Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 270921 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Citat
svima nama je slovenska krv a krv nije voda !

Slavenska krv, da. Smile A Slovenci nešt' nikada nisu bili bliski nama...

@Consigliere

Situacija sa Zenicom je specifična. Zenici je nažalost nalijepljena ta neka "nacionalistička etiketa" i teško da će je u skorije vrijeme uspjeti "istrgnuti iz očiju naroda" koji ne živi ovdje. U Zenici je potpuno drugačija situacija od
onog što svi misle. Ja sam rođena ovdje, živim ovdje i najbolje to znam.

Bilo bi glupo i nepošteno reći da nema ni trunke nacionalizma, to je nemoguće, toga ima svagdje u različitim obimima ali sam uvjerena da u Zenici i Tuzli ima najmanje od svih bh. gradova.
Kod nas nema podjele na hrvatske, srpske i muslimanske kafiće, svi zajedno izlazimo, zajedno se družimo, slavimo praznike, to je nešto posve normalno. Max i uzajamno poštovanje i naravno da se može zajedno. Navest' ću ti samo primjer moja tri najbolja prijatelja. Jedan je musliman, veliki vjernik, svaki vakat klanja, drugi je katolik(svake nedjelje u crkvu, i on je baš vjernik), treći je pola-pola(katolik/pravoslavac) ali ustvari ne vjeruje u religiju(kao ni ja), i znači četvrta sam ja, dijete iz neviđeno "udrobljene porodice" Smile i svi se mi družimo zajedno. Sinoć smo zajedno bodrili našu reprezentaciju, zezali se, družili. To je primjer da je moguće.
Na fax-u ista situacija, sve OK, zajedno se družimo, niko nikom ružne riječi ne kaže.
Na utakmicama Čelika se bar od 97'/98' nisu čuli nacionalistički povici.
*napomena da ovo što sam napisala važi za gradsku i kulturnu raju a ne za primitivne seljačine. Smile

Eto, ja se baš raspisa, nemojte zamjeriti, ali pokuašavam nekako objasniti situaciju u gradu koji je sinoć bio centar BiH. Dotakli smo se teme koja ne bi trebala imati veze s nogometom, ali nažalost, ima mnogo.

Bilino polje vjerovatno neće dugo biti domaćin repki, što mi je u jednu ruku i drago iz navedenih razloga u prošlom postu. Ono što su sinoć uradili ti "navijači" je za svaku osudu, i žali majko što više policija "nema pendrek". Smile

Ako je tačno da Ćiro odlazi, baš šteta, on je vrhunski trener, ali ima čovjek mnogo godina i vjerovatno bi mu još jedan kvalifikacioni ciklus bio prenaporan.
« Poslednja izmena: 19. Nov 2009, 13:58:09 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
I kako prodje vasa Bosna a mene svi napadali da cete proci  Smile Smile Smile Smile

Nikad se vi necete plasirati na SP  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Citat
Zenici je nažalost nalijepljena ta neka "nacionalistička etiketa" i teško da će je u skorije vrijeme uspjeti "istrgnuti iz očiju naroda" koji ne živi ovdje. U Zenici je potpuno drugačija situacija od
onog što svi misle. Ja sam rođena ovdje, živim ovdje i najbolje to znam.

Smile

ma sve,ali što ja pade tiket...  Smile

pa jes kad si igrao zbog emoicije za bih, a emocije i kocka ne idu zajedno...  Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2009, 14:44:50 od nebitno »
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Nije sramota izgubiti od boljeg , za razliku od Španije dobro ste prošli  Smile
Što se tiče navijaca , bruka i sramota , lagano cete biti kažnjeni tako da ce vam prisesti Bilina oranica Smile

Jedina dobra stvar koja se mozhe izvuci iz ovog barazha, jeste chinjenica da ce Bilino Polje konachno biti suspendovano.
Da me ne bi Juve girl, kao Zenichanka, pogreshno shvatila objasnicu - vecheras se desilo ono chega smo se vecina nas, koji se poneshto i razumijemo u fudbal pribojavali, a to je pozorishna atmosfera. Razlog tome je stoka u Savezu koja je napumpala cijene karata, pa onda obezbijedila svoje ljude koji ce pokupovati iste, i na kraju je rezultiralo da su do karata, vecinom, doshli ljudi koji niti znaju niti mogu navijati. Stoga, josh jednom SAVEZ NAPOLJE!

Не верујем да то има велике везе са тим, који је град домаћин.

Једноставно таква је ситуација свуда, кад се играју одлучујуће утакмице.

Цене скоче и онда дођу углавном они, који хоће да буду непосредни сведоци великог успеха, а у супротном, бар су погледали добру утакмицу.

Неко упита ко од Словена још иде. Па ту је Словачка, којој је ово прво учешће на СП, а чини ми се да ни на ЕП нису били никад. За њих ћу сигурно навијати после Србије.

Ту су сад и Словенци, екипа којој једва знам два играча, али су одлично одиграли против Русије. Биће ми драго, да и они нешто ураде. Рекох раније, да су они једини екс-Југовићи за које могу навијати. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6230i

Smile Smile Smile Smile

BiH - Portugal 0:1
Portugal - BiH 1:0
BiH - Španija 2:5
Španija - BiH 1:0
BiH - Turska 1:1
Turska - BiH 2:1

To je taj veliki trener svih trenera. Smile Smile Smile Smile

Savez napolje!
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
[Off obrisan]
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Misimović: A gde je stolica za mene i Supića?
Petak, 20. novembar 2009. 22:57   

"Mozak" reprezentacije BiH Zvjezdan Misimović zbog povrede nije odigrao revanš meč baraža protiv Portugala, ali je ljut zbog odnosa Saveza prema njemu.

Misimović, kao ni golman Nemanja Supić, nisu imali mesta u loži, pa su ceo meč na stadionu u Zenici odgledali stojeći.

Upravo su njih dvojica, uz Edina Džeku i selektora Miroslava Blaževića, možda i najzaslužniji što su "zmajevi" igrali baraž za plasman na Mundijal, a takav odnos zaboleo je vezistu Volsfburga.

"Ma to nije toliko ni bitno", rekao je skromno Misimović u intervjuu za sarajevski portal Sportsport.ba.

Međutim, posle kratkog uzdaha, otvorio je dušu.

"Istina je da nisam imao mesta u loži, bilo je svakavih likova, ali za mene i Supića mesta nije bilo. Ponavljam, nije to ni bitno toliko jer može Zvjezdan i da stoji 90 minuta, ali to je ono što govorim, to je taj organizacioni odnos u reprezentaciji i to mora da se promeni, ako želimo na neko veliko takmičenje i ukoliko želimo da nas poštuju u svetu. Pa molim vas, video sam da i pojedini portugalski fudbaleri stoje i da nemaju gde da sednu. To je sramota!"

Misimović zbog ovakvih gafova Fudbalskog saveza BiH razmišlja čak i o prekidu reprezentativne karijere.

"Nisam nikad rekao da neću igrati za BiH, ali neke stvari moraju da se promene. Naveo sam već na šta mislim i iskreno se nadam da smo svi svesni toga. Ponavljam, nikad nisam rekao da neću igrati, ali neke stvari radi svih nas, igrača, navijača, moraju se podići na viši nivo", zaključio je Misimović.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Topaz
u pravu je miske... ovo je bezobrazluk. koliko li je NSBIH okrenuo love od ovih kvalifikacija, trebao bi bar da uredi "stadione" na kojima se igraju utakmice reprezentacije... da stavi pravu travu izmedju ostalog, a ne ono blato po kojem tjeramo gostujuce ekipe da trce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.33
Bogami .. bice tu dosta svadja .. samo da se ne raspu kad im najvise pomoci treba ( pocetak kvalifikacija )
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
pa ja sam a vidio u lozi pred pocetak utakmice, bilo je na TV  Smile
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.