičare" i to je to... opet ste natrag u igri

Imate par solidnih igrača (Ilić, Stanković, Vidić, Žigić) i oko toga se može složit i više nego pristojna momčad... sve ostalo mogu bit "vodonoše"

Ni naša ekipa nije ništa bajno, nema tu nekog velikog majstora, ima par solidnih igrača i ostalo su vodonoše...

najbitnije je da trener dobro posloži momčad i da u ekipi vlada sklad... i to je dovoljno za plasman... a šta će bit u Austriji - to je već druga stvar

Ali mislin da ćete se složit sa mnon da je i vaš i naš balun (nogomet) u teškome kurcu, lige su očajne, mladi igrači se ne formiraju, lopovi menadžeri i mafijaši funkcioneri caruju u savezima

Tako da van samo mogu reć da se ne tribate svađat na klupskoj relaciji.. i ne tribate padat u depresiju nakon jednog poraza... to se dešava

E, nadan se da će u BG-u bit dobra utakmica protiv Portugala (i da ćete izgubit  Smile)
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Sad odigrate doma protiv Portugala nerješeno (recimo 0:0 ili 1:1), i onda u gostima dobijete ove "egzotičare" i to je to... opet ste natrag u igri

Ti si bas optimista. Ja cu biti zadovoljan ako prodjemo bez petarde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7610
Da se razumimo - drago mi je da ste izgubili, i volija bi da ne odete na prvenstvo

Jel moze da se zna zbog cega?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Zbog čega?

Pa vi se nam rivali u svemu, pa tako i u sportu...

Zar nije logično da mi bude drago ako rival izgubi?

Meni, na primjer, ne bi bilo niti malo čudno ako se "vi" veselite kad "mi" izgubimo
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Ali mislin da ćete se složit sa mnon da je i vaš i naš balun (nogomet) u teškome kurcu, lige su očajne, mladi igrači se ne formiraju, lopovi menadžeri i mafijaši funkcioneri caruju u savezima

E ovo je 100% tačno što si rekao...

I za ovo navijanje se potpuno slažem i ne vidim što je nekima to čudno uopšte... naravno da smo rivali u svemu pa tako i sportu...ja sam popizdeo kad ste dali makedoncima gol u poslednjem minutu kao i što će i vama biti krivo ako mi nekim slučajem popedimo portugal (što je ipak nerealno)...
Sigurno da i vi splićani navijate da danimo izgubi bilo sa kim da igra, kao i kad se ovde navija za protivnika večitog rivala bilo da igra u domaćem prvenstvu ili u evropi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
upravo tako, stari.. upravo tako
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7610
Ok... Ja ne gledam tako na to... Ne dozivljavam vas kao neke rivale,osim ako igramo sa vama... Gledao sam malo utakmicu sa makedoncima kad je bilo 1-1,nisam ni znao do sinoc ko je dobio...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
a dobro..

svak ima svoje mišljenje.. jel' tako?

Ipak je to sve samo balun (nogomet)

Pazi, ja na primjer ne mogu podnit Engleze... ne sviđa mi se kako igraju, ne volin njihov balun (nogomet) i guštan kad izgube i kad se ne plasiraju na neko prvenstvo... A protiv Engleza ka Engleza neman ništa...

Pa onda možeš shvatit zašto iman takav stav prema vašoj reprezentaciji...

Razumiš?

Ali ponavljan - na kraju krajeva - ipak je to samo sport
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
Meni ovaj Portugal mirise opasno na Argentinu sa sp. Ako se provucemo bez petarde ja cu biti zadovoljan. Mozda nas jedino Vidic spasi petarde, ali mislim da jedno 3-4 nam ne ginu cak i pored njega. Naravno sa druge strane, mozda bi uspeli da damo jedan da je Zigic tu, a ovako, bolje da igramo sa 10 odbrambenih igraca, bar cemo primiti manje golova.

Kako možeš to da kažeš,pa ko je još uspeo primiti malo golova protiv silnih selekcija kao što su Portugal,Argentina,Brazil...igrajući bunker,ako krenemo sa betonom pozadi primamo 4 u prvih 20 minuta,pa ljudi nisu to špicevi Zvezde i Partizana koji ne mogu probiti bunker...razbice nas,bolje uzdignute glave,ako primimo 5 primili smo 5,al makar cemo nesto odigrati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.