Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 270905 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Raspad sistema.
Ovo mi lici na pocetak kraja.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
pa ja sam a vidio u lozi pred pocetak utakmice, bilo je na TV  Smile
Ma ko zna šta si ti vidio , tebi su se i miševi poceli prividjati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Šokantno: Misimović obmanuo doktora Jerlagića 

Zvjezdan Misimović, reprezentativac Bosne i Hercegovine i 10-ka Wolfsburga jučer je u domaćem porazu protiv Nurnberga na terenu proveo svih 90 minuta. 

Ne bi to predstavljalo nikakvo iznenađenje da se Misimović samo tri dana ranije nije žalio na povredu koljena zbog koje morao propustiti uzvratni meč baraža u kojem je naša reprezentacija poražena od Portugala na Bilinom Polju (0-1) i ostala bez plasmana na svjetsko prvenstvo.

Kako saznaje naš portal, selektor Blažević, uzrujan i razočaran zbog saznanja da je Misimović igrao za Wolfsburg, jutros je nazvao doktora reprezentacije Ediba Jerlagića da mu objasni šta je po srijedi na što mu je doktor našeg državnog tima kratko odgovorio: Šefe ja sam obmanut.

Mnogo je toga nejasno u ovom trenutku. Zbog čega Misimović nije želio istrčati na travnjak Bilinog Polja? To ćemo vjerovatno znati u nekoliko narednih dana. Ipak, za sve nas je sada razočaravajuća činjenica da je neko tek tako mogao svoje saigrače i reprezentaciju ostaviti u trenutku kada im je bio najviše potreban.

Treba istaći da se Misimović prije nešto više od godinu dana odlučio oprostiti od igranja u reprezentaciji ali se na nagovor tadašnjeg selektora Mehe Kodre, ipak predomislio.

Ostaje da vidimo, da li je meč u Lisabonu bio posljednji za Misimovića u dresu reprezentacije BiH.

Mi se i pored svega nadamo da će Misimović i dalje biti reprezentativac Bosne i Hercegovine i da u srijedu uistinu nije mogao nastupiti.

Ne treba ni spominjati da je Misimović za reprezentaciju uvijek davao sve od sebe i da je zbog svojih igara ušao u srca brojnih Bosanaca i Hercegovaca. 

sportin.ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
bilo je i beoradjana na utakmici bosna - portual  Smile ne vidi se bas najbolje tri prsta u kadru  Smile

« Poslednja izmena: 22. Nov 2009, 21:29:51 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
bilo je i beoradjana na utakmici bosna - portual  Smile ne vidi se bas najbolje tri prsta u kadru  Smile

Лудака увек и свуда. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Genseku FS BiH pet godina zatvora!

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Munib Ušanović osuđen je na pet godina zatvora zbog utaje poreza i zloupotrebe položaja.

"Sud BiH doneo je prvostepenu presudu po kojoj su Munib Ušanović i sekretar za finansije i marketing FS BiH Miodrag Kureš proglašeni krivim po tačkama optužnice za produženo krivično delo utaje poreza i produženo krivično delo zloupotrebe položaja ili ovlašćenja, te su obojica osuđeni na po pet godina zatvora. Ona još nije dostavljena osuđenima, to će biti uskoro učinjeno, a oni će potom imati pravo žalbe", saopšteno je MONDU iz Odeljenja za odnose sa javnošću Suda BiH.

Sud je Ušanoviću i Kurešu, osim zatvorskih kazni, naložio da vrate 248.147 KM i 42.110 evra, koliko su stekli zloupotrebom položaja. Oni su podigli taj iznos iz blagajne FS BiH od 1. januara 2001. do 31. maja 2005. godine, bez verodostojnog osnova i dokumentacije.

Čelnici FS BIH osuđeni su i zbog toga što su od 1. januara 2001. do 30. septembra 2006. godine izbegli plaćanje poreza na promet proizvoda i usluga, kao i poreza na plate i poreza na doprinose, čime su oštetili budžet Federacije BiH u ukupnom iznosu od 306.477 KM.

Ušanović je u izjavi za MONDO potvrdio da je upoznat sa presudom Suda BiH, ali istakao da se apsolutno ne oseća krivim zbog čega će uložiti žalbu.

"Upoznat sam sa presudom i trebalo bi da je dobijem za mesec-dva. Naravno da ću uložiti žalbu na prvostepenu presudu jer apsolutno nisam kriv. Nisam utajio nijedan dinar niti prisvojio za sebe. Uložiću žalbu i verujem da će pravosudni organi doneti pravednu odluku", izjavio je za MONDO gensek FS BiH Munib Ušanović.

On nije hteo da odgovori da li ova presuda znači i njegov odlazak iz FS BiH.

"Ne mogu sada da pričam o ostavci. Videćemo razvoj situacije i šta će se dešavati u narednom periodu", rekao je Ušanović.

Predsednik FS BiH Sulejman Čolaković zakazao je za utorak vanrednu sednicu Predsedništva Saveza, na kojoj će jedina tačka dnevnog reda biti izricanje presude Ušanoviću i Kurešu.

(G. A. - MONDO)
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
nek su ovo mafijas u prdekanu otjerali, svaka im cast , nakon toliko odina protesta, apela da se sklone iz saveza...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
zipa ovo  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Misimović završio sa Blaževićem

Zvjezdan Misimović više neće igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine dokle god je selektor Miroslav Ćiro Blažević.

Posle dvomeča baraža protiv Portugala, selektor Blažević je kao jednog od glavnih krivaca za neodlazak na SP u Južnu Afriku označio baš Misimovića, koji se povredio u prvom duelu.
"Saradnja sa selektorom Miroslavom Blaževićem je završena. To nema smisla. Imao sam problem sa kolenom, povredu sam zaradio na prvoj utakmici u Lisabonu. Svestan sam da sam taj meč odigrao loše, ali neke stvari ne treba da se rešavaju putem medija. Očigledno da Blažević traži alibi. Na dva meča nismo postigli gol, Portugal je bio bolji i zasluženo je otišao na Mundijal. Nećemo više sarađivati, stojim i dalje na usluzi savezu i reprezentaciji, da dok je Blažević selektor ne vidim sebe u najboljem timu", rekao je Misimović, kome je bio zabranjen ulazak u svečanu ložu stadiona Bilino polje pred utakmicu sa Portugalom.

Blaževiću je zasmetalo što je Misimović u subotu odigrao prvenstvenu za Volfsburg protiv Nirnberga, a nije bio spreman za Portugalce u Zenici.

B92
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Ćiro Blažević razvio teoriju zavere:
Dodik nam je je*o majku!
Sreda - 25.11.2009

Prema teoriji zavere koju zastupa Ćiro Blažević, selektor Bosne i Hercegovine, Srbi iz Republike Srpske su se radovali neuspehu njegove reprezentacije i nekim zakulisnim radnjama pomogli da im pred nosom izmakne plasman na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Navodno, bilo je pritisaka na prvu zvezdu Zvjezdana Misimovića da ne igra u revanšu u Zenici.
- Osećam se izdanim. Doktor reprezentacije mi je 24 sata pre utakmice sa Portugalom rekao da Zvjezdan Misimović (povreda kolena) neće moći da igra dve nedelje. Posle tri dana, bio je najbolji u dresu Volfsburga. Tek sada shvatam šta je bilo jer bi, izgleda, Republika Srpska sve izgubila da je BiH otišla na Svetsko prvenstvo - rekao je Ćiro.
Na pitanje hrvatskih novinara šta o eliminaciji njegovih fudbalera iz kvalifikacija za Mondijal misli premijer RS Milorad Dodik, Blažević je u svom stilu odgovorio:

- Verovatno u sebi kaže: „Je*o sam vam majku!“
U međuvremenu, Blažević se požalio i da ga prisluškuju federalne službe, da ga bojkotuju Srbi i Hrvati i da su dvojica njegovih saradnika osuđeni na pet godina robije (Ušanović i Kureš).
- Ogorčen sam, ali ne želim da odustanem. Imam milionsku ponudu da odem u Kinu, ali neću. Imam još šest meseci ugovora, videćemo šta ćemo posle, a ne bih voleo da zaboravim i da čestitam Slovencima i Srbima plasman na Mondijal - završio je Blažević.

Ko je Zvjezdan Misimović?

Zvjezdan Misimović, fudbaler Volfsburga, rođen je u Minhenu 1982. i dosad je za BIH odigrao 45 utakmica i dao 16 golova. Za mladu reprezentaciju Jugoslavije odigrao je samo jedan meč 2002. Za seniorski tim BIH je debitovao 2004. godine. Inače, Misimović se nikad nije izjašnjavao kao Srbin pa nije jasno zašto je Ćiro u celu priču upetljao Republiku Srpsku i Misimovića.

www.alo.rs
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.215 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.